- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
Aboo ne diyon abla sen29 marttan önce yapma
aynen bi halt sanıyorlar ama öle degıl ısteanası ben bakarım dese ne olur bu yaşta çocuk mu doğurulur kendisi çocuk daha şimdiki gençler maalesef iri kıyım gören koca insan sanıyor beyin çocuk daha onun değil bu kızı bu yaşta evlendirenlerin ayıbı bu ne bilsin kız çocuğu birşey zannediyor olsun istiyorum diyor yeminle şaka gibi
mecbur beklicen açıp bakacak halin yok :)Aboo ne diyon abla senben 29una kadar 9 doğururum meraktan ilk yumurtlamamdan 18 gün geçmiş olacak ben anamın karnında zor durmuşum meraktan çatlarım
bazı yöreler böyle işte fazla ata erkil bu yaşta çocuk evlendirilir mi ? bu yaşta evlendirmişler yazık benim oğlum daha lise okuyor bu kızla yaşıt cüsse iri 93 kilo 1.80 boy var ama beyin çocuk ben seninle yatcam diyor bu yaşta bile düşünsene evlendiğini akıl alır gibi değilaynen bi halt sanıyorlar ama öle degıl ıste
aynen canım ya cocuga cocuk emanet edılırmıbazı yöreler böyle işte fazla ata erkil bu yaşta çocuk evlendirilir mi ? bu yaşta evlendirmişler yazık benim oğlum daha lise okuyor bu kızla yaşıt cüsse iri 93 kilo 1.80 boy var ama beyin çocuk ben seninle yatcam diyor bu yaşta bile düşünsene evlendiğini akıl alır gibi değil
sana demiştim az önce bu kız ya küçük ya kaçık diye sorduğu sorudan yazdığı yazıdan bile belli yahu üzüldüm çok belki de çocuk gelin kan beynime sıçradı yeminleaynen canım ya cocuga cocuk emanet edılırmı
Erken degilmi dokuzuncu gün bekle benceAynen cumartesi normal test yapcam canım yarını boş geçicem. Belirtiler hep yalanmış demekki bi daha da ders olsun bana o oldu bu oldu diyip umutlanmam
Haklısn iyi tespit ettin ya gerçekten acaba sorusu neydısana demiştim az önce bu kız ya küçük ya kaçık diye sorduğu sorudan yazdığı yazıdan bile belli yahu üzüldüm çok belki de çocuk gelin kan beynime sıçradı yeminle
Ozaman hamile garibim ya off ben üzülüyorum böle şeylere hemde çokHAMİLE BAYANLAR ADET GÜNÜ SANCINIZ OLDU MU DEMİŞ
Evet canım öyle diyorlar biz denemedik hiç, siz denicekmisiniz tüp bebekHayırlısı olsun canım. Bir site var adı doktorsitesi.com ben bu durumumu çok iyi bir doktora yazdım. o da bana dedi ki amh düşük zaman kaybetmeden tüp deneyin, hem başarı oranı %50 lerde yani çok daha yüksek.
VALLA NE BİLİM YAVRUM DAHA YAŞI COK KÜÇÜK BEN 18 YAŞINDA ÜNİVERSİTE HAYATI YAŞIYORDUM HAYATI TANIMAYA CALIŞIYORDUM. ŞUAN BİLE YAŞIM ERKEN OLSA BEBEK İÇİN BEKLERİM AMA İŞTE YAŞ AZ DEĞİL. 18 YAŞINDA ANNE OLACAK 30 YAŞINDA BIKACAK BU İŞLER HEP BÖYLE OLUR. EV İŞLERİ ÇOCUK BÜYÜTMEK İKİSİDE ZOR ŞEYLER. KAÇ YAŞINDA KADINLARIZ BANA BİLE GINA GELİYOR EV TEMİZLEMEKTEN AMA MECBUREN YAPIYORUM.Ozaman hamile garibim ya off ben üzülüyorum böle şeylere hemde çok
evet cnm, bu ay hamilelik haberi almazsak deneyeceğiz artık, tüptü başka birşeydi sonuçta bebek olsun da değil mi ama?Evet canım öyle diyorlar biz denemedik hiç, siz denicekmisiniz tüp bebek
Canm iyi ilerliyor inşallah sağlıcakla al kucağına maşallahKızlar bi bakarmısınız 14 Mart 11:00 bhcg 218 16 Mart 11:00 465 18 Mart 17:00 902 sorun varmı
İnş arkadaşım ben 1000 bekliyordum öyle hesap etmiştim sabahta bölüme çıkmamak için akşam verdim kanı öyle içim kötü oldu gerçi haftaya göre artıyor 4+4 üm bu gün ama sizlere danışmak istedim zaten daha da baktırmayacağım psikolojim bozuluyor iğne vuruyorum karnımdan bilemedim sizde bi baksanıza normal mi acabaCanm iyi ilerliyor inşallah sağlıcakla al kucağına maşallah
Melocan yaşam tarzları çok başka belki o yüzden saygı duymaktan başka secenek yok nasıl ellisinde dogurana saygı duyuyoruz 18 e de saygı duymalıyız bilemeyiz ki hayatını fikrine katılıyorum ama belki heves belkiecburiyet belkide gerecekten ideal bı annelik yaşamadan bilinmez ben genç dinamik annelerde bayılıyorum ortasinada yaşlısına da cahilde herkesin bı cajlhiloye dönemi var nasilsacanım benim bak sen daha çok küçükmüşsün benim senin yaşında oğlum var annen sayılırım sen bebek doğurmak için çok küçüksün hatta sen evlenmek için bile çok küçüksün geç mi kaldın be çocuğum sen anne olmak için ???
218×2=436Kızlar bi bakarmısınız 14 Mart 11:00 bhcg 218 16 Mart 11:00 465 18 Mart 17:00 902 sorun varmı
Kız zaten fazla bile vermişin iki kez yeter Allah sağ salim kavuştursun böyle.takip etme bunu enflasyon hesaplar gibi olmaz akışına bırak Allah rahmine koyduysa gerisinde Allah a bırak bacım o senden daha iyi bilirİnş arkadaşım ben 1000 bekliyordum öyle hesap etmiştim sabahta bölüme çıkmamak için akşam verdim kanı öyle içim kötü oldu gerçi haftaya göre artıyor 4+4 üm bu gün ama sizlere danışmak istedim zaten daha da baktırmayacağım psikolojim bozuluyor iğne vuruyorum karnımdan bilemedim sizde bi baksanıza normal mi acaba
Bende dün başladım iğneye canim. Çok zor buldum. Sen kolay bulabildin mi. Bu arada sen nasıl 1000 diye hesapladın onu anlamadımİnş arkadaşım ben 1000 bekliyordum öyle hesap etmiştim sabahta bölüme çıkmamak için akşam verdim kanı öyle içim kötü oldu gerçi haftaya göre artıyor 4+4 üm bu gün ama sizlere danışmak istedim zaten daha da baktırmayacağım psikolojim bozuluyor iğne vuruyorum karnımdan bilemedim sizde bi baksanıza normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?