Daha önce yazmıştım ama mesajı şansa gördüm yazmadan geçemedimKızlar hamile olanlar belirtilerini neler yaşadıklarını ekstra neler yaparak hamile kaldıklarını yazabilir mi Mart ayında sanki vardı öyle bişey burda da olursa bizler içinde iyi olur onları bi yere sabitlesek herkes ordan okuyabilir
bu zaten pik değil ki kızlar pi diye neler atıyor buraya kop koyu çizgiler bunda çok silik be gülüm neden bıraktın kiEki Görüntüle 2804640
Kızlar bu benım gecen aykı testı sımdı ebru hanıma yolladım olmamıs dedı yumurtlama devam dedı herkes bende dahil pik dedık hatta yani herkes gorsun dıye eklıyorım ben yumurtladım dıye bıraktım mesela
canım pik dedık bende ogun yaptım ertesı gun denk gelmedı ole ole derken gıttı ıste sağlık olsun at testlerını dedı ebru hanım tekrar atıcambu zaten pik değil ki kızlar pi diye neler atıyor buraya kop koyu çizgiler bunda çok silik be gülüm neden bıraktın ki
bende pik sandım işte bu senin hesap ama pik mik değilmiş yumurtlamaya çalışmış yumurtlamamışsın dedi Ebru bana ben bu ay çok dikkali olcam inşallah adet olduğum güne kadar test yapmaya devam edicem pes etmek yok bakalım ne olacakcanım pik dedık bende ogun yaptım ertesı gun denk gelmedı ole ole derken gıttı ıste sağlık olsun at testlerını dedı ebru hanım tekrar atıcam
aynen melo yanlış degerlendırme kurbanıyız bence bende basşladım sılıklessede devam etcem bakalı ne olcakbende pik sandım işte bu senin hesap ama pik mik değilmiş yumurtlamaya çalışmış yumurtlamamışsın dedi Ebru bana ben bu ay çok dikkali olcam inşallah adet olduğum güne kadar test yapmaya devam edicem pes etmek yok bakalım ne olacak
bir de bana herkes pik deyince bıraktım ya ben testi o günden beri ilişki yok 1 marttan beri yani adam artık canavar gibi evin içinde yumurtlamaya kadar daha mı oyalasam adamı acaba sekiz kilo spermle gelsin :))))))))))canım pik dedık bende ogun yaptım ertesı gun denk gelmedı ole ole derken gıttı ıste sağlık olsun at testlerını dedı ebru hanım tekrar atıcam
Çok teşekkür ederimCanim ben bu ay hamileyim yarin gidip muayene olucam. Yumurtlama testi kullandim iki defa pik gordum bata 19 gun kala birde 15 gun kala hangisi tuttu bilmiyorum. Belirtiler yerlesme olana kadar hafif akinti hafif gogus agrisi bel ve sirt ağrısı. Adete 9 gun kalada yerleşme oldu açık pembe bir kez akintim oldu. Sonra akinti bel agrisi gogus agrisi artti kasiklarda hafiften batmalar basladi yorgunluk basladi midem hassaslasti yanma oluyordu arada hafif bas agrim oldu 8 gun kala erken gebelik testinde kil gibi cizgi gordum 5 gun kalada net pozitif gordum normal kaset testte. Şuan bat geceli tam bir hafta oldu hala ayni belirtiler var bu iki gundur mide bulantilari eklendi ama kusma yok
bayatlamısdır onlar kuzum sal gıtsın :)bir de bana herkes pik deyince bıraktım ya ben testi o günden beri ilişki yok 1 marttan beri yani adam artık canavar gibi evin içinde yumurtlamaya kadar daha mı oyalasam adamı acaba sekiz kilo spermle gelsin :))))))))))
maşallah maşallahBizde bugun kesemizi gorduk sukur
Bana düşük gibi geldi canım yumurta tam olgunlaşmamış demek. hastanenin değer aralığı yani referansı kaç acabaKızlar progesteron 2,7 çıktı yorumlayabilecek kimse var mı? Adetimin 21.günü bugün
Yumurtlama var mı yok mu anlamadım ben
maşallah tebrik ederimBizde bugun kesemizi gorduk sukur
Ben hepsini yazdım tatlım geri de kalmıştır ama kalem kalem anlattımKızlar hamile olanlar belirtilerini neler yaşadıklarını ekstra neler yaparak hamile kaldıklarını yazabilir mi Mart ayında sanki vardı öyle bişey burda da olursa bizler içinde iyi olur onları bi yere sabitlesek herkes ordan okuyabilir
hayırlı olsun canım . sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Bizde bugun kesemizi gorduk sukur
Ben şöyle soyleyim canım 2 gün pik gördüm. 1. Değil 2. Pikte sabaha karşı degerlendirmistik. Öğleden sonra ovu testi yaptigimda tamamen siliklestigini gordum. Yani tuttuysa o sabahki değerlendirme de tuttu. Çünkü içerde hazır sperm vardı ve çatlayınca hemen döllendi diye düşünüyorumKIZLAR AKLIMA TAKILAN BİR SORU VAR BİR ARKDAŞIM DEDİ Kİ PİK OLDUĞU ZAMANLAR YUMURTANIN DÖLLENMEYE HAZIR OLDUĞU ZAMANLAR SİLİKLEŞME BAŞLADIĞINDA DA YUMURTALIĞIN ARTIK BİTTİĞİ VE ÖMRÜNÜ YİTİRDİĞİ ANLAMINDA DEDİ BEN DE TAM TERSİNİ OKUDUM HEP KAFAM KARIŞTI SİZ NASIL BİLİYORSUNUZ? B
BNİM BİLDİĞİM PİK OLDUĞU SÜRE YUMURTANIN FOLLOK TÜPLERİNDE EN OLGUN HALE GELDİĞİ HENÜZ DÖLLENMEYE HAZIR OLMADIĞI SÜRE
SİLİKLEŞME BAŞLADIĞINDA FOLLOK TÜPÜNE YOL ALMAYA BAŞLADIĞI VE DÖLLENME SÜRECİNİN OLACAĞI ZAMAN DİYE BİLİYORUM...
Bizde bugun kesemizi gorduk sukur
Sağol canım teşekkür ederimBen hepsini yazdım tatlım geri de kalmıştır ama kalem kalem anlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?