Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan ne istiyorum bılıyor musunuz ? Biran önce zaman geçsin yumurtlamayı göreyim sonra hemen çatlasın ve mümkünse döllensin yerleşsin ne ise artık ve o çift çizgii inşallahhh
aminn canım nasıl güzel olur bu ay herkes çift çizgi görse bende bugün bir değişik ruh hali var ya hiç bir şey yapasım yok hiç

love06 bugün ne konuşmaya ne kimseyle uğraşmaya halim yok psikolocim bozuk eve gidip yatmak istiyorum kalkınca da çift çizgi görmek

canım benim bak sen daha çok küçükmüşsün benim senin yaşında oğlum var annen sayılırım sen bebek doğurmak için çok küçüksün hatta sen evlenmek için bile çok küçüksün geç mi kaldın be çocuğum sen anne olmak için ???

Ne biliyim abla kendim istiom

Ne biliyim abla kendim istiom
sana kimse dur sen napıyor sun demiyor mu ne acelen varda bu yaşta evlendin be kızım sen sen daha çok küçüksün gez toz hayatını yaşa bakalım kocanla anlaşabilecek misin kime neye güvenip çocuk istiyorsun yavrum sen ?

VALLA BEN 30 YAŞINDAYIM AMA ŞUAN BİLE KORKUYORUM BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALSAM NASIL OLUR BAKABİİLİR MİYİM DİYE. Kİ ANNEM YAKIN OTURUYOR BANA SEN ÇALIŞMAYA DEVAM ET BEN BAKARIM DİYOR AMA YİNE DE HEP NASIL OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SEN NASIL CESARET EDİYORSUN ŞAŞTIM KALDIM

kesınlıkle haklısın canım
fatma cok erken bırdaha dusun sonra deme genlıgım gıttı eyvah yaparsın daha merak etme ama gıden zaman gerı gelemz herkes gezip tozup eglenırken sen evde cocuk bakacam sonra dıcenkı ben hayatımı yasamadım sonra boşanmalar sonra gozunuz dısarıya kayıyor vs vs

anası ben bakarım dese ne olur bu yaşta çocuk mu doğurulur kendisi çocuk daha şimdiki gençler maalesef iri kıyım gören koca insan sanıyor beyin çocuk daha onun değil bu kızı bu yaşta evlendirenlerin ayıbı bu ne bilsin kız çocuğu birşey zannediyor olsun istiyorum diyor yeminle şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…