- 14 Ocak 2021
- 696
- 469
- 53
Evet yaaa aynen ilk zamanlardaki gibi aynı değil mi? Kendimi sıkmasana istekli olsamda hep aynı acaba bu bi rahatsızlık mıben varım her seferınde canım acıyor ilk birleşme oldugunda sanki yeni evlıyım gibi
kasmasan kendini öyle olmaz ön sevişme iyidir gaza gelip sonra ilişki başlarsa o zaman kendin istekli olacağın için daha rahat olacaktır ben hiç yaşamadım ama kesinlikle ondan biliyorum zaten 2003 te evlendim o yüzden yıllar geçince de alışıyon ellamKızlar ben yıl oldu hala ilişkiye girerken zorlanıyorum sanki içi kasılıyor gibi oluyor sonra geçiyor ama her ilişkide böyle sizce neden? Yaşayan var mı
rahatsızlık deil caım yani şçle dıyım vajına girişi darlıgı ıle alakalı bana öle dedı doktorumEvet yaaa aynen ilk zamanlardaki gibi aynı değil mi? Kendimi sıkmasana istekli olsamda hep aynı acaba bu bi rahatsızlık mı
ben mi çok ateşliyim acaba ya valla maşallahım var benim o konuda adamın istemesine gerek kalmıyor hiç :) allahım nazardan saklasın maşallah barekAllahben varım her seferınde canım acıyor ilk birleşme oldugunda sanki yeni evlıyım gibi
Rabbim mart sonunda sağlıkla hamile kalmanı nasip etsin inşaallah.Bana vermesin sana versin bizim planlı değildi çünkümartsonu de kız ne nisanı mart içinde hamile kalcam ben inşiallahhh
çocuk doğurmuşsun kız mincupiti nasıl dar :) insan çıkıyorrahatsızlık deil caım yani şçle dıyım vajına girişi darlıgı ıle alakalı bana öle dedı doktorum
Maşallah canım ama zaten istekle alakalı degılde ıstesende o agrı oluyor çok değişik birşey herkeın yapısı farklı senınkı dar yapcak bırsey yok dedı a bıde şöle dedı normal dogum ıle sezeryan arasında fark edıyor tabıkı dedı benım sezeryan mesela normal yapsaydım bıraz gevseme olabılırdıben mi çok ateşliyim acaba ya valla maşallahım var benim o konuda adamın istemesine gerek kalmıyor hiç :) allahım nazardan saklasın maşallah barekAllah
Sezeryanım ben meloçocuk doğurmuşsun kız mincupiti nasıl dar :) insan çıkıyor
Hee tmm cnm şimdi anladım. Ovulasyon testimde çatlamayi gördükten 2-3 Gün sonra böyle belirtiler yaşadım. Sabahları daha yataktan kalkmadan önce bir gun sağ bir gün sol kasık olmak üzere ağrılarla uyandım. Sonuç pozitif cnm hamileyim. Inş. Hakkında hayırlısı olsun
benimde sezeryanMaşallah canım ama zaten istekle alakalı degılde ıstesende o agrı oluyor çok değişik birşey herkeın yapısı farklı senınkı dar yapcak bırsey yok dedı a bıde şöle dedı normal dogum ıle sezeryan arasında fark edıyor tabıkı dedı benım sezeryan mesela normal yapsaydım bıraz gevseme olabılırdı
Vallahı bılemıcem canıkom gerçekten farklı bırsey ıstekle ön sevısmeyle vs alakası yokbenimde sezeryan
bilemicem hiç olmadı bende öyle bişeyVallahı bılemıcem canıkom gerçekten farklı bırsey ıstekle ön sevısmeyle vs alakası yokdar işte dar bıldıgın canın yanıyo
Teşekkür ederim canım 2 gün önce öğrendim kanda. Değerim 24,2 cıktı. Batıma 5 gün kala yani. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum
yaaa ben nasıl kaçırmışımmTeşekkür ederim canım 2 gün önce öğrendim kanda. Değerim 24,2 cıktı. Batıma 5 gün kala yani. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Yok kanama olmadi hiç akıntı biraz açık kahveydi dün ama bugün açık renk iyice yerleşiyor heraldeaynen inşallah gidicem canım. senin kanama varmı devam eden
kizlar kızlar cevap versenizBanada cevap verebilirmisiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?