Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa çok tatlı yaa gece gece banyo mı yaptı bizim de şöyle bir taktiğimiz var. Bizimki banyo yapmayı çok seviyor, diyoruz ki hadi herkez bugün banyoya önce o giriyor. O arada biz tamam bir de öyle sulu sulu çıkıp gelmeyeceğinden eminim. Bı de diyorum ki acele etme güzel güzel yıkan. Sonra da babanı çağır işin bitince bornozuna uzanamiyo çünkü biri gelsin istiyo beni çağırıyordu bu sefer de ben yatamiyordum ilişkinin arkasından. Babanı çağır biraz da o ilgilensin filan diyorum

şu bebekleri hayırlısıyla bir yapaydık bende yatıya gelen hiç bitmiyor biri gidip biri geliyor ebevyn banyo var ama diğer banyoyla menfezleri aynı olduğu için anlaşılıyor şakır şakır su sesi bizde çocuk küçük değil ki canavar gibi zeki o yüzden biz bayramdan bayrama yıkanıyoruz :)))))))))))))))) ( sabah işe gitmeden )

Kızlar merhaba adetime 1gün var erken gebelik testi yaptım gölge gibi bir şey var telefonun flaşını tutunca farkettim ama fotoda çıkmıyor çok dikkatli bakarsan görebiliyorsun elime alınca da sizce göz yanılsaması müdür?

Eklentiler

• image.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 66
sanki bende gördüm gibi eğer varsa bile geç döllenme olabilir çünkü normalde erken gebelikte çıkması lazım

Çok çok silik var gibi çizgi, ama görmekle görmemek arası yani. Kaç dk sonra çıktı?

Çok çok silik var gibi çizgi, ama görmekle görmemek arası yani. Kaç dk sonra çıktı?
2-3dk arasında çıktı ama hiç bir belirtim yok sadece yapayım dedim öylesine yaptım çok bakınca inceleyince görür gibi oldum şaşı olacağım resmen bakmak için

kızlar takviye neler kullanıyosunuz. eşime çakşır aldım onu içircem. ben neler kullanayım acaba. siz neler kullanıyorsunuz. arı sütü bal polen karışımı alayım diyorum. sizin fikirler neler?

Aaaa bızım dün geceki taktik :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…