Ben gördüm cidden güzel kadın Vesselam maşallahheh şöyle yaa grup güzel kadın görsün maşallah canım sana pek güzel oldu kız
Zaten şu aralar ne şekerli ne tuzlu bir şey yiyemiyorum neden bilmiyorum igrendim sanki her şeyden. Öyle çok spor da yapmam yürüyüş artı yarım saat kadar evde bölgesel çalışırım bir anda yuklenmemBaşlamak istersen başla ama başlayıp bırakma işine girme o hiç iyi değil boşuna dengesini bozma vucudunun
Azimle dağları delerizSenle biz bu azimle boş geçmeyiz zaten ondan şüphem yok
TŞK EDERİM MELOM YA senın akdar olamsakdaheh şöyle yaa grup güzel kadın görsün maşallah canım sana pek güzel oldu kız
amininşallah rabbim gönlüne göre versin
biz de senin bildiğin gibi olduğunu düşünüyoruz :) sonuç olarak piki gördüğümüz gece afedersin s... görüyoruz o yüzden ikiside aynı şey paso değerlendir işini şansa bırakmaKIZLAR AKLIMA TAKILAN BİR SORU VAR BİR ARKDAŞIM DEDİ Kİ PİK OLDUĞU ZAMANLAR YUMURTANIN DÖLLENMEYE HAZIR OLDUĞU ZAMANLAR SİLİKLEŞME BAŞLADIĞINDA DA YUMURTALIĞIN ARTIK BİTTİĞİ VE ÖMRÜNÜ YİTİRDİĞİ ANLAMINDA DEDİ BEN DE TAM TERSİNİ OKUDUM HEP KAFAM KARIŞTI SİZ NASIL BİLİYORSUNUZ? B
BNİM BİLDİĞİM PİK OLDUĞU SÜRE YUMURTANIN FOLLOK TÜPLERİNDE EN OLGUN HALE GELDİĞİ HENÜZ DÖLLENMEYE HAZIR OLMADIĞI SÜRE
SİLİKLEŞME BAŞLADIĞINDA FOLLOK TÜPÜNE YOL ALMAYA BAŞLADIĞI VE DÖLLENME SÜRECİNİN OLACAĞI ZAMAN DİYE BİLİYORUM...
canımmm o senın guzel bakısın tsk edrım cansın :)Ben gördüm cidden güzel kadın Vesselam maşallah
sen daha güzelsin maşallah sanaTŞK EDERİM MELOM YA senın akdar olamsakda
işte bende dıorumkı pıkı gorene kadar arada yap bayatlamasın :)KIZLAR AKLIMA TAKILAN BİR SORU VAR BİR ARKDAŞIM DEDİ Kİ PİK OLDUĞU ZAMANLAR YUMURTANIN DÖLLENMEYE HAZIR OLDUĞU ZAMANLAR SİLİKLEŞME BAŞLADIĞINDA DA YUMURTALIĞIN ARTIK BİTTİĞİ VE ÖMRÜNÜ YİTİRDİĞİ ANLAMINDA DEDİ BEN DE TAM TERSİNİ OKUDUM HEP KAFAM KARIŞTI SİZ NASIL BİLİYORSUNUZ? B
BNİM BİLDİĞİM PİK OLDUĞU SÜRE YUMURTANIN FOLLOK TÜPLERİNDE EN OLGUN HALE GELDİĞİ HENÜZ DÖLLENMEYE HAZIR OLMADIĞI SÜRE
SİLİKLEŞME BAŞLADIĞINDA FOLLOK TÜPÜNE YOL ALMAYA BAŞLADIĞI VE DÖLLENME SÜRECİNİN OLACAĞI ZAMAN DİYE BİLİYORUM...
zatn öyle yapıyorum ya pik mik ne bulsak yapıyorumbiz de senin bildiğin gibi olduğunu düşünüyoruz :) sonuç olarak piki gördüğümüz gece afedersin s... görüyoruz o yüzden ikiside aynı şey paso değerlendir işini şansa bırakma
sonucu neden dr göstermedin canımmYumurtlama var mı yok mu anlamadım ben
tamam şimdi daha iyi anladım tşklercanım benım esım bazen mesaı yapıyor bu ay testı cok sıkı takip edıcem koyulaşmaya baslayınca 1gün yapıp 1 gün bklıcem sılıkleşmeye baslayınca da devam edıp bırakcam ama bazıları sonradan yumurtlama yazmıs o yuzden teste devam edıcem inş olur
Canım sabah kan verdim sonuç şimdi çıktı 3 gibi görüşücem hocayla ama merakımda duramadım. 13.gün ultrasonda baktığında gelişen yumurta yok demişti.sonucu neden dr göstermedin canımm
yazık adamları nasıl istersek öyle yönetiyoruz gel diyoruz geliyorlar git diyoruz gidiyorlar ne demiş atalarımız Dünya kadar malın olacağına fındık kadar a.... olsun dünyayı yönetirsinişte bende dıorumkı pıkı gorene kadar arada yap bayatlamasın :)
piki görmeye yakın koyulasmaya başlayınca 1 gun yap bır gun bekle sılıkleşnceye kadr bence bu daha mantıklı kızlar
hayırlı cevaplar al inşallah rabbim bekletmeden versin canımCanım sabah kan verdim sonuç şimdi çıktı 3 gibi görüşücem hocayla ama merakımda duramadım. 13.gün ultrasonda baktığında gelişen yumurta yok demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?