dr ne sekılde bakıyor korkuyorum.
anammmmmmmmmm çok sevindirik oldummm gülümmmmmmm heycan yaptım uzun zamandır içim gidiyordu valla giremiyorum diye
canım öneclıkle sakın ol..bak,ben evlendıkten sonra aylardır regl olamamıstım doktor doktor gezdım herkes stresten bıseyın yok dedıler testler falan yapıldı,o esnada benım 3 senem kaydı gıttı sayelerınde..sonra baska bı doktora gıttım yumurta tembellıgınden adet olamıyodum tedavı goruyorum..bunu anlatma sebebım su; adet gecıkmesı oluyosa vardır bısey baska doktorlarada gıt sadece bırıne bel baglayıp sende zaman kaybetme..kötü bişey cıkmaz korkma,herseyın tedavısı var,bu forumda kımler ne dertlerle ugrasıp mükafatını alıyo ınan bana..
Maksat havamız degıssın.boy kılo da ekleyebılırsıznız
canm bende yumurta tembelliği yok cok sukur 2 dr gittim daha sonra gayet iyi dediler o dr hiç test bile yapmadan pko lusun dedi bana ne kadar üzülmüştüm ben düzenli adet oluyorum
kac kere hormonlarıma baktırdım yumurtlama testi v.s. Herseyim normal cok sükür bnm esimin sperm hareketleri az o yuzden olmuyor
yeekk yaa ne agrı ne sızı goguslerımde sadece var sen de varmıı bnm atesim hala yuksek bugun olmam sanırım düşmedi çünkü
ben 26 yaşındayım warse marmaristen:)
benim bugün 15. günüm en son dün ilişkiye girdik bugün de malesef görev yaptığım yere geldim haftaiçi ayrıyız. ben bugün yumurtluyorum sanırım kızlar umut ne durumda bende???
üzülme sperm72 saate kadar yaşıyor
dün ellerimi kokluyorum sanki peynirli doritos gibi kokuyorlardı yoksa ben hamilemiyim kızllaaaarrrrrrr
canım ben kendı olayımı anlattım hanı,sende yoksa sevındım :) ozaman esının doktora gorunmesı gerekıyo kesınlıkle.onların tedavılerı var.ama sıgara alkol kullanıyosa bırakması gerekıyo..tedavının yanısıra kürlerden faydalanabılırsın..mesela arı sütü balı var o dort dortluk hergun sabah aksam 1 tk yedır sende ye.ıncır k.üzüm ozellıle cevız badem fındık vs yedır esıne..
Çisemmm sen nerden di ? yaş
3 ay tedavi gördsü cnm ama %5 di %10 oldu sadece cok az duzeldi esim 38 yasında dr um daha beklemememzi söledi o yuzden asılama yaptık esim okdar cins ki anlatamam caksır otu aldım balla karıstırdım cok iyiymiş en fazla 1 hafta yedi bıraktı cok uyuz beni de uyuz ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?