Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben yıl oldu hala ilişkiye girerken zorlanıyorum sanki içi kasılıyor gibi oluyor sonra geçiyor ama her ilişkide böyle sizce neden? Yaşayan var mı
kasmasan kendini öyle olmaz ön sevişme iyidir gaza gelip sonra ilişki başlarsa o zaman kendin istekli olacağın için daha rahat olacaktır ben hiç yaşamadım ama kesinlikle ondan biliyorum zaten 2003 te evlendim o yüzden yıllar geçince de alışıyon ellam

Hamile kalanlar sorum olacaktı hamile oldunuz da ilk haftalar adet gününüz gelince adet sanciniz oldumu

Erken gebelik testini bile duymamıştım ben tam adet olacağım zaman yaptım ama negatifti sonra bugün 4.günüm silik çizgi var hayırlısı olsun hakkımızda Allah isteyen herkesin kucağını boşta koymasın

ben mi çok ateşliyim acaba ya valla maşallahım var benim o konuda adamın istemesine gerek kalmıyor hiç :) allahım nazardan saklasın maşallah barekAllah
Maşallah canım ama zaten istekle alakalı degılde ıstesende o agrı oluyor çok değişik birşey herkeın yapısı farklı senınkı dar yapcak bırsey yok dedı a bıde şöle dedı normal dogum ıle sezeryan arasında fark edıyor tabıkı dedı benım sezeryan mesela normal yapsaydım bıraz gevseme olabılırdı

dunyam_90 sen hamile misiiinnn? tebrik ederimmm ne zaman öğrendin?

benimde sezeryan

Teşekkür ederim canım 2 gün önce öğrendim kanda. Değerim 24,2 cıktı. Batıma 5 gün kala yani. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum
yaaa ben nasıl kaçırmışımm direkt kan mı verdin test yapmış mıydın? Ovulasyon yapıyo muydun sen? Çatlamadan kaç gün sonra çıktııı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…