Teşrif ettı cok sükür
yavriiiimmm benim yirim kız seni yirim yirrrrrrrrrr
sende gül ün slmı var dedi gelsinya
canım öneclıkle sakın ol..bak,ben evlendıkten sonra aylardır regl olamamıstım doktor doktor gezdım herkes stresten bıseyın yok dedıler testler falan yapıldı,o esnada benım 3 senem kaydı gıttı sayelerınde..sonra baska bı doktora gıttım yumurta tembellıgınden adet olamıyodum tedavı goruyorum..bunu anlatma sebebım su; adet gecıkmesı oluyosa vardır bısey baska doktorlarada gıt sadece bırıne bel baglayıp sende zaman kaybetme..kötü bişey cıkmaz korkma,herseyın tedavısı var,bu forumda kımler ne dertlerle ugrasıp mükafatını alıyo ınan bana..
özlemdim yahuuuuuu dayanamıyom bazen elim gidiyor ama esramdan haberlerinizi alıyorum saolsun :)) eeee bat günündeki battaşlarım durumlar nasıl bu arada flowers cooook mutlu oldum senın adına cok sevındım allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah rabbım hep yuzunu guldursun dıger kızlar ne alemde meraklardayım :))))
ooo çisem hanım hoş geldinizzzzzz
bu arada kızlar benım adet bugun daha gelen gıden yok agrım sızımda yok ama hafıften hafıften hep ıslaklık hissediyorum nedense olcam ggıbııı sankı
ben ilk evlendigimde cok kilo aldım 5 ayda 14 kg aldım ve bende de det duzensizlikleri oldu 10 gun adet olmadıgımı biliorum ve biz ozmn korunuyorduk kilo da adet düzensizliği yapabiliryor kuzum2 bana da yumurta tembelliği dedi dr. Ilac verdi 2-3 aykullandım d.kontrol hapı sonra dedim madem böle bi tembellik var ben en iisi korunmayayım cunku gebelik zor olcak dedim ve bıraktım sonra baska doktora gittim sen kensinlikle polikistik over deilsin yumurtların cok iyi calısıo dedi tabi bu arada 6 kg verdim adet düzenim düzeldi velhasıl simdi ustune 9 kg daha verdim hersey normal
yani kuzum2 butun testlerını yaptır 1 doktora baglı kalma bilgi al mutlaka bizim 1 yılımıızı yedi bu doktorlar
hosbulduk ipek hanımbattaşım yoldaşım nasılsınız bugün agrı sızı varmı
özlemdim yahuuuuuu dayanamıyom bazen elim gidiyor ama esramdan haberlerinizi alıyorum saolsun :)) eeee bat günündeki battaşlarım durumlar nasıl bu arada flowers cooook mutlu oldum senın adına cok sevındım allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah rabbım hep yuzunu guldursun dıger kızlar ne alemde meraklardayım :))))
aynen aynen bugun bat olanların hiç birinde kırmızılar daha gelmediii bende de ıslaklık var canım
kusum ben bu doktorla tedavıye basladıktan sonra bır gebelık yasayabıldım ki zaten yumurta tembellıgınde d.kontrol hapı kesınlıkle onermıyolar.ben klomen tedavısı goruyorum mesela..kılo dırek olarak adet düzensızlıgı yapmaz..ben 46 kıloyla gelın oldum.1 ayda 69 kıloya cıktım 10 gunde 55 kıloya ındım.suan 55 kıloyum ,tamam vucuda zararlı kılo ama adet düzensızlıgı sadece yumurtalara ve hormonlara baglı olarak gecıkır..ınana doktora yapcam nerdeyse bu konu üzerınde güven bana..yaş kac buarada..BİZ TEK PENCEREDEN BAKTIK,ESININ SPERM SAYILARINA BAKTIRDINIZMI
ahh o ıslaklık sınır ettı zaten benı,korkumdan kapı dısarı cıkamıyorum..cocuk bezı falan olan varmıııııııııııBaglıcamda kendıme
kısa sürede cok hızlı aldıgım için ben ona yordum ozmn ki adet düzensizliğimi
27 yasındayım cnm ben 62 kg ile evlendim 76 oldum simdi 62 kg um yine
bende anne olmak ıstıyrum 1 senelık evlıyım.bır kac aydır tam denıyoruz.hep gectı gunum dıye sevınıyorum adet oluyorum.bu ay cok ıstıyorum onrılerınız nelerdır.bırde dr gıtmeye korkuyorum hıc gıtmedım bu konuda sadece evlendıgımde adet olmadım onun ıcın gıtmıstım.o zman kan ıdrar testı almıstı ultrasyonla bakmıstı bır sey demedı bıraz kılo verırsen olur o engel olabılır dmıstı kotu bırsey olsaydı o zaman cıkarmıydı yanı hamıle kalmama gıbı bırsey olsaydı.
bence başka doktorlar arastır.mesela burada paylas hangı sehırde old belkı aynı sehırden bırı vardır bı doktor ısmı paylaşır senınle..bende 29 yasındayım buarada..tanıstıgıma memnun oldum tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?