- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
cinsiyet seçiliyor mu merak ettim kız :)kız oılursa aşılama yaptrcak melo :)
ben kapımı bile kapatamıyorum oğlum delikanlı kafa farklı çalışıyor ergen ya birde eşim öz babası değil yanlış anlamasın diye kapımı kapatamıyorum sabaha karşı 4 te yatıyor yatmakta bilmiyor yazılı çalıştı hep bu ara sabahladı :) kaşla göz arasında hallediyorum ben napi erkek çocuğu kıskanabilir anasını benim işim daha zor beebu sorun bzıdede var denk getıremıyruz uyusun dıye beklıyrum benım uykum gelıyo gecen kapıyı kapatalım bı sekılde halledelım deıdk kapıyı krcaktı az daha napıyrsunuz sız dıyo bende ustumu degıstryum anneıcm dedım Allahdan yenı gırmıstık :)
cok dogru dusunnussun meloben kapımı bile kapatamıyorum oğlum delikanlı kafa farklı çalışıyor ergen ya birde eşim öz babası değil yanlış anlamasın diye kapımı kapatamıyorum sabaha karşı 4 te yatıyor yatmakta bilmiyor yazılı çalıştı hep bu ara sabahladı :) kaşla göz arasında hallediyorum ben napi erkek çocuğu kıskanabilir anasını benim işim daha zor bee
Evet evet aynenGerilme sakın aman gelsin yapacak birşey yok kutsal bir iş bu
Yumurtlama olduğunu anlamak çok güzel ama demi yoksa kaçırabilirdik
mersi canım ya iyi yaptın yaparak kızlar soruyordu nasıl oluyor diye Ebru ceylanda demişti gebelik ovulasyonda çıkıyor diye maşallah kız bebiş her yerden ben burdayım diyorKızlar 6 gün önce ovu testi yaptigimda T çizgisi silikti. Şimdi 2 gün kaldı. Aranızda en az benim kadar bu sorunun cevabını merak edenler için ovu testi yaptım ve sonuç aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi. Hatta söyle soyleyim ben, yumurtlama döneminde bile bu kadar koyu T çizgisi bile görmemiştim
Ayy çok tanıdık geldi aynen bizim de uykumuz geliyor o kadar zor geliyor ki. Bir de yattıktan sonra uyumasını bekliyoruz ama aslında bekleyemiyoruz yoksa uyuyup kalcaz çünkü çook sessizce kapıyı kilitliyorum. Bazen soruyo anne siz kapıyı mı kapatıyorsunuz diye yok annecim kuşun sesidir o diyorum evde kuş varbu sorun bzıdede var denk getıremıyruz uyusun dıye beklıyrum benım uykum gelıyo gecen kapıyı kapatalım bı sekılde halledelım deıdk kapıyı krcaktı az daha napıyrsunuz sız dıyo bende ustumu degıstryum anneıcm dedım Allahdan yenı gırmıstık :)
Hadi bakalım bu ay, bu tabloyu sizlerde görmek nasip olsun insallahhhhhmersi canım ya iyi yaptın yaparak kızlar soruyordu nasıl oluyor diye Ebru ceylanda demişti gebelik ovulasyonda çıkıyor diye maşallah kız bebiş her yerden ben burdayım diyor
Aa evet senin daha da zor bilinçli sonuçta bizimkiler daha bilmiyorben kapımı bile kapatamıyorum oğlum delikanlı kafa farklı çalışıyor ergen ya birde eşim öz babası değil yanlış anlamasın diye kapımı kapatamıyorum sabaha karşı 4 te yatıyor yatmakta bilmiyor yazılı çalıştı hep bu ara sabahladı :) kaşla göz arasında hallediyorum ben napi erkek çocuğu kıskanabilir anasını benim işim daha zor bee
aminn ya aminn inşallahhhHadi bakalım bu ay, bu tabloyu sizlerde görmek nasip olsun insallahhhhh
Türkiye’de tüp bebekte de cinsiyet seçmek yasak aşılamada zaten anlayamaz canım sadece spermi yıkayıp içeri veriyor öyle düşünbirde aşılama da kız bebek yapılıyor mu
Canım bu şimdi çatlamadan ve yumurtlamadan kaç gün sonraKızlar 6 gün önce ovu testi yaptigimda T çizgisi silikti. Şimdi 2 gün kaldı. Aranızda en az benim kadar bu sorunun cevabını merak edenler için ovu testi yaptım ve sonuç aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi. Hatta söyle soyleyim ben, yumurtlama döneminde bile bu kadar koyu T çizgisi bile görmemiştim
Çatlamadan 12 gün sonra (7-mart), adete 2 gün kala oluyor canım. Saniyeler içinde kıpkırmızı olduCanım bu şimdi çatlamadan ve yumurtlamadan kaç gün sonra
Ayyy aynıyız ya bızımkı bızı banyodayken yakaladı yanı ben cıkmısdım esım banyodaydı mecbur kalıyorsunuz yapacagızkı sabah ıs var bende aynı yalanaı attım tuttırdu bende banyo yapcam dıye e oda yaptıngece 4 teAyy çok tanıdık geldi aynen bizim de uykumuz geliyor o kadar zor geliyor ki. Bir de yattıktan sonra uyumasını bekliyoruz ama aslında bekleyemiyoruz yoksa uyuyup kalcaz çünkü çook sessizce kapıyı kilitliyorum. Bazen soruyo anne siz kapıyı mı kapatıyorsunuz diye yok annecim kuşun sesidir o diyorum evde kuş varE bir de banyo olayı var. Uyanıyor ben de başım ağrıdı da uyuyamadım ondan duş alayım dedim diyorum falanlar filanlar işte. Köşe kapmaca oynuyoruz resmen.
Ama dert değil progestron doktorlar onunsikinti etmiyor ilaçla halledilir klomen tarzı benim sifirdi yanindusun senin iki kusurEvet buna 21.gün baktılar canım.
Eki Görüntüle 2804739 Bu sefer sıkı tutıyorum kızlar ovu yapanlara tavsıyem ederım
ay evet tam 13,55 de lavaboya gıdıyorum gelıyorum saat 14.00 hatta degıl bıle :)DAKİKASI BİLE ŞAŞMAMIŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?