Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaa ben nasıl kaçırmışımm direkt kan mı verdin test yapmış mıydın? Ovulasyon yapıyo muydun sen? Çatlamadan kaç gün sonra çıktııı?
Kuzum ovulasyon testi yapmıştım catladiktan 8 gün sonra kaset test yaptım belli belirsiz rengi olmayan hayalet gibi bir çizgi gördüm. Ertesi günü 9. Gün kan tahlili verdim orada cıktı. 808. Sayfaya gidersen baştan sona doğru neler yaptım nasıl bir süreç izledim belirtilerim nelerdi hepsini yazdım canım

rahatsızlık deil caım yani şçle dıyım vajına girişi darlıgı ıle alakalı
olabilir

Çatladıktan 8 gün sonra erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba ya ?

Çatladıktan 8 gün sonra erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba ya ?
Valla bilmiyorum ki canim hiç erken gebelik testi kullanmadım ben. Gebeliklerimi her zaman adete 4 gün kala normal basit testle öğrenmiştim. Şimdikini ise 6 gün kala test yaptım ama çıkmadı haliyle. Belirtilerimden biraz emindim o yüzden 5 gün kala kan testi verdim. Kişiden kişiye göre bu durum her zaman değişebilir. Hakkınızda hayırlısı olsun inş.

Benimde 24 ü aslında sat 22si ama 30 günde bir oldugum için 24ü bekliyorum belirtin var mı cnm yada test yaptın mı ben hafta sonu test yapmayı düşünüyorum
Ben 22 Şubat akşam regl oldum bat 22 yada 23 Mart en erken kaset testte ne zaman çıkar acaba

Ben 22 Şubat akşam regl oldum bat 22 yada 23 Mart en erken kaset testte ne zaman çıkar acaba
benimde 22 si akşamı oldu ama hafta sonu test yapmayı düşünüyorum bakalım çıkacak mı belirtiniz falan var mı benim 4 5 gündür beyaz akıntım ara ara kasıklarda ağrı ve belimde ağrı oluyor ama umutlanmak da istemiyorum bu belirtilerde gebelik olur mu onuda bilmiyorum acıkcası

Karnımda adet sancısı gibi bir sancı var ve bel ağrısı var akıntım ayın her günü olur bende pazar günü test yapmayı düşünüyorum siz de belirti var mı

benimde bat 23 mart erken gebelik testi alıp haftasonu yapasım var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…