Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
işte bende dıorumkı pıkı gorene kadar arada yap bayatlamasın :)
piki görmeye yakın koyulasmaya başlayınca 1 gun yap bır gun bekle sılıkleşnceye kadr bence bu daha mantıklı kızlar
bencede çok mantıklı bide silikleşince patlatırsın ohhh sonra sezon finali bir sonra ki sezon devam

Kızlar bu benım gecen aykı testı sımdı ebru hanıma yolladım olmamıs dedı yumurtlama devam dedı herkes bende dahil pik dedık hatta yani herkes gorsun dıye eklıyorım ben yumurtladım dıye bıraktım mesela

Kızlar hamile olanlar belirtilerini neler yaşadıklarını ekstra neler yaparak hamile kaldıklarını yazabilir mi Mart ayında sanki vardı öyle bişey burda da olursa bizler içinde iyi olur onları bi yere sabitlesek herkes ordan okuyabilir

Canim ben bu ay hamileyim yarin gidip muayene olucam. Yumurtlama testi kullandim iki defa pik gordum bata 19 gun kala birde 15 gun kala hangisi tuttu bilmiyorum. Belirtiler yerlesme olana kadar hafif akinti hafif gogus agrisi bel ve sirt ağrısı. Adete 9 gun kalada yerleşme oldu açık pembe bir kez akintim oldu. Sonra akinti bel agrisi gogus agrisi artti kasiklarda hafiften batmalar basladi yorgunluk basladi midem hassaslasti yanma oluyordu arada hafif bas agrim oldu 8 gun kala erken gebelik testinde kil gibi cizgi gordum 5 gun kalada net pozitif gordum normal kaset testte. Şuan bat geceli tam bir hafta oldu hala ayni belirtiler var bu iki gundur mide bulantilari eklendi ama kusma yok

Aynen kuzum 3 gündür maydanoz kürüde yapıyorum adete hazırım gelsin artık yıkılmadım ayaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…