Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLAR AKLIMA TAKILAN BİR SORU VAR BİR ARKDAŞIM DEDİ Kİ PİK OLDUĞU ZAMANLAR YUMURTANIN DÖLLENMEYE HAZIR OLDUĞU ZAMANLAR SİLİKLEŞME BAŞLADIĞINDA DA YUMURTALIĞIN ARTIK BİTTİĞİ VE ÖMRÜNÜ YİTİRDİĞİ ANLAMINDA DEDİ BEN DE TAM TERSİNİ OKUDUM HEP KAFAM KARIŞTI SİZ NASIL BİLİYORSUNUZ? B

BNİM BİLDİĞİM PİK OLDUĞU SÜRE YUMURTANIN FOLLOK TÜPLERİNDE EN OLGUN HALE GELDİĞİ HENÜZ DÖLLENMEYE HAZIR OLMADIĞI SÜRE
SİLİKLEŞME BAŞLADIĞINDA FOLLOK TÜPÜNE YOL ALMAYA BAŞLADIĞI VE DÖLLENME SÜRECİNİN OLACAĞI ZAMAN DİYE BİLİYORUM...

Başlamak istersen başla ama başlayıp bırakma işine girme o hiç iyi değil boşuna dengesini bozma vucudunun
Zaten şu aralar ne şekerli ne tuzlu bir şey yiyemiyorum neden bilmiyorum igrendim sanki her şeyden. Öyle çok spor da yapmam yürüyüş artı yarım saat kadar evde bölgesel çalışırım bir anda yuklenmem
Senle biz bu azimle boş geçmeyiz zaten ondan şüphem yok
Azimle dağları deleriz

İlk defa ovülasyon da denedik bat 30 mart heyecanla bekliyorumm inşallah regl olmam

biz de senin bildiğin gibi olduğunu düşünüyoruz :) sonuç olarak piki gördüğümüz gece afedersin s... görüyoruz o yüzden ikiside aynı şey paso değerlendir işini şansa bırakma

Yumurtlama var mı yok mu anlamadım ben

Eklentiler

• 205B1ACD-9262-401A-AA31-6EF675CDB9BA.webp
    35 KB · Görüntüleme: 50
işte bende dıorumkı pıkı gorene kadar arada yap bayatlamasın :)
piki görmeye yakın koyulasmaya başlayınca 1 gun yap bır gun bekle sılıkleşnceye kadr bence bu daha mantıklı kızlar

biz de senin bildiğin gibi olduğunu düşünüyoruz :) sonuç olarak piki gördüğümüz gece afedersin s... görüyoruz o yüzden ikiside aynı şey paso değerlendir işini şansa bırakma
zatn öyle yapıyorum ya pik mik ne bulsak yapıyorum benim tek eksiğim o yumurtlama masajını 1 kere yapmam bence o orda bi kere yaptım tam olacaktı devam etmedim

tamam şimdi daha iyi anladım tşkler

işte bende dıorumkı pıkı gorene kadar arada yap bayatlamasın :)
piki görmeye yakın koyulasmaya başlayınca 1 gun yap bır gun bekle sılıkleşnceye kadr bence bu daha mantıklı kızlar
yazık adamları nasıl istersek öyle yönetiyoruz gel diyoruz geliyorlar git diyoruz gidiyorlar ne demiş atalarımız Dünya kadar malın olacağına fındık kadar a.... olsun dünyayı yönetirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…