Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

canım benim çok duygulandım okurken rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de katlanıcaz ne yazdıysa annelik fedakarlık demek değil mi zaten
aynen canım fedakarlığa karnımızdayken başlıyoruz hani klişeleşmiş bir söz varya anne olunca anlarsın diye hiç sevmezdim o lafı ama inan doğum yaptığımda ilk o söz geldi aklıma demekki annemde beni böyle seviyor diye anne olunca anlıyor insan gerçekten Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki bize bu duyguyu yaşattı sizlerde sağ salim alırsınız kucağınıza inşaallahh. Kızım var benim adı Esila Mina =)

ben fraxparine kullanıyordum canım ilki düşük oldu ikincide anlaşıldı sabret kucağına alınca hepsi geçicek =))

kızlaaarr bende hamileyim dün öğrendim. 4,5 haftalık hamileymişim kesesi oluşmuş ama daha kalbi atmıyomuş. inşaallah o da en kısa zamanda atar. çok mutluyum.

jolly -26 once lille hayirli olsun arkadasim . Belirtilerin nelerdi 4.5 haftalik olmus hicbisi olmadimi bunyende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba ben bugun kontrole gittim ama kesem minikti azcık buyumuş sanırım gec döllenme oldu 2 hafta daha bekleyip tekrar gidicem dua edin bana canlar

merhaba ben bugun kontrole gittim ama kesem minikti azcık buyumuş sanırım gec döllenme oldu 2 hafta daha bekleyip tekrar gidicem dua edin bana canlar

Canim bende bugün gittim kese minicikti hatta ultrasonla göremedi gibi bişey alttan baktı gec dollenme diye düşünüyorm sat kaçtı senin? moralim çok bozuk

Canim bende bugün gittim kese minicikti hatta ultrasonla göremedi gibi bişey alttan baktı gec dollenme diye düşünüyorm sat kaçtı senin? moralim çok bozuk

canım bak ilk kese gecen cuma ikinci kese bugun 6 şubat adet tarihim acaba gec döllenmemi oldu diye düşünüyorum dr pek bişey demedi senin kesende böylemi resim paylaşırmısın acaba benimde moralim çok bozukk

Eklentiler

• $ilk.webp
    9 KB · Görüntüleme: 54
  • $2..webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 56
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin İnşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız

merhaba kızlar bende 18 martta hamiş olduğumu öğrendim çok değişik duygular içindeyim mutluyum :) bu arada çok bulantım oluyor sizlerde de var mı ne yapıyorsunuz bunun için fikirlerinizi alabilirmiyim...

canım bak ilk kese gecen cuma ikinci kese bugun 6 şubat adet tarihim acaba gec döllenmemi oldu diye düşünüyorum dr pek bişey demedi senin kesende böylemi resim paylaşırmısın acaba benimde moralim çok bozukk

Ben ilk defa bugün gittim cnm Pazrtesi hcg 1010 du sat 29 ocak ama adetim düzensiz kesemin etrafında kanama varmış resim de bu

Eklentiler

• $1395415591249.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 58
Cnm şuan 4000 lerde olmasi lazim katlanmistir var bi terslik sanki gerci belli belirsiz kalp atışıni gördü ama net değil 10 gün sonraya çağırdı

yaaaaaa kalp atışını görmüşşş ne güzel iştee benim oda yok gördün keselerimi senden daha ümitsizim en azından kalp atıını gördün

jolly -26 once lille hayirli olsun arkadasim . Belirtilerin nelerdi 4.5 haftalik olmus hicbisi olmadimi bunyende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tşk ederim arkadaşım. bir değişiklik hissetmedim ben son 1 haftaya kadar. sadece sol tarafımda bir sızlama şeklinde ağrı vardı kese oluşurken bu ağrı olurmuş doktor öyle söyledi. normalmiş yani. koku hassasiyetim çok arttı bide çok fazla uykum geliyordu. bulantı, kusma, baş dönmesi falan hiçbiri yok henüz. umarım olmaz bu şekilde devam ederim :) sizde ne gibi değişiklikler var ??

Canım demekki erken daha bende göremedim ki hiç dr belli belirsiz dedi inşallah 10 gün sonra daha güzel şeyler yazariz buraya

inşallah yaaa araştırıyorum aynı durumu yaşayan varmı diye bir yazı okudum zeytin kadarmış kese 6. haftada 8. haftada kalp tısına kadar duymuş geç döllenme olduğu için insan bir yerden sarılabileceği umut arıyor

sıkma canını canım beta 1500 olunca daha buyuk çıkar ne zaman cagırdı seni

bnm kan değerim 4500ken göremedi doktor keseyi doplere gönderdi orda gördük kendinizde aramayın lütfen boş yerede üzmeyin kendinizi her doktorun ultrasonu aynı değil geçen cuma bi ultrasonda görünmezken başka doktorun ultraonunda kesem minicikti dün kalp atışını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…