Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adetin geçtimi ? ne yaş kaç ? sorunun varmıydı ? nekadar dır deniyorsun ?
yerleşme kanaması değil kimyasal gebelik geçirim testlerim pozitif çıktı kan testi negatif çıktı bildiğin adet oldum yerleşme ilişkiden 6 gün 12 gün arası olur adet geçtikten sonra olmaz canım

adetin geçtimi ? ne yaş kaç ? sorunun varmıydı ? nekadar dır deniyorsun ?
Canım yaşım 25 4 gündür gecikiyor adetim valla eşim askeri personel sürekli yanımda yok yani doğru düzgün deneyemedik bile onun için şoktayım 7 aylık evliyim on beş günden on beş güne yanımda eşim olmaz diye düşünüyorduk ama Allahın işi daha kan testi felan yapmadım şoktayım

tebrikler gebesin benim eşimde askeri personel senin eşin ne iş yapıyor da yanında yok bakim ?

Ben ne zaman test yapayım ya merakımdan çatlayacağım adetime 3 gün var ama geç yumurtladım 11 mart ilk yumurtlama 12 mart ilk çatlama 16 mart ikinci yumurtlama 18 mart ikinci çatlama

Seninle kaderimiz aynı canım tebrik ederim çok sevindim sağlıkla ilerler hamileliğin

Yaşadıklarını yaşamıştım cnm hakkında hayırlısı olsun inş.
Peki sonuç nedir neden olmuş fikrin var mı, eşimin işinden dolayı malum günleri değerlendiremiyoruz 10-15 günde bir görevde oluyor.1.5 yıldır sürekli böyleyim. Şimdide doğuya gidecek

Peki sonuç nedir neden olmuş fikrin var mı, eşimin işinden dolayı malum günleri değerlendiremiyoruz 10-15 günde bir görevde oluyor.1.5 yıldır sürekli böyleyim. Şimdide doğuya gidecek
Bu ağrıları 1.5 yıldır mi çekiyorsunuz yoksa bu ay mi böyle oldu onu anlayamadım

evet ya b nöbetler hep denk geliyor geçen ay değiştirdi adam başkasıyla :) yine değiştirse aslında kimse kabul etmiyor değişimi
Bizim nöbetten öte Edirne Kırklareli bilmediğim yerlere de eğitim vermeye gidiyor bi gittimi 10 gün 15 gün yok, nöbet değişimini evet kabul etmiyorlar birde iş yükünden eve ölü gibi geliyor

benimde eşime bu sene tayin yoktu güya dün arayıp hazırlan tayin olabilirsin demişler son şarkı var ona gidecek ben mecburen işim ve oğlumun okulundan dolayı birde yeni ev aldık diye mecbur burada kalacam inşallah bu ay olur bebek adam gitmeden ya nasıl mutsuzum anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…