çok dogru aynen öleyazık adamları nasıl istersek öyle yönetiyoruz gel diyoruz geliyorlar git diyoruz gidiyorlar ne demiş atalarımız Dünya kadar malın olacağına fındık kadar a.... olsun dünyayı yönetirsin
bencede çok mantıklı bide silikleşince patlatırsın ohhh sonra sezon finali bir sonra ki sezon devamişte bende dıorumkı pıkı gorene kadar arada yap bayatlamasın :)
piki görmeye yakın koyulasmaya başlayınca 1 gun yap bır gun bekle sılıkleşnceye kadr bence bu daha mantıklı kızlar
Sezon finalıne inşallah dıyorum bırdakı sezona ıhıh hayırr dıyorımbencede çok mantıklı bide silikleşince patlatırsın ohhh sonra sezon finali bir sonra ki sezon devam
Yok canm her marka yaptm bombosCanim kimyasal yasamis olsan adet kirmiziya doner devam eder bidaha pozitif cikmadimi testlerin
Kaçıncı gün bu cam 21.gunmu progstron genelde beş uzerinicin Dr lr yumurtlama ve kalite üzerinden gidiyorlar yumurtlama ve ama.kalistesiz anladığım benimki sifirdi gerçiYumurtlama var mı yok mu anlamadım ben
Hiim olsun kuzum mubarek ayda olur belkiYok canm her marka yaptm bombos
18 gun gecmis meraklimelonun ama. Benim kimyasalm da adetle gitmisti. Yarin da olmasam test yaparm tekrar.Canim kimyasal yasamis olsan adet kirmiziya doner devam eder bidaha pozitif cikmadimi testlerin
Ne demek senin gibi pamuk bebişlerin olsun inşlhcanımmm o senın guzel bakısın tsk edrım cansın :)
Degerlendiriyoz bakalimBENCE KESİN DEĞERLENDİRMELİSİN :)
27 subatta pik oldu. Ondan sonra 7 martta pik oldu.
Amin canım hepimizin yüzünü güldürsün rabbim.hayırlı cevaplar al inşallah rabbim bekletmeden versin canım
Evet buna 21.gün baktılar canım.Kaçıncı gün bu cam 21.gunmu progstron genelde beş uzerinicin Dr lr yumurtlama ve kalite üzerinden gidiyorlar yumurtlama ve ama.kalistesiz anladığım benimki sifirdi gerçi
İnsallh canm cok teskkur edermHiim olsun kuzum mubarek ayda olur belki
Canim ben bu ay hamileyim yarin gidip muayene olucam. Yumurtlama testi kullandim iki defa pik gordum bata 19 gun kala birde 15 gun kala hangisi tuttu bilmiyorum. Belirtiler yerlesme olana kadar hafif akinti hafif gogus agrisi bel ve sirt ağrısı. Adete 9 gun kalada yerleşme oldu açık pembe bir kez akintim oldu. Sonra akinti bel agrisi gogus agrisi artti kasiklarda hafiften batmalar basladi yorgunluk basladi midem hassaslasti yanma oluyordu arada hafif bas agrim oldu 8 gun kala erken gebelik testinde kil gibi cizgi gordum 5 gun kalada net pozitif gordum normal kaset testte. Şuan bat geceli tam bir hafta oldu hala ayni belirtiler var bu iki gundur mide bulantilari eklendi ama kusma yokKızlar hamile olanlar belirtilerini neler yaşadıklarını ekstra neler yaparak hamile kaldıklarını yazabilir mi Mart ayında sanki vardı öyle bişey burda da olursa bizler içinde iyi olur onları bi yere sabitlesek herkes ordan okuyabilir
Aynen kuzum 3 gündür maydanoz kürüde yapıyorum adete hazırım gelsin artıkSen iki kat giyin üst üstte yansan bile değişme üstünü sıcacık ol senin kigelirse enfeksiyon da atacaksın adetle kanama yaparken keseyim mi artayım mı derken ağrın çok olablr. İstersen sen birde maydanoz suyu yap iç o da iyi enfeksiyon atmaya hani bebiş düşünmüyorsun öyle demiştin. Bomba gibi hazırla kendini istediğin zamana
aminn hepımızın olsun inş.Ne demek senin gibi pamuk bebişlerin olsun inşlhtez zamanda dilerim
Gelecek de nasıl gelsem de bu kadını pert ertsem diyor o yok mu oAynen kuzum 3 gündür maydanoz kürüde yapıyorum adete hazırım gelsin artıkyıkılmadım ayaktayım
Tesekkur ederm cnm insallh1,2 güne olursun o zaman canım eğer adet bekliyorsan .inşallah olmazsından bebiş haberi verirsin tabiki gönlüm ondan yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?