- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
kız ağlayasım geldi yaaaa bizede nasip etsin rabbimmm maşallahhhBizde bugun kesemizi gorduk sukur
bu akşam ben yol vereyim gitsin onlar ozamanbayatlamısdır onlar kuzum sal gıtsın :)
Canım şimdi gördüm hastanenin değer aralığını. Bu durumda luteal faz esas alınır. Değer aralığı 1,7 - 27 imiş. Üzgünüm ama düşük çıkmış canımYumurtlama var mı yok mu anlamadım ben
Canım 808. Sayfada ben yazmıştım. Girip okuyabilirsinKızlar hamile olanlar belirtilerini neler yaşadıklarını ekstra neler yaparak hamile kaldıklarını yazabilir mi Mart ayında sanki vardı öyle bişey burda da olursa bizler içinde iyi olur onları bi yere sabitlesek herkes ordan okuyabilir
Canım bu şekildeBana düşük gibi geldi canım yumurta tam olgunlaşmamış demek. hastanenin değer aralığı yani referansı kaç acaba
Canım 808. Sayfada ben yazmıştım. Girip okuyabilirsin
Tatlim benim sadece tek yumurtaligum calisiyor sag yumurtaligim islevsiz ben 2 yildir doktor doktor geziyorum cocuk icin cogu toktor olma, dedi amaliyet ol dedi tup bile umutsuz diyen gordum sonra bi doktor buldum 3 ay folik kullandirdi daha sonra femara ve catlatma ignesi oldum igneden sonra hamile kaldim 4 haftalikhayırlı olsun canım . sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
bu süreçte ilişki düzenin nasıl oldu.ovulasyon testi kullandın mı birazz bilgi verebilir miisin
Gerilme sakın aman gelsin yapacak birşey yok kutsal bir iş buEvet ya benimde 1 gün boyunca sancım oluyor oradan anlıyorum aslında
Benim reglin son günü sayılır 2 gün falan daha geçsin başlarımzaten bu ay görümcem gelecek hatta pazartesi burada 1 hafta falan kalır 1500 km den gelecek ilk defa gelecek evime 1,5 yıldır. çok gerginim bu ay degerlendiremeyebiliriz
Allah hepinizden razı olsun canım benim tabiki bu süreci hep birlikte yaşadık, yaşamaya da devam edeceğiz. Guzel günleri göreceğiz pes etmek yok kafaya takmak hiç yok (desemde olmuyor biliyorum) Amacım elimden geldiği kadar bilgimle ilgimle yardımcı olabilmek. Herkese dua ediyorum emin olun kızlar. Aylarca topik topik dolaştım bende bazılarından bilgi edindim ve sizlere aktarıyorum. Benimde sizlerden istedigim sağlıcakla kucağıma almak için dua etmeniz inşallah
evet canım seni takip ediyorum okudum geçenlerde yazdıklarını. nerde yaşıyorsun doktorun adı nedir paylaşır msıınTatlim benim sadece tek yumurtaligum calisiyor sag yumurtaligim islevsiz ben 2 yildir doktor doktor geziyorum cocuk icin cogu toktor olma, dedi amaliyet ol dedi tup bile umutsuz diyen gordum sonra bi doktor buldum 3 ay folik kullandirdi daha sonra femara ve catlatma ignesi oldum igneden sonra hamile kaldim 4 haftalik
Aaa bu olabilir mi acaba ya benim eşim de çok stres yapıyo bizim 10 yaşında çocuk var uyumak da bilmiyor. Gec saate kalınca da sabah işe gidecek uykusu geliyor amaan çok zormuş ya ilk çocukta ne kolay istediğin vakitte olabilir. Ama ikincide çok zor geldi bizeya canım o kadar cok yazı okuyorum kı ama genelı yanı cogunluk zaten bellı mesela diz dirsek 10 dk yüzüstü yatmayı denıcem toplam da 10 kere zaten 5 ni bu sekılde yapacagım yani insan bılemıyorum tabı ama denemek te fayda var bıde ben bu ay öle coıcuk yapmak ıcın degılde gerçekten canım ısteyınce yapıcam görev gıbı oluyo yapamıyrum
bıde sunu bıle dusundum mesela sperm testı vermeye gıden erkekler de stres altında olanlarla stres yapmayanları sonucları farklı cıkmıs dusunsene aynı sey stres varsa erkekde belkı de o anda spermler kalıtesız hareketsız artık ne ıse o durum olusuyor bana mantıklı geldı
Ahh ben de hep istedim ki ikinci dönemi kapatayim bı de yaz tatili olsun ya da birinci dönemle yaz tatili birleşsin. Ama maalesef benim planıma göre olmadı şimdi artık yazın ortasında olup doğum iznimin gitmesine bile razı oldum ama nerdeeAynen. Ogretmen olunca tatillere denk getrmekiyi oluyor ne kadr gec baslasam obkadr iyi ama olmadi
Gelecek de nasıl gelsem de bu kadını pert ertsem diyor o yok mu o
Aynen öyle o cevabı ben de aldım. Hem de çok akıllandım. Özellikle çocuk konusunda ben hep planlar yaptım ama asla planıma uygun olmadı ama hayırlısı olsun diyorum artık tek dediğim bu zamanını planlamıyorum ama bir an önce de olsun istiyorum. Yine mi plan yapıyorum acaba. Ama yaşım geçiyor diye bakmam da zor ben memlekette değilim yardımcı olacak kimsem yok ondan yanii. Bı de çalışınca Oofffo planlar ahh o planlar bende aralıkda son kredi taksıdımız var dedım o bıtsın dedım hatta yılbası gunu yumurtlama gunumdu neler yasadım neler ama rabbım dedıkı sen kımsın plan yapıyorusn ben ıstersem ıstedıgım zamn verırım :)
bu sorun bzıdede var denk getıremıyruz uyusun dıye beklıyrum benım uykum gelıyo gecen kapıyı kapatalım bı sekılde halledelım deıdk kapıyı krcaktı az daha napıyrsunuz sız dıyo bende ustumu degıstryum anneıcm dedım Allahdan yenı gırmıstık :)Aaa bu olabilir mi acaba ya benim eşim de çok stres yapıyo bizim 10 yaşında çocuk var uyumak da bilmiyor. Gec saate kalınca da sabah işe gidecek uykusu geliyor amaan çok zormuş ya ilk çocukta ne kolay istediğin vakitte olabilir. Ama ikincide çok zor geldi bize
kız oılursa aşılama yaptrcak melo :)birde aşılama da kız bebek yapılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?