Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde aynı yumurtlamanın 11.günü çatlamanın 10.günü ve acayip bir bel ağrım var .her zaman olmayan tarzda bir ağrı ama ben ümitsizim açıkçası hislerim o yönde
Sabah yaptığım erken gebeliğin arkasından flash tutunca kıl gibi ince çizgi gördüm ama o bence hep orada olan bir çizgi diye düşünüyorum. Yani ben de ümitsizliğe bağladımmmm

Amannn ne zormus. Benm cocuk 4 yasinda o uyuyunca bizm mesai basliyir
Aa seninki minnak daha benim kız o yaşlarda TV izlerken uyur kalırdı akşam 21:00 gibi filan şimdi maalesef uyumuyor bir de sabah erken kalkma da yok okul zaten iki gün bir de öğleden sonra bizim ondan sabah fosur fosur uyuyo gece de yatmak bilmiyor. Sabah erken bile kalksa akşam bizimle beraber yatıyor. Sen iyi yapmışın küçükken düşünmekle biz geç kaldık maalesef

hemde cok geç

Evet yumurtlama canım bende bu ay 3 kez yumurtladım ve gebeyim güzelce değerlendir canım
Merhaba ilaç falan kullanmışmıydınız o şekildemi 3 defa yumurtlama gördünüz bende bu ay femara kullandımda 5 yumurtam oluştu inşallah diyorum hepsi çatlarda şansım yüksek olur

OLUR YA melo merak etme
aslında çok isterdim bir birine yakın yaşlarda peş peşe yapmayı ama kısmet daha ilkini doğurduktan sonra evliliğimin gitmeyeceğini anlayınca bir daha da çocuk yapmadım 10 sene sürdü ayrıldım sonra çok uzun süre evlenmedim 8 sene sonra evlendim ikinciye hadi dedim birazda bunu tanıyayım sonra çocuk yaparım anca bu zaman oldu işte öteleye öteleye kurban olduğum mevlam vardır bunda da bir hayır bekletmeden versin inşallah

aminnnnnnnnnnn

Doktor geç yumurtluyo olabilirsin haftaya tekrar progesteron bakalım yükselmezse yumurtlamasız adet görüyosun demektir dedi

Canım benim 22.7 çıktı hiç bişey olmadı anam ben 22.7 görünce uçtum birde aha hamileyim diye ama sonuç bat geldi kaç çıkarsa çıksın Allah nasip ederse oluyor ya nasıl heveslendim kursakd kaldı

tonbaliklisalata canım üzülme bende geçen ay 21 inde yumurtlamışım ama değerlendirme olmamıştı adetim 30 günde bir olduğu için 16 sında yumurtlarım diye düşünmüştüm. Adetim 34 gün sonra gelmişti. Lâkin o iş öyle değilmiş. Bu ay ovu testi yaptım ve 14 ünde yumurtlama gördüm. Yumurtlama değişkenlik gösteriyor. Sanırım ben bu ay yumurtlama masajı yaptım erken oldu diye düşünüyorum. Dr. olmadı yumurtanı ve kalitesini geliştirmek için ilaç verebilir. Üzülme vardır bir çaresi

Sen birtanesin valla ben bunu yinede görmek isterdim biliyordum da. İyi ki varsın Esracım güzel kalbinden öpüyorum seni çok teşekkür ederim bunun için o kadar mutlu oldum ki yapmışsın bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…