- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
yerleşme kanaması değil kimyasal gebelik geçirim testlerim pozitif çıktı kan testi negatif çıktı bildiğin adet oldum yerleşme ilişkiden 6 gün 12 gün arası olur adet geçtikten sonra olmaz canımadetin geçtimi ? ne yaş kaç ? sorunun varmıydı ? nekadar dır deniyorsun ?
Canım yaşım 25 4 gündür gecikiyor adetim valla eşim askeri personel sürekli yanımda yok yani doğru düzgün deneyemedik bile onun için şoktayım 7 aylık evliyim on beş günden on beş güne yanımda eşim olmaz diye düşünüyorduk ama Allahın işi daha kan testi felan yapmadım şoktayımadetin geçtimi ? ne yaş kaç ? sorunun varmıydı ? nekadar dır deniyorsun ?
ay öbür gün başlıcam kısmetse bakalım
yumurta rezervi az olanlara bunu öneriyor. adet biter bitmez de ovulasyon testlerine başlanması gerekiyormuş
tebrikler gebesinCanım yaşım 25 4 gündür gecikiyor adetim valla eşim askeri personel sürekli yanımda yok yani doğru düzgün deneyemedik bile onun için şoktayım 7 aylık evliyim on beş günden on beş güne yanımda eşim olmaz diye düşünüyorduk ama Allahın işi daha kan testi felan yapmadım şoktayım
Piyade uzman canımtebrikler gebesinbenim eşimde askeri personel senin eşin ne iş yapıyor da yanında yok bakim ?
nerde görev yapıyor benim eşimde istanbul da kıdemli başçavuş astsubay benimde bu ay 3 nöbeti var inşallah denk gelmez döbet günlerine yumurtlama ya bende ona telaş ettim bak şimdiPiyade uzman canım
Yaşadıklarını yaşamıştım cnm hakkında hayırlısı olsun inş.Canlar sabah uyanınca sağ yada sol kasıkta bıçak saplanması gibi ağrısı olan var mı dün sol oldu bugün sağda, ayrıca bugün belimde kesik kesik ağrım oluyor regle 9 gün var
Seninle kaderimiz aynı canım tebrik ederim çok sevindim sağlıkla ilerler hamileliğinCanım yaşım 25 4 gündür gecikiyor adetim valla eşim askeri personel sürekli yanımda yok yani doğru düzgün deneyemedik bile onun için şoktayım 7 aylık evliyim on beş günden on beş güne yanımda eşim olmaz diye düşünüyorduk ama Allahın işi daha kan testi felan yapmadım şoktayım
Peki sonuç nedir neden olmuş fikrin var mı, eşimin işinden dolayı malum günleri değerlendiremiyoruz 10-15 günde bir görevde oluyor.1.5 yıldır sürekli böyleyim. Şimdide doğuya gidecekYaşadıklarını yaşamıştım cnm hakkında hayırlısı olsun inş.
Sanırım asker eşlerinin sıkıntısı aynınerde görev yapıyor benim eşimde istanbul da kıdemli başçavuş astsubay benimde bu ay 3 nöbeti var inşallah denk gelmez döbet günlerine yumurtlama ya bende ona telaş ettim bak şimdi
evet ya b nöbetler hep denk geliyor geçen ay değiştirdi adam başkasıyla :) yine değiştirse aslında kimse kabul etmiyor değişimiSanırım asker eşlerinin sıkıntısı aynı
Bu ağrıları 1.5 yıldır mi çekiyorsunuz yoksa bu ay mi böyle oldu onu anlayamadımPeki sonuç nedir neden olmuş fikrin var mı, eşimin işinden dolayı malum günleri değerlendiremiyoruz 10-15 günde bir görevde oluyor.1.5 yıldır sürekli böyleyim. Şimdide doğuya gidecek
Maşallah bacım çifter gelir inşallahBen ne zaman test yapayım ya merakımdan çatlayacağımadetime 3 gün var ama geç yumurtladım 11 mart ilk yumurtlama 12 mart ilk çatlama 16 mart ikinci yumurtlama 18 mart ikinci çatlama
Kaset test canım ben hiç erken gebeliğe inanmıyorumErken gebelik testi mi yapmıştın canım çıkmamıştı
Bizim nöbetten öte Edirne Kırklareli bilmediğim yerlere de eğitim vermeye gidiyor bi gittimi 10 gün 15 gün yok, nöbet değişimini evet kabul etmiyorlar birde iş yükünden eve ölü gibi geliyorevet ya b nöbetler hep denk geliyor geçen ay değiştirdi adam başkasıyla :) yine değiştirse aslında kimse kabul etmiyor değişimi
Anladım cnm hayırlısı olsun insaAllah nisana hamile kalırsınyerleşme kanaması değil kimyasal gebelik geçirim testlerim pozitif çıktı kan testi negatif çıktı bildiğin adet oldum yerleşme ilişkiden 6 gün 12 gün arası olur adet geçtikten sonra olmaz canım
benimde eşime bu sene tayin yoktu güya dün arayıp hazırlan tayin olabilirsin demişler son şarkı var ona gidecek ben mecburen işim ve oğlumun okulundan dolayı birde yeni ev aldık diye mecbur burada kalacam inşallah bu ay olur bebek adam gitmeden ya nasıl mutsuzum anlatamamPeki sonuç nedir neden olmuş fikrin var mı, eşimin işinden dolayı malum günleri değerlendiremiyoruz 10-15 günde bir görevde oluyor.1.5 yıldır sürekli böyleyim. Şimdide doğuya gidecek
martsonu de kız ne nisanı mart içinde hamile kalcam ben inşiallahhhAnladım cnm hayırlısı olsun insaAllah nisana hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?