Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha önce yazmıştım ama mesajı şansa gördüm yazmadan geçemedim
Bende yumurtlama çatlama vs bittikten 3-4 gün sonra akıntı başladı renksiz adet tarihime kadar sürdü nerdeyse.Ve en belirgin ikinci belirtim yine çatlamadan 3-4 gün sonra adetten bir kaç gün önce olan adet ağrılarım olmaya başladı, akıntıylada birleşince kaç kere adet oldum heralde diye lavaboya gittim
Bir gece göğüslerim tıpkı sezeryandan sonra bebeğimi kaybettiğim için sütlerim birikmişti benim ,aynı öyle acıdı ateşlendi bir kaç saat sürdü ama .Benim mide bulantısı koku hassasiyeti sık idrar filan olmadı ..Umarım yardımcı olmuşumdur ..Hepiniz dualarımdasınız Rabbim en kısa zamanda sağlıkla hayırla doldursun kucaklarımızı

bu zaten pik değil ki kızlar pi diye neler atıyor buraya kop koyu çizgiler bunda çok silik be gülüm neden bıraktın ki

canım pik dedık bende ogun yaptım ertesı gun denk gelmedı ole ole derken gıttı ıste sağlık olsun at testlerını dedı ebru hanım tekrar atıcam
bende pik sandım işte bu senin hesap ama pik mik değilmiş yumurtlamaya çalışmış yumurtlamamışsın dedi Ebru bana ben bu ay çok dikkali olcam inşallah adet olduğum güne kadar test yapmaya devam edicem pes etmek yok bakalım ne olacak

aynen melo yanlış degerlendırme kurbanıyız bence bende basşladım sılıklessede devam etcem bakalı ne olcak

canım pik dedık bende ogun yaptım ertesı gun denk gelmedı ole ole derken gıttı ıste sağlık olsun at testlerını dedı ebru hanım tekrar atıcam
bir de bana herkes pik deyince bıraktım ya ben testi o günden beri ilişki yok 1 marttan beri yani adam artık canavar gibi evin içinde yumurtlamaya kadar daha mı oyalasam adamı acaba sekiz kilo spermle gelsin :))))))))))

Çok teşekkür ederim

bir de bana herkes pik deyince bıraktım ya ben testi o günden beri ilişki yok 1 marttan beri yani adam artık canavar gibi evin içinde yumurtlamaya kadar daha mı oyalasam adamı acaba sekiz kilo spermle gelsin :))))))))))
bayatlamısdır onlar kuzum sal gıtsın :)

Kızlar ovulasyondan hemen sonra kabızlık sıkıntısı yaşayan oldu mu? Yaşayıpta pozitif gören var mı?

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim2 gündür bende grip olacak gibi bi hal var elimi kaldıramıyorum sanki bel ağrım falan oluyo bide dün gece sabaha karşı garip bi mide bulantısıyla uyandım sonra geçti belirti aramıyorum ama böyle şeyler yaşayınca aklım karışıyor acaba diyorum z batım 29 Mart var daha belirti Bile olsa bu kadar erken olmaz diye düşünüyorum umutlanmak ta istemiyorum o stres çok kötü çünkü

Ben hepsini yazdım tatlım geri de kalmıştır ama kalem kalem anlattım

Ben şöyle soyleyim canım 2 gün pik gördüm. 1. Değil 2. Pikte sabaha karşı degerlendirmistik. Öğleden sonra ovu testi yaptigimda tamamen siliklestigini gordum. Yani tuttuysa o sabahki değerlendirme de tuttu. Çünkü içerde hazır sperm vardı ve çatlayınca hemen döllendi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…