şuan pik mi bu testPik gibi pik 21. Gün Eki Görüntüle 2804533
yanımda çalışan pijamalı mal var ya işe pijamayla gelen maraba o işteRUS KİM ay
Başlamak istersen başla ama başlayıp bırakma işine girme o hiç iyi değil boşuna dengesini bozma vucudununBaşlayacağım inşallahpek inanmiyorum kendime ama
değil pik değilşuan pik mi bu test
:))yanımda çalışan pijamalı mal var ya işe pijamayla gelen maraba o işte
aynen bende onu demek istiyorum . adeti 1 sayarsak belki 6.günden itibaren başlamak daha mantıklı değilmi . bu şekilde yıpratıcı oluyor cidden :)ben sımdı regl bıter bıtmez basladım ama yumurtlama görmeden cok mantıklımı bılemıyrum yıpranıuyruz resmen :)
yapar canım ya çok değişik bir döngü herkes farklı yaşıyor malesefGünaydın arkadaslar İç bacak damarlarım ağrıyor kasılıyor gibi neden olur arkadaslar adet gecikmesi boyle yapar mı?
ben de anlamdım pik değil yanideğil pik değil
Senle biz bu azimle boş geçmeyiz zaten ondan şüphem yokDimi ya benimki kilo da değil ya sıkılaşmam lazım ama çok zor
Ay kız güldürdün beni vallaben boş gecmem valla zorla da olsa olacak
şu resmini değiştir seni tanıyamıyorum
canım benım esım bazen mesaı yapıyor bu ay testı cok sıkı takip edıcem koyulaşmaya baslayınca 1gün yapıp 1 gün bklıcem sılıkleşmeye baslayınca da devam edıp bırakcam ama bazıları sonradan yumurtlama yazmıs o yuzden teste devam edıcem inş oluraynen bende onu demek istiyorum . adeti 1 sayarsak belki 6.günden itibaren başlamak daha mantıklı değilmi . bu şekilde yıpratıcı oluyor cidden :)
Göğüslerim falan şişti canım ilaçtan gecikicek sanırım adetimyapar canım ya çok değişik bir döngü herkes farklı yaşıyor malesef
biz kimsenin hayatına saygısızlık etmiyoruz ki canım benim programlarda izliyoruz küçük yaşta evlendirilenlerin sonunu bu yaşta anne olacak sonra hayatı hızlı yaşayacak belki anlaşamayıp ayrılacak bu kız bulacak bir koca kocası bulacak bir kadın evlenip hayatına devam ederken olan o çocuklara olacak 50 sinde doğuran her şeyi göze almıştır 18 inde doğuran öyle değil insan en çok hatayı gençken yapar etrafımızda milyonlarca örnek var bu kızın hayatı yaşından büyük !! ayrıca benim tepkim kıza değil o hayatı şuan toz pembe görüyor onu bu yaşta evlendirene hayat görmüş yaşını başını almış bir kadınla 18 yaşında bir kadın bir çocuğa aynı anneliği yapamaz çünkü daha çocuk ayrıca şimdi erkeklerde eskisi gibi olgun değil eskiden kırk yaşında adamlar koca adam gibiydi sorumluluk sahibiydi şimdi ki gençler öyle değil 30 yaşında anasının babasının yanında yaşıyor sigarasına kadar anası babası alıyor sorumluluk yok ben böyle düşünüyorum belki yaşlıyım eski kafayım biraz bilemiyorum ama işin özü bu
Canim kimyasal yasamis olsan adet kirmiziya doner devam eder bidaha pozitif cikmadimi testlerinYok ama belirti de kalmadi. Hic pozitif cikmasa umudum olurdu ama olan da gitti sanki
oldumu melo :)şu resmini değiştir seni tanıyamıyorum
Sen iki kat giyin üst üstte yansan bile değişme üstünü sıcacık ol senin kiGöğüslerim falan şişti canım ilaçtan gecikicek sanırım
inşallah rabbim gönlüne göre versincanım benım esım bazen mesaı yapıyor bu ay testı cok sıkı takip edıcem koyulaşmaya baslayınca 1gün yapıp 1 gün bklıcem sılıkleşmeye baslayınca da devam edıp bırakcam ama bazıları sonradan yumurtlama yazmıs o yuzden teste devam edıcem inş olur
BENCE KESİN DEĞERLENDİRMELİSİN :)Pik gibi pik 21. Gün Eki Görüntüle 2804533
heh şöyle yaa grup güzel kadın görsün maşallah canım sana pek güzel oldu kızoldumu melo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?