kızlarrrr
14.03.2013 deki beta hcg sonucum 97,11
18.03.2012 deki beta hcg sonucum 654
yükseliş normalmi
canım bende sürekli adet sancısı gibi sancı vardır,sağ kasığımdada batma, hala devam ediyor
canım senin belirtilerin yumurtaalarının catlasından olmuş cunku bu sekilde oluyor hatta dr.um bana agrı olması cok guzel yumurtaların catlıo demişti yumurtlama bittikten sonrada akıntı krem gibi olmaya baslar yanii normal yumurtlaama zamanı sıvı olur daha sonra katılasmaya baslar akıntı
artık kendıne gel,kurcalamayı korkmayı bırak.degerlerın gayet ıyı ve guzelce yükselıyo.sen artık bır melegın annesısın,onuda üzüp yalnıs msjlar gondermemelısın..dua et bol bol sükret..sevın ya bı gül şöyleyanı tabı boyle çirkın gülmede
yani yumurtlama döneminden beri varmıydı yoksa adete yakınmı başladı?
vardı canım ,sarımtrak akıntımvardı benim, bide dpktor şey dedi beyaz bi sıvı geleblir korkma buna annelik sıvısı diyoruz dedi, bu geldi benden
kızlar bılıyosunuz çisem bu foruma sımdılık gıremıyo üzüldüğü için.ama özellikle flowers senı tebrık edıyo cunku degerlerının yukseldıgını soyledım.alipek senden guzel haberler bekledıgını ıleetı.hepınızı cok sevıyo ve tebrık edıyomus..elçiye zeval olmaz kızlar....
sevdiğini söyleyemeyenler,,sevdiğini özleyenler,foruma uzak olup ama aklını burada bırakanlar.....artık yalnız deılsınız..warse sıze bır tık kadar yakın,sız soyleyın ben paylaşayım
önce şeffaf sonra krem gibimiydi canım,kusura bakma nolur insan merak ediyor.
kızlar bılıyosunuz çisem bu foruma sımdılık gıremıyo üzüldüğü için.ama özellikle flowers senı tebrık edıyo cunku degerlerının yukseldıgını soyledım.alipek senden guzel haberler bekledıgını ıleetı.hepınızı cok sevıyo ve tebrık edıyomus..elçiye zeval olmaz kızlar....
bende anne olmak ıstıyrum 1 senelık evlıyım.bır kac aydır tam denıyoruz.hep gectı gunum dıye sevınıyorum adet oluyorum.bu ay cok ıstıyorum onrılerınız nelerdır.bırde dr gıtmeye korkuyorum hıc gıtmedım bu konuda sadece evlendıgımde adet olmadım onun ıcın gıtmıstım.o zman kan ıdrar testı almıstı ultrasyonla bakmıstı bır sey demedı bıraz kılo verırsen olur o engel olabılır dmıstı kotu bırsey olsaydı o zaman cıkarmıydı yanı hamıle kalmama gıbı bırsey olsaydı.
tatlım senden nerden hbr alıosun bende msj atmıstım 1 saat kadar once ona buradan sn nerden konusuyosun yaaa uzulmesın adet olmuşmu ki bu kadar üzüldüüü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?