- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
ne sordun bakim sen ? yaşın kaç sormuştum dün sanırım söylemedinkizlar kızlar cevap verseniz
Kuzum ovulasyon testi yapmıştım catladiktan 8 gün sonra kaset test yaptım belli belirsiz rengi olmayan hayalet gibi bir çizgi gördüm. Ertesi günü 9. Gün kan tahlili verdim orada cıktı. 808. Sayfaya gidersen baştan sona doğru neler yaptım nasıl bir süreç izledim belirtilerim nelerdi hepsini yazdım canımyaaa ben nasıl kaçırmışımmdirekt kan mı verdin test yapmış mıydın? Ovulasyon yapıyo muydun sen? Çatlamadan kaç gün sonra çıktııı?
Bn sana söylemiştim öncedenne sordun bakim sen ? yaşın kaç sormuştum dün sanırım söylemedin
rahatsızlık deil caım yani şçle dıyım vajına girişi darlıgı ıle alakalı
kasmasan kendini öyle olmaz ön sevişme iyidir gaza gelip sonra ilişki başlarsa o zaman kendin istekli olacağın için daha rahat olacaktır ben hiç yaşamadım ama kesinlikle ondan biliyorum zaten 2003 te evlendim o yüzden yıllar geçince de alışıyon ellam
Yaa öylemi bende bişey mi var diyordum sevindim öyleyserahatsızlık deil caım yani şçle dıyım vajına girişi darlıgı ıle alakalı bana öle dedı doktorum
Prodictorerken gebelik testinde hangi markayı önerirsiniz
Kızlar kızlar bana bi bakın bi akıl verin yaBen ne zaman test yapayım ya merakımdan çatlayacağımadetime 3 gün var ama geç yumurtladım 11 mart ilk yumurtlama 12 mart ilk çatlama 16 mart ikinci yumurtlama 18 mart ikinci çatlama
Çatladıktan 8 gün sonra erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba ya ?Kuzum ovulasyon testi yapmıştım catladiktan 8 gün sonra kaset test yaptım belli belirsiz rengi olmayan hayalet gibi bir çizgi gördüm. Ertesi günü 9. Gün kan tahlili verdim orada cıktı. 808. Sayfaya gidersen baştan sona doğru neler yaptım nasıl bir süreç izledim belirtilerim nelerdi hepsini yazdım canım
unuttum gülümBn sana söylemiştim önceden
Valla bilmiyorum ki canim hiç erken gebelik testi kullanmadım ben. Gebeliklerimi her zaman adete 4 gün kala normal basit testle öğrenmiştim. Şimdikini ise 6 gün kala test yaptım ama çıkmadı haliyle. Belirtilerimden biraz emindim o yüzden 5 gün kala kan testi verdim. Kişiden kişiye göre bu durum her zaman değişebilir. Hakkınızda hayırlısı olsun inş.Çatladıktan 8 gün sonra erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba ya ?
29 marttan önce yapmaKızlar kızlar bana bi bakın bi akıl verin ya
Ben 22 Şubat akşam regl oldum bat 22 yada 23 Mart en erken kaset testte ne zaman çıkar acabaBenimde 24 ü aslında sat 22si ama 30 günde bir oldugum için 24ü bekliyorum belirtin var mı cnm yada test yaptın mı ben hafta sonu test yapmayı düşünüyorum
benimde 22 si akşamı oldu ama hafta sonu test yapmayı düşünüyorum bakalım çıkacak mı belirtiniz falan var mı benim 4 5 gündür beyaz akıntım ara ara kasıklarda ağrı ve belimde ağrı oluyor ama umutlanmak da istemiyorum bu belirtilerde gebelik olur mu onuda bilmiyorum acıkcasıBen 22 Şubat akşam regl oldum bat 22 yada 23 Mart en erken kaset testte ne zaman çıkar acaba
Karnımda adet sancısı gibi bir sancı var ve bel ağrısı var akıntım ayın her günü olur bende pazar günü test yapmayı düşünüyorum siz de belirti var mıbenimde 22 si akşamı oldu ama hafta sonu test yapmayı düşünüyorum bakalım çıkacak mı belirtiniz falan var mı benim 4 5 gündür beyaz akıntım ara ara kasıklarda ağrı ve belimde ağrı oluyor ama umutlanmak da istemiyorum bu belirtilerde gebelik olur mu onuda bilmiyorum acıkcası
benimde bat 23 mart erken gebelik testi alıp haftasonu yapasım var:)benimde 22 si akşamı oldu ama hafta sonu test yapmayı düşünüyorum bakalım çıkacak mı belirtiniz falan var mı benim 4 5 gündür beyaz akıntım ara ara kasıklarda ağrı ve belimde ağrı oluyor ama umutlanmak da istemiyorum bu belirtilerde gebelik olur mu onuda bilmiyorum acıkcası
Sizin belirtiler de adette olabilir gebelikte olabilir hakkımızda hayırlısı
ohh ohhh sağlıkla yerleşsin inşallah mucizelerimiz allahımmm sen hepimizin yüzünü güldür.Yok kanama olmadi hiç akıntı biraz açık kahveydi dün ama bugün açık renk iyice yerleşiyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?