Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dün başladım iğneye canim. Çok zor buldum. Sen kolay bulabildin mi. Bu arada sen nasıl 1000 diye hesapladın onu anlamadım
Buldum canım eczane direk verdi raporuyum zaten 5 kutu aldım ya 48 saatte ya 11 de veriyordum hep ama bu gün sabah değilde akşam 5 te verdim ondan

Buldum canım eczane direk verdi raporuyum zaten 5 kutu aldım ya 48 saatte ya 11 de veriyordum hep ama bu gün sabah değilde akşam 5 te verdim ondan
Sen saate bakma canim önemli olan 2 günde bir olması. Vay canına bir de 5 kutu almışsın kız nerede oturuyorsun sen bana dr. Şimdilik bir kutu yazdı bitince tekrar yazacak. Ankara gibi bir yerde 2-3 eczane dolaşmama rağmen depolarda bile olmadığını söylediler. Şu zalim koronavirus yüzünden hastalara da bu iğneden vuruyorlarmış o yüzden bulmak zormus. Allah sonumu hayır etsin inş..

Rapor çıkardımı tatlım

Rapor çıkardımı tatlım
Aslında keseyi görmeden verme taraftarı değildi ben zorladım anlattım durumu 3-4 düşük yaptığımı keseyi göremeden düştüğünü. Sonra 1 kutu yazdı ama keseyi görürse rapor çıkartır büyük ihtimalle. Eczacı kaç kişi raporlu geldiği halde elimizde yok boş gönderiyoruz diyorlar. Artık şansa bulmak diyorlar yaa moralim bozuk benimde.

Canım çok sevindim valla ya ne güzel için rahatlamış oldu bir bakıma prolaktin de zaten ilaçla düşüyor şükür

Aynen öyle canım benim zaten sözünü aldım bu ay olmazsa o da gidecek baktırsın inşallah bir sorun yoktur hem dediğin gibi stres yapmamış oluruz içimiz rahat eder Zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyor insan daha düne kadar düğünüm oluyordu şimdi 7 ay olmuş

Benimde yara vardı canim smear testi temiz cıktı. Doktorum o yarayı küçük bir operasyonla yaktı, dondurdu. Ertesi ay hamile kalmıştım oğluma
Maşallah canım benim sana bağışlasın Rabbim evladını Benimki kendiliğinden kayboldu canım bir sonraki kontrolde göremedi kanama da olmadı kontrol esnasında şükür

Canımı sıkma atarsın bana raporunu ve kimlik fotokopini ben halleder sana kargolarım en kötü ihtimal güvenir inanırsam eğer yaparım bunu sana. Canım benim

Maşallah canım benim sana bağışlasın Rabbim evladını Benimki kendiliğinden kayboldu canım bir sonraki kontrolde göremedi kanama da olmadı kontrol esnasında şükür
Çok çok tşk ederim cnm bnm Allah razı olsun. Ne güzel kendiliğinden geçmiş. Dr. yakıp dondurmam lazım yoksa sperm geçişlerine izin vermez yâda spermleri öldürebilir demişti.

Hayat çok hızlı gidiyor öyle böyle işte.
Bir varmış bir yokmuş derken tükenecek ömrümüz bu ömürde güzel şeyler olsun istyrz hepimiz için ❤ hepimizin bir yerde birşeyleri eksik kalıyor sınav oluyoruz böylece. İnşallah eksikleri tamamlanan olur bu dünyada mahrum kalmayız evlad sahibi olmak gibi Mevlam ne eylerse güzel eyler

Canımı sıkma atarsın bana raporunu ve kimlik fotokopini ben halleder sana kargolarım en kötü ihtimal güvenir inanırsam eğer yaparım bunu sana. Canım benim
Eksik olma canım benim Allah razı olsun düşünmen yeterli bu bile bana manevi büyük bir destektir. Allah gonlundekinin muradını versin bebişini sağlıcakla kucağına al inşallah

Çok haklısın bende öle dusunuyorum 10 sene sonra bırakıp gıdıyorlar görüyoruz işte ah ahh gençlik işte Allah akıl fikir versin nediyeyım

Canım çok sevindim valla ya ne güzel için rahatlamış oldu bir bakıma prolaktin de zaten ilaçla düşüyor şükür
Öyle canım aynen hakkımızda hayırlısı olur inşallah buralardayım takipteyim canım inşallah burada hepimiz çocuk sahibi olacağız inanıyorum

Eksik olma canım benim Allah razı olsun düşünmen yeterli bu bile bana manevi büyük bir destektir. Allah gonlundekinin muradını versin bebişini sağlıcakla kucağına al inşallah
Sen bana güvenir inanırsan demek istedim harf hatası olmuş onuda düzelteyim bu arada ben öğretmenim eşim ASker yani güvenebilirsin canım inş ihtiyaç olmaz tabi ama olursa da yanındayım hemen kargolarım TC n ile burdan hallederiz

Ebet canım valla bi stres oldum ünlü bir Dr yazdım netten oda cevap vermiş ben şok sorun yok die saol yanımda olduğun için sonuncusunu akşam üzeri verdim ya öyle bi saçma düşündüm
2 gune bir katlanmis sknti yok bence

Çok çok tşk ederim cnm bnm Allah razı olsun. Ne güzel kendiliğinden geçmiş. Dr. yakıp dondurmam lazım yoksa sperm geçişlerine izin vermez yâda spermleri öldürebilir demişti.
Senden de razı olsun canım benim küçük bir yaraydı zaten önemli değil demişti. Çok şükür ki senin doktor farketmiş gereğini yapmış canım mazallah Rabbim esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…