Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

artık kendıne gel,kurcalamayı korkmayı bırak.degerlerın gayet ıyı ve guzelce yükselıyo.sen artık bır melegın annesısın,onuda üzüp yalnıs msjlar gondermemelısın..dua et bol bol sükret..sevın ya bı gül şöyle yanı tabı boyle çirkın gülmede

evet canım aynen öyle oldu cuma ve cumartesi şeffaf uzayan akıntıydı şimdiş ise krem gibi kokusuz dün gece özellkle baya vardı inş.tutmuştur yarabbim biz 2 aydır deniyoruz bu ay öyle sancı oldu.ara ara hala oluyor.

canlarımyaaaaaaa güzel güldüğümü söylerler ama
artık içim biraz daha rahat ,iyiki varsınız rabbim en ksıa zamanda sizlerede nasip etsin inşallahhhhhhhhh

kızlar bılıyosunuz çisem bu foruma sımdılık gıremıyo üzüldüğü için.ama özellikle flowers senı tebrık edıyo cunku degerlerının yukseldıgını soyledım.alipek senden guzel haberler bekledıgını ıleetı.hepınızı cok sevıyo ve tebrık edıyomus..elçiye zeval olmaz kızlar....

sende gül ün slmı var dedi gelsinya

sevdiğini söyleyemeyenler,,sevdiğini özleyenler,foruma uzak olup ama aklını burada bırakanlar.....artık yalnız deılsınız..warse sıze bır tık kadar yakın,sız soyleyın ben paylaşayım

bende anne olmak ıstıyrum 1 senelık evlıyım.bır kac aydır tam denıyoruz.hep gectı gunum dıye sevınıyorum adet oluyorum.bu ay cok ıstıyorum onrılerınız nelerdır.bırde dr gıtmeye korkuyorum hıc gıtmedım bu konuda sadece evlendıgımde adet olmadım onun ıcın gıtmıstım.o zman kan ıdrar testı almıstı ultrasyonla bakmıstı bır sey demedı bıraz kılo verırsen olur o engel olabılır dmıstı kotu bırsey olsaydı o zaman cıkarmıydı yanı hamıle kalmama gıbı bırsey olsaydı.

yeşim1988 çok sevindim tebrik ederrim... darısı bizlerin başına inşallahh ..

tatlım senden nerden hbr alıosun bende msj atmıstım 1 saat kadar once ona buradan sn nerden konusuyosun yaaa uzulmesın adet olmuşmu ki bu kadar üzüldüüü (

canımm çok tşkr ettiğimi ve herkes için dua ettiğimi iletirsen sevinirim,,

canım öneclıkle sakın ol..bak,ben evlendıkten sonra aylardır regl olamamıstım doktor doktor gezdım herkes stresten bıseyın yok dedıler testler falan yapıldı,o esnada benım 3 senem kaydı gıttı sayelerınde..sonra baska bı doktora gıttım yumurta tembellıgınden adet olamıyodum tedavı goruyorum..bunu anlatma sebebım su; adet gecıkmesı oluyosa vardır bısey baska doktorlarada gıt sadece bırıne bel baglayıp sende zaman kaybetme..kötü bişey cıkmaz korkma,herseyın tedavısı var,bu forumda kımler ne dertlerle ugrasıp mükafatını alıyo ınan bana..

tatlım senden nerden hbr alıosun bende msj atmıstım 1 saat kadar once ona buradan sn nerden konusuyosun yaaa uzulmesın adet olmuşmu ki bu kadar üzüldüüü (

canım bız faceden konusuruz süreklı..herkesın soyledıklerını ıletırım kenıdısıne..

özlemdim yahuuuuuu dayanamıyom bazen elim gidiyor ama esramdan haberlerinizi alıyorum saolsun :)) eeee bat günündeki battaşlarım durumlar nasıl bu arada flowers cooook mutlu oldum senın adına cok sevındım allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah rabbım hep yuzunu guldursun dıger kızlar ne alemde meraklardayım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…