Sabah yaptığım erken gebeliğin arkasından flash tutunca kıl gibi ince çizgi gördüm ama o bence hep orada olan bir çizgi diye düşünüyorum. Yani ben de ümitsizliğe bağladımmmmbenimde aynı yumurtlamanın 11.günü çatlamanın 10.günü ve acayip bir bel ağrım var .her zaman olmayan tarzda bir ağrı ama ben ümitsizim açıkçası hislerim o yönde
Aa seninki minnak daha benim kız o yaşlarda TV izlerken uyur kalırdı akşam 21:00 gibi filan şimdi maalesef uyumuyor bir de sabah erken kalkma da yok okul zaten iki gün bir de öğleden sonra bizim ondan sabah fosur fosur uyuyo gece de yatmak bilmiyor. Sabah erken bile kalksa akşam bizimle beraber yatıyor. Sen iyi yapmışın küçükken düşünmekle biz geç kaldık maalesefAmannn ne zormus. Benm cocuk 4 yasinda o uyuyunca bizm mesai basliyir
hemde cok geçAa seninki minnak daha benim kız o yaşlarda TV izlerken uyur kalırdı akşam 21:00 gibi filan şimdi maalesef uyumuyor bir de sabah erken kalkma da yok okul zaten iki gün bir de öğleden sonra bizim ondan sabah fosur fosur uyuyo gece de yatmak bilmiyor. Sabah erken bile kalksa akşam bizimle beraber yatıyor. Sen iyi yapmışın küçükken düşünmekle biz geç kaldık maalesef
Merhaba ilaç falan kullanmışmıydınız o şekildemi 3 defa yumurtlama gördünüz bende bu ay femara kullandımda 5 yumurtam oluştu inşallah diyorum hepsi çatlarda şansım yüksek olurEvet yumurtlama canım bende bu ay 3 kez yumurtladım ve gebeyim güzelce değerlendir canım
öyle deme ben napim 17 doğurana kadar 18-19 olacak bende koca varken çocuk küçüktü yaşım gençken koca yoktu bu sene anca denk getirdim hepsini bir araa ama şimdide yaş çokhemde cok geç
OLUR YA melo merak etmeöyle deme ben napim 17 doğurana kadar 18-19 olacak bende koca varken çocuk küçüktü yaşım gençken koca yoktu bu sene anca denk getirdim hepsini bir araa ama şimdide yaş çok(((
aslında çok isterdim bir birine yakın yaşlarda peş peşe yapmayı ama kısmet daha ilkini doğurduktan sonra evliliğimin gitmeyeceğini anlayınca bir daha da çocuk yapmadım 10 sene sürdü ayrıldım sonra çok uzun süre evlenmedim 8 sene sonra evlendim ikinciye hadi dedim birazda bunu tanıyayım sonra çocuk yaparım anca bu zaman oldu işte öteleye öteleye kurban olduğum mevlam vardır bunda da bir hayır bekletmeden versin inşallahOLUR YA melo merak etme
Sabah yaptığım erken gebeliğin arkasından flash tutunca kıl gibi ince çizgi gördüm ama o bence hep orada olan bir çizgi diye düşünüyorum. Yani ben de ümitsizliğe bağladımmmm
aminnnnnnnnnnnaslında çok isterdim bir birine yakın yaşlarda peş peşe yapmayı ama kısmet daha ilkini doğurduktan sonra evliliğimin gitmeyeceğini anlayınca bir daha da çocuk yapmadım 10 sene sürdü ayrıldım sonra çok uzun süre evlenmedim 8 sene sonra evlendim ikinciye hadi dedim birazda bunu tanıyayım sonra çocuk yaparım anca bu zaman oldu işte öteleye öteleye kurban olduğum mevlam vardır bunda da bir hayır bekletmeden versin inşallah
alttan muayne etmedi miDoktor geç yumurtluyo olabilirsin haftaya tekrar progesteron bakalım yükselmezse yumurtlamasız adet görüyosun demektir dedi
Oynamaz mı ahh ahh :) :)Benım tüm ayarlarımla oynadı gelsin bacım
Nisan yağmurları işe yarar inşlh :))Evet ya Şubat ayından sonra bu ay kurak geçti
Yok canım geçen hafta etmişti gelişen yumurta yok demişti bugün progesteron baktık sonra böyle dedi.alttan muayne etmedi mi
YUMURTAN VAR AMA GELİŞMEMİŞ ANLADIM TMMM. TAKVİYELERLE GELİŞİR SIKMA CANINIYok canım geçen hafta etmişti gelişen yumurta yok demişti bugün progesteron baktık sonra böyle dedi.
Canım benim 22.7 çıktı hiç bişey olmadı anam ben 22.7 görünce uçtum birde aha hamileyim diye ama sonuç bat geldi kaç çıkarsa çıksın Allah nasip ederse oluyor ya nasıl heveslendim kursakd kaldıCanım şimdi gördüm hastanenin değer aralığını. Bu durumda luteal faz esas alınır. Değer aralığı 1,7 - 27 imiş. Üzgünüm ama düşük çıkmış canım10-15 üzerinde olsaydı güzel olurdu
Piki daha göremedin mi canım kimisi geç yumurtluyor 24 25 lerde bile olabiliyor moralini bozma ben de piki 19. gün görmüştümYok canım geçen hafta etmişti gelişen yumurta yok demişti bugün progesteron baktık sonra böyle dedi.
Sen birtanesin vallaKızlar 6 gün önce ovu testi yaptigimda T çizgisi silikti. Şimdi 2 gün kaldı. Aranızda en az benim kadar bu sorunun cevabını merak edenler için ovu testi yaptım ve sonuç aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi. Hatta söyle soyleyim ben, yumurtlama döneminde bile bu kadar koyu T çizgisi bile görmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?