Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen bi halt sanıyorlar ama öle degıl ıste

aynen bi halt sanıyorlar ama öle degıl ıste
bazı yöreler böyle işte fazla ata erkil bu yaşta çocuk evlendirilir mi ? bu yaşta evlendirmişler yazık benim oğlum daha lise okuyor bu kızla yaşıt cüsse iri 93 kilo 1.80 boy var ama beyin çocuk ben seninle yatcam diyor bu yaşta bile düşünsene evlendiğini akıl alır gibi değil

aynen canım ya cocuga cocuk emanet edılırmı

aynen canım ya cocuga cocuk emanet edılırmı
sana demiştim az önce bu kız ya küçük ya kaçık diye sorduğu sorudan yazdığı yazıdan bile belli yahu üzüldüm çok belki de çocuk gelin kan beynime sıçradı yeminle

Evet canım öyle diyorlar biz denemedik hiç, siz denicekmisiniz tüp bebek

Ozaman hamile garibim ya off ben üzülüyorum böle şeylere hemde çok
VALLA NE BİLİM YAVRUM DAHA YAŞI COK KÜÇÜK BEN 18 YAŞINDA ÜNİVERSİTE HAYATI YAŞIYORDUM HAYATI TANIMAYA CALIŞIYORDUM. ŞUAN BİLE YAŞIM ERKEN OLSA BEBEK İÇİN BEKLERİM AMA İŞTE YAŞ AZ DEĞİL. 18 YAŞINDA ANNE OLACAK 30 YAŞINDA BIKACAK BU İŞLER HEP BÖYLE OLUR. EV İŞLERİ ÇOCUK BÜYÜTMEK İKİSİDE ZOR ŞEYLER. KAÇ YAŞINDA KADINLARIZ BANA BİLE GINA GELİYOR EV TEMİZLEMEKTEN AMA MECBUREN YAPIYORUM.

Canm iyi ilerliyor inşallah sağlıcakla al kucağına maşallah
İnş arkadaşım ben 1000 bekliyordum öyle hesap etmiştim sabahta bölüme çıkmamak için akşam verdim kanı öyle içim kötü oldu gerçi haftaya göre artıyor 4+4 üm bu gün ama sizlere danışmak istedim zaten daha da baktırmayacağım psikolojim bozuluyor iğne vuruyorum karnımdan bilemedim sizde bi baksanıza normal mi acaba

Melocan yaşam tarzları çok başka belki o yüzden saygı duymaktan başka secenek yok nasıl ellisinde dogurana saygı duyuyoruz 18 e de saygı duymalıyız bilemeyiz ki hayatını fikrine katılıyorum ama belki heves belkiecburiyet belkide gerecekten ideal bı annelik yaşamadan bilinmez ben genç dinamik annelerde bayılıyorum ortasinada yaşlısına da cahilde herkesin bı cajlhiloye dönemi var nasilsa

Kız zaten fazla bile vermişin iki kez yeter Allah sağ salim kavuştursun böyle.takip etme bunu enflasyon hesaplar gibi olmaz akışına bırak Allah rahmine koyduysa gerisinde Allah a bırak bacım o senden daha iyi bilir

Bende dün başladım iğneye canim. Çok zor buldum. Sen kolay bulabildin mi. Bu arada sen nasıl 1000 diye hesapladın onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…