Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay böyle oldu, 1.5 yıldır deniyoruz sürekli her ay farklı belirtilerle ümitleniyorum anlamında düşündüm yazmamışım
Hee tmm cnm şimdi anladım. Ovulasyon testimde çatlamayi gördükten 2-3 Gün sonra böyle belirtiler yaşadım. Sabahları daha yataktan kalkmadan önce bir gun sağ bir gün sol kasık olmak üzere ağrılarla uyandım. Sonuç pozitif cnm hamileyim. Inş. Hakkında hayırlısı olsun

Nasıl sabredeceksin ben zor sabrettim bugüne kadar
kuzum ilk düşük oldu ya bunda pat diye gitmek istemiyorum göremezsek daha çok panik yapıyorum ilkte 50 kere gittik.
bunda bana kalsa ay sonu 30una randavu alacaktım ama eşim gidelim diye ısrar ediyor.
doktorda ağrın kanaman olmadıgı sürece hemen gelme dedi.
ilk kontrole gittiğimde riskli durum varsa rapor yazıcak, işten iizin alıcam. öyle demişti düşükten sonra.
2.hamilelikte 3 ay yatıcaksın dedi doktorum bakalım gittiğimizde ne dicek görcez....

İnşallah isteyen herkese nasip eder rabbim. Doktora gittik aylarca birşey yok. Ne kadar aralıkla birliktelik oluyor dedi 2 haftada 1 dedim hatta 3 haftada oluyor bu. Filmlerdeki gibi değil o iş 2 güne bir değerlendirin dedi. 10 gündür yok mesela nasıl değerlendireyim ovülasyon takibini bu ay öğrendim buradan olmazsa nisanda yapacağım.

Çok sevindim ya bende şimdi erken gebelik testi yaptım birşey çıkmadı birliktelik 3 marttı

4 yılda bir olması gerekirken 3 yılda oldu bizimde Rabbim yardımcıları olsun

Hmm o zaman erteleme raporunu hemen al dinlen

Kızlar ben yıl oldu hala ilişkiye girerken zorlanıyorum sanki içi kasılıyor gibi oluyor sonra geçiyor ama her ilişkide böyle sizce neden? Yaşayan var mı bunu

Birde adet günüm yarın sancım başladı aşırı kaşık ağrım ve adet olacak gibi beyaz akıntılarım var ovülasyonda yumurtlama görmediğim için olmama ihtimalini yüksek tutuyorum ama umut işte belki olmuştur diyor insan ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…