- Konu Sahibi aysegulizmir
-
kızlar sizde gaz sıkıntısı oluyormu ve kabızlık yaşıyormusunuz
aynen canım fedakarlığa karnımızdayken başlıyoruz hani klişeleşmiş bir söz varya anne olunca anlarsın diye hiç sevmezdim o lafı ama inan doğum yaptığımda ilk o söz geldi aklıma demekki annemde beni böyle seviyor diye anne olunca anlıyor insan gerçekten Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki bize bu duyguyu yaşattı sizlerde sağ salim alırsınız kucağınıza inşaallahh. Kızım var benim adı Esila Mina =)canım benim çok duygulandım okurken rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de katlanıcaz ne yazdıysa annelik fedakarlık demek değil mi zaten
ben fraxparine kullanıyordum canım ilki düşük oldu ikincide anlaşıldı sabret kucağına alınca hepsi geçicek =))Ya bende öyleyim pıhıtlaşmadan dolayı bende hergün iğne oluyorum clexane. Ama dün o keseyi gördüm ya bütün acılara değermiş bnm miniğim :) Allah hepimiz yardımcısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin kızlar öptüm hepinizi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba ben bugun kontrole gittim ama kesem minikti azcık buyumuş sanırım gec döllenme oldu 2 hafta daha bekleyip tekrar gidicem dua edin bana canlar
Canim bende bugün gittim kese minicikti hatta ultrasonla göremedi gibi bişey alttan baktı gec dollenme diye düşünüyorm sat kaçtı senin? moralim çok bozuk
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldinİnşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız
canım bak ilk kese gecen cuma ikinci kese bugun 6 şubat adet tarihim acaba gec döllenmemi oldu diye düşünüyorum dr pek bişey demedi senin kesende böylemi resim paylaşırmısın acaba benimde moralim çok bozukk
Ben ilk defa bugün gittim cnm Pazrtesi hcg 1010 du sat 29 ocak ama adetim düzensiz kesemin etrafında kanama varmışresim de bu
sıkma canını canım beta 1500 olunca daha buyuk çıkar ne zaman cagırdı seni
Cnm şuan 4000 lerde olmasi lazim katlanmistir var bi terslik sanki gerci belli belirsiz kalp atışıni gördü ama net değil 10 gün sonraya çağırdı
jolly -26 once lille hayirli olsun arkadasim . Belirtilerin nelerdi 4.5 haftalik olmus hicbisi olmadimi bunyende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaaaaaa kalp atışını görmüşşş ne güzel iştee benim oda yok gördün keselerimi senden daha ümitsizim en azından kalp atıını gördün
Canım demekki erken daha bende göremedim ki hiç dr belli belirsiz dedi inşallah 10 gün sonra daha güzel şeyler yazariz buraya
Canım demekki erken daha bende göremedim ki hiç dr belli belirsiz dedi inşallah 10 gün sonra daha güzel şeyler yazariz buraya
birde senle aramızda 7 gun var sen daha üzülmek için çok erken davranıyorsun güzel seyler olacak inan banaa
sıkma canını canım beta 1500 olunca daha buyuk çıkar ne zaman cagırdı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?