Nasıl yani anlamadım canımfotoyu negatif de yapsana canım
bu ay hiç test yapmadım ben canım .adetim bittikten sonra başladık değerlendirmeye gün aşırı hep hala devam ediyoruz değerlendirmeye böyle daha stressiz oluyo gücüm kalırsa adet günüme kadar devamEki Görüntüle 2804739 Bu sefer sıkı tutıyorum kızlar ovu yapanlara tavsıyem ederım
işte ben o gucu bulamıyrum kendmde :)Ben
bu ay hiç test yapmadım ben canım .adetim bittikten sonra başladık değerlendirmeye gün aşırı hep hala devam ediyoruz değerlendirmeye böyle daha stressiz oluyo gücüm kalırsa adet günüme kadar devam
Bide böyle deniyim dedimişte ben o gucu bulamıyrum kendmde :)
Valla ebeveyn banyosu çok faydalıymış bunu anladım. Bizimki anlamazdı ne de olsa. Bana sabah çok zor geliyor banyoya girmek.Ama bazen mecbur işte. İnşallah bebişlerimize kavuşalım bir an önce. Biz de ay kaç aylık oldu yok cinsiyetini gösterdi mi doğumu nasıl yapsam adını ne koysam filan bu tatlı telaslari yaşayalım artık Allah' ım nolurşu bebekleri hayırlısıyla bir yapaydık bende yatıya gelen hiç bitmiyor biri gidip biri geliyor ebevyn banyo var ama diğer banyoyla menfezleri aynı olduğu için anlaşılıyor şakır şakır su sesi bizde çocuk küçük değil ki canavar gibi zeki o yüzden biz bayramdan bayrama yıkanıyoruz :)))))))))))))))) ( sabah işe gitmeden )
İnşallah birkaç gündür sık idrara çıkıyorum su doğru düzgün içmeme rağmen ama bilemedimkozalak11 yani bu kadar hayalet bir çizgiden birşey çıkar mı bilemedim .gçren ay benim çizgim daha net olmasına rağmen hamile değildim inş sen hamilesindir canım
Çocuklu evlerde demek ki aynı şeyler yaşanıyorAaaa bızım dün geceki taktik :)))
İnş rabbim fazla bekletmeden hepimizi çocuk sahibi yapar aminİnşallah birkaç gündür sık idrara çıkıyorum su doğru düzgün içmeme rağmen ama bilemedim
Hayali bişey var yarın sabah yap koyulaşırsa gebesinTürlü türlü çektşm
Benimde böyle cikmisti kan verdim negatifTürlü türlü çektşm
Ahh ben de hep istedim ki ikinci dönemi kapatayim bı de yaz tatili olsun ya da birinci dönemle yaz tatili birleşsin. Ama maalesef benim planıma göre olmadı şimdi artık yazın ortasında olup doğum iznimin gitmesine bile razı oldum ama nerdee
Turkiyede yasakcinsiyet seçiliyor mu merak ettim kız :)
Kesinlikle heleki bu cağlarda hem meraklı hem uyanıklarÇocuklu evlerde demek ki aynı şeyler yaşanıyor
Walla isin zormus. Ben de bir annemdeyim bir kizkardeslerm bende koca ayda 3 defa firsat bulabildik bir tanesi zaten catlamadan cok sonraydi saylmazben kapımı bile kapatamıyorum oğlum delikanlı kafa farklı çalışıyor ergen ya birde eşim öz babası değil yanlış anlamasın diye kapımı kapatamıyorum sabaha karşı 4 te yatıyor yatmakta bilmiyor yazılı çalıştı hep bu ara sabahladı :) kaşla göz arasında hallediyorum ben napi erkek çocuğu kıskanabilir anasını benim işim daha zor bee
Benm ilk gebelikte oyleydi bata 4 gun kala adet gunu kan kirmiziydi ama iste silik oluyor diyen hamislerde var o yuzden kesin diyemiyor insanKızlar 6 gün önce ovu testi yaptigimda T çizgisi silikti. Şimdi 2 gün kaldı. Aranızda en az benim kadar bu sorunun cevabını merak edenler için ovu testi yaptım ve sonuç aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi. Hatta söyle soyleyim ben, yumurtlama döneminde bile bu kadar koyu T çizgisi bile görmemiştim
Ahh ya sormaKesinlikle heleki bu cağlarda hem meraklı hem uyanıklar
Amannn ne zormus. Benm cocuk 4 yasinda o uyuyunca bizm mesai basliyirAaa çok tatlı yaa gece gece banyo mı yaptıbizim de şöyle bir taktiğimiz var. Bizimki banyo yapmayı çok seviyor, diyoruz ki hadi herkez bugün banyoya önce o giriyor. O arada biz tamam bir de öyle sulu sulu çıkıp gelmeyeceğinden eminim. Bı de diyorum ki acele etme güzel güzel yıkan. Sonra da babanı çağır işin bitince bornozuna uzanamiyo çünkü biri gelsin istiyo beni çağırıyordu bu sefer de ben yatamiyordum ilişkinin arkasından. Babanı çağır biraz da o ilgilensin filan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?