Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

deli :))) rahat ol dua oku hep El Varis de sen beni görsen geçen ay sanki hamileyim daha ilk denememiz görecen yemek bile yapmıyorum varsa diye DD bu ay temizlik yemek hak getire ,valla durmuyorum yerimde bide soğana başladımya ben bitirim canım bakalım nolcak olmazsa sen de başlarsın ama,üzülme vardır bir hayır.bilemezsin...kaçmakta yok.sanki buraya gelmeyince çocukmu olacak

anammmmmmmmmm çok sevindirik oldummm gülümmmmmmm heycan yaptım uzun zamandır içim gidiyordu valla giremiyorum diye

dr ne sekılde bakıyor.hıc gıtmedım ben korkuyorum.

canım ben kendı olayımı anlattım hanı,sende yoksa sevındım :) ozaman esının doktora gorunmesı gerekıyo kesınlıkle.onların tedavılerı var.ama sıgara alkol kullanıyosa bırakması gerekıyo..tedavının yanısıra kürlerden faydalanabılırsın..mesela arı sütü balı var o dort dortluk hergun sabah aksam 1 tk yedır sende ye.ıncır k.üzüm ozellıle cevız badem fındık vs yedır esıne..

ben 26 yaşındayım warse marmaristen:)
benim bugün 15. günüm en son dün ilişkiye girdik bugün de malesef görev yaptığım yere geldim haftaiçi ayrıyız. ben bugün yumurtluyorum sanırım kızlar umut ne durumda bende???

yeekk yaa ne agrı ne sızı goguslerımde sadece var sen de varmıı bnm atesim hala yuksek bugun olmam sanırım düşmedi çünkü

yok ya agrım felan cok şiştim ama bide az önce görümcem geldi öperken beni kız senin ateşinmi var dedi bana dedim yok yanakların yanıyor hamılemısın sen ya dıyor ıcıme öle doguyor sankı hamılesın dıyor daha cok umutlandırıyor benı böle dıyerek tabı aksama kadar adet olmassam bende şüphelenıcem hıc gecıkme olmadı bende daha önce kısmetttttttt inşallah bıde akıntım var işte beyazmı desem sarımı desem degısık bırsey göğüslerimde kocaman oldu sankı patlıcaklar acı varr

üzülme sperm72 saate kadar yaşıyor

ha bir de bugün belim ağrıyor acayip.. hiç yumurtlama zamanımda bel ağrısı yaşamazdım

3 ay tedavi gördsü cnm ama %5 di %10 oldu sadece cok az duzeldi esim 38 yasında dr um daha beklemememzi söledi o yuzden asılama yaptık esim okdar cins ki anlatamam caksır otu aldım balla karıstırdım cok iyiymiş en fazla 1 hafta yedi bıraktı cok uyuz beni de uyuz ediyor

bat günü bugün olanlarr ayy çok heyecanlı yaa hadi bakalım:))
benim 2 hafta var daha nasıl geçecek yahuuu:)

çişimizi kaynatıp test sonucu bekleyen kadınlar olaraktan erkeklerın gıcıklıklarını cinsliklerını kınıyoruz deılmı bayanlar

4 gündür ev süpürmüyorum, silmiyorum , sadece lavabalor banyo yıka çık, bu nasıl olcek böyle yawww, yarın bi temizlik yapem ben ev gözüme batıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…