- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
aminn canım nasıl güzel olur bu ay herkes çift çizgi görse bende bugün bir değişik ruh hali var ya hiç bir şey yapasım yok hiçŞuan ne istiyorum bılıyor musunuz ? Biran önce zaman geçsin yumurtlamayı göreyim sonra hemen çatlasın ve mümkünse döllensin yerleşsin ne ise artık ve o çift çizgii inşallahhh
2 gun once ben öle idim sıdmı gectıaminn canım nasıl güzel olur bu ay herkes çift çizgi görse bende bugün bir değişik ruh hali var ya hiç bir şey yapasım yok hiç
sen bana mı depresyondasın diyorsun hop hopppppdepresyondayız biztosbaga ile ikmiz
evet bunalımdayız bir çocuk yapmayı beceremedik depresyondayızsen bana mı depresyondasın diyorsun hop hoppppp
çok korktum dizlerimin bağı çözüldü korkudangelirsem oraya ağzını cakkk diye yırtarım
18 ablaevet bunalımdayız bir çocuk yapmayı beceremedik depresyondayız
canım benim bak sen daha çok küçükmüşsün benim senin yaşında oğlum var annen sayılırım sen bebek doğurmak için çok küçüksün hatta sen evlenmek için bile çok küçüksün geç mi kaldın be çocuğum sen anne olmak için ???18 abla
Ne biliyim abla kendim istiomcanım benim bak sen daha çok küçükmüşsün benim senin yaşında oğlum var annen sayılırım sen bebek doğurmak için çok küçüksün hatta sen evlenmek için bile çok küçüksün geç mi kaldın be çocuğum sen anne olmak için ???
sana kimse dur sen napıyor sun demiyor mu ne acelen varda bu yaşta evlendin be kızım sen sen daha çok küçüksün gez toz hayatını yaşa bakalım kocanla anlaşabilecek misin kime neye güvenip çocuk istiyorsun yavrum sen ?Ne biliyim abla kendim istiom
Tamam ablasana kimse dur sen napıyor sun demiyor mu ne acelen varda bu yaşta evlendin be kızım sen sen daha çok küçüksün gez toz hayatını yaşa bakalım kocanla anlaşabilecek misin kime neye güvenip çocuk istiyorsun yavrum sen ?
kocan kaç yaşın da ?Tamam abla
kesınlıkle haklısın canımVALLA BEN 30 YAŞINDAYIM AMA ŞUAN BİLE KORKUYORUM BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALSAM NASIL OLUR BAKABİİLİR MİYİM DİYE. Kİ ANNEM YAKIN OTURUYOR BANA SEN ÇALIŞMAYA DEVAM ET BEN BAKARIM DİYOR AMA YİNE DE HEP NASIL OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SEN NASIL CESARET EDİYORSUN ŞAŞTIM KALDIM
anası ben bakarım dese ne olur bu yaşta çocuk mu doğurulur kendisi çocuk daha şimdiki gençler maalesef iri kıyım gören koca insan sanıyor beyin çocuk daha onun değil bu kızı bu yaşta evlendirenlerin ayıbı bu ne bilsin kız çocuğu birşey zannediyor olsun istiyorum diyor yeminle şaka gibiVALLA BEN 30 YAŞINDAYIM AMA ŞUAN BİLE KORKUYORUM BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALSAM NASIL OLUR BAKABİİLİR MİYİM DİYE. Kİ ANNEM YAKIN OTURUYOR BANA SEN ÇALIŞMAYA DEVAM ET BEN BAKARIM DİYOR AMA YİNE DE HEP NASIL OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SEN NASIL CESARET EDİYORSUN ŞAŞTIM KALDIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?