Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

ben ilk evlendigimde cok kilo aldım 5 ayda 14 kg aldım ve bende de det duzensizlikleri oldu 10 gun adet olmadıgımı biliorum ve biz ozmn korunuyorduk kilo da adet düzensizliği yapabiliryor kuzum2 bana da yumurta tembelliği dedi dr. ilac verdi 2-3 aykullandım d.kontrol hapı sonra dedim madem böle bi tembellik var ben en iisi korunmayayım cunku gebelik zor olcak dedim ve bıraktım sonra baska doktora gittim sen kensinlikle polikistik over deilsin yumurtların cok iyi calısıo dedi tabi bu arada 6 kg verdim adet düzenim düzeldi velhasıl simdi ustune 9 kg daha verdim hersey normal
yani kuzum2 butun testlerını yaptır 1 doktora baglı kalma bilgi al mutlaka bizim 1 yılımıızı yedi bu doktorlar

bu arada kızlar benım adet bugun daha gelen gıden yok agrım sızımda yok ama hafıften hafıften hep ıslaklık hissediyorum nedense olcam ggıbııı sankı

ooo çisem hanım hoş geldinizzzzzz

yeşimmm hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim:)))

unlugül çalışmalara devam başareceksin inş..

hamişlerr sizi takip ediyorumm ,dua ediyorum çok seviniyorum adınızaa Rabbim zeval vermesin,sağlıklı sıhhatli alın kucağınıza inş..

yedikolik nerelerdeeee yaa...

bu ay bekleyen herkesin yüzü gülecek inşallahh,bugün batı olan bi kaç arkadaş var galiba gözüm üzerinizde

bu arada kızlar benım adet bugun daha gelen gıden yok agrım sızımda yok ama hafıften hafıften hep ıslaklık hissediyorum nedense olcam ggıbııı sankı

aynen aynen bugun bat olanların hiç birinde kırmızılar daha gelmediii bende de ıslaklık var canım

kusum ben bu doktorla tedavıye basladıktan sonra bır gebelık yasayabıldım ki zaten yumurta tembellıgınde d.kontrol hapı kesınlıkle onermıyolar.ben klomen tedavısı goruyorum mesela..kılo dırek olarak adet düzensızlıgı yapmaz..ben 46 kıloyla gelın oldum.1 ayda 69 kıloya cıktım 10 gunde 55 kıloya ındım.suan 55 kıloyum ,tamam vucuda zararlı kılo ama adet düzensızlıgı sadece yumurtalara ve hormonlara baglı olarak gecıkır..ınana doktora yapcam nerdeyse bu konu üzerınde güven bana..yaş kac buarada..BİZ TEK PENCEREDEN BAKTIK,ESININ SPERM SAYILARINA BAKTIRDINIZMI

Son düzenleme:

canımmmm çokkk teşekkür ederimm şekercimm benimyaaaa Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhhh

aynen aynen bugun bat olanların hiç birinde kırmızılar daha gelmediii bende de ıslaklık var canım

ahh o ıslaklık sınır ettı zaten benı,korkumdan kapı dısarı cıkamıyorum..cocuk bezı falan olan varmııııııııııı Baglıcamda kendıme

kısa sürede cok hızlı aldıgım için ben ona yordum ozmn ki adet düzensizliğimi
27 yasındayım cnm ben 62 kg ile evlendim 76 oldum simdi 62 kg um yine

kısa sürede cok hızlı aldıgım için ben ona yordum ozmn ki adet düzensizliğimi
27 yasındayım cnm ben 62 kg ile evlendim 76 oldum simdi 62 kg um yine

bence başka doktorlar arastır.mesela burada paylas hangı sehırde old belkı aynı sehırden bırı vardır bı doktor ısmı paylaşır senınle..bende 29 yasındayım buarada..tanıstıgıma memnun oldum tatlım..

dr ne sekılde bakıyor korkuyorum.

dün ellerimi kokluyorum sanki peynirli doritos gibi kokuyorlardı yoksa ben hamilemiyim kızllaaaarrrrrrr

canm bende yumurta tembelliği yok cok sukur 2 dr gittim daha sonra gayet iyi dediler o dr hiç test bile yapmadan pko lusun dedi bana ne kadar üzülmüştüm ben düzenli adet oluyorum
kac kere hormonlarıma baktırdım yumurtlama testi v.s. herseyim normal cok sükür bnm esimin sperm hareketleri az o yuzden olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…