Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben kapımı bile kapatamıyorum oğlum delikanlı kafa farklı çalışıyor ergen ya birde eşim öz babası değil yanlış anlamasın diye kapımı kapatamıyorum sabaha karşı 4 te yatıyor yatmakta bilmiyor yazılı çalıştı hep bu ara sabahladı :) kaşla göz arasında hallediyorum ben napi erkek çocuğu kıskanabilir anasını benim işim daha zor bee

cok dogru dusunnussun melo

Gerilme sakın aman gelsin yapacak birşey yok kutsal bir iş bu
Yumurtlama olduğunu anlamak çok güzel ama demi yoksa kaçırabilirdik
Evet evet aynen başta kötü bir şey sanıyordum doktora sordum çok normal dedi iyi oluyor bir yerde

Kızlar 6 gün önce ovu testi yaptigimda T çizgisi silikti. Şimdi 2 gün kaldı. Aranızda en az benim kadar bu sorunun cevabını merak edenler için ovu testi yaptım ve sonuç aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi. Hatta söyle soyleyim ben, yumurtlama döneminde bile bu kadar koyu T çizgisi bile görmemiştim

Eklentiler

• 20210319_135254.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 54
kızlar Pazar günü bir gebenin günlüğü youtube kanalında Ebru Ovulasyonla ilgili çekim yapmış o yayınlanacak izleyebilir siniz

mersi canım ya iyi yaptın yaparak kızlar soruyordu nasıl oluyor diye Ebru ceylanda demişti gebelik ovulasyonda çıkıyor diye maşallah kız bebiş her yerden ben burdayım diyor

Ayy çok tanıdık geldi aynen bizim de uykumuz geliyor o kadar zor geliyor ki. Bir de yattıktan sonra uyumasını bekliyoruz ama aslında bekleyemiyoruz yoksa uyuyup kalcaz çünkü çook sessizce kapıyı kilitliyorum. Bazen soruyo anne siz kapıyı mı kapatıyorsunuz diye yok annecim kuşun sesidir o diyorum evde kuş var E bir de banyo olayı var. Uyanıyor ben de başım ağrıdı da uyuyamadım ondan duş alayım dedim diyorum falanlar filanlar işte. Köşe kapmaca oynuyoruz resmen.

Aa evet senin daha da zor bilinçli sonuçta bizimkiler daha bilmiyor

Canım bu şimdi çatlamadan ve yumurtlamadan kaç gün sonra

bat tarihi 24 ü olup test yapıp pozitif olan var mı ? daha çok erken mi yoksa

Ayyy aynıyız ya bızımkı bızı banyodayken yakaladı yanı ben cıkmısdım esım banyodaydı mecbur kalıyorsunuz yapacagızkı sabah ıs var bende aynı yalanaı attım tuttırdu bende banyo yapcam dıye e oda yaptıngece 4 te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…