Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın arkadaslar İç bacak damarlarım ağrıyor kasılıyor gibi neden olur arkadaslar adet gecikmesi boyle yapar mı?

ben sımdı regl bıter bıtmez basladım ama yumurtlama görmeden cok mantıklımı bılemıyrum yıpranıuyruz resmen :)
aynen bende onu demek istiyorum . adeti 1 sayarsak belki 6.günden itibaren başlamak daha mantıklı değilmi . bu şekilde yıpratıcı oluyor cidden :)

aynen bende onu demek istiyorum . adeti 1 sayarsak belki 6.günden itibaren başlamak daha mantıklı değilmi . bu şekilde yıpratıcı oluyor cidden :)
canım benım esım bazen mesaı yapıyor bu ay testı cok sıkı takip edıcem koyulaşmaya baslayınca 1gün yapıp 1 gün bklıcem sılıkleşmeye baslayınca da devam edıp bırakcam ama bazıları sonradan yumurtlama yazmıs o yuzden teste devam edıcem inş olur

Göğüslerim falan şişti canım ilaçtan gecikicek sanırım
Sen iki kat giyin üst üstte yansan bile değişme üstünü sıcacık ol senin ki gelirse enfeksiyon da atacaksın adetle kanama yaparken keseyim mi artayım mı derken ağrın çok olablr. İstersen sen birde maydanoz suyu yap iç o da iyi enfeksiyon atmaya hani bebiş düşünmüyorsun öyle demiştin. Bomba gibi hazırla kendini istediğin zamana

inşallah rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…