Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

Canim.senin kac haftakik bebisin kese resimlerimi gorduysen cok ufak bilmiyorum artik insanin morali bozuluyor

kızlar konuya pat diye girdim ama sizinle bende kendi tecrübe mi paylaşmak istiyorum
4 martta hamile kaldığımı öğrendim
6 martta kesem 3,4 mm
10 martta 7,9 mm
maşallah di mi 4 günde ne güzel artmış değerlerle ne kadar uyuşuyor.ilk 2 ölçümüm aynı doktor aynı hastane aynı ultrason cihazı ile yapıldı bu yüzden çok tutarlı ve düzenli
sonra 17 martta başka bir özel hastaneye gittim aptal bir doktor ölçümü şöyle çıkardı 11,3 mm (1,13 cm yani)
şok oldum ağladım foruma girdim bunalım bunalım mesajlar yazdım.sonra düşündüm ve şu sonuca vardım.her doktor da doğru ölçüm yapamıyor bence.ve benim gittiğim aptal doktor 1.cm i geçmesine rağmen ne kalp atışına ne de yolk sac ı görmeye tenezzül etmedi:S

Merhaba.. Geçtiğimiz ağustos ayında hamile kalıp eylülde de gebeliğim parsiyel mol gebelik sebebi ile sonlandı.. 6 aylık bekleme sonunda bu ay calışmalara başladık. Son adet tarihim 20 şubattı ve tekrar mol gebelik yaşamadıktan korkuyordum.. Ve bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım. 25,50 çıktı beta hcg :) doktor acele etme dedi ama benim için yine de büyük mutluluk. Paylaşmak istedim.. Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin allah..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah bu defa bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bende kasım ayında bir düşük yaptım ve doktor tavsiyesiyle araya birkaç ay koyduk.Şükürler olsun 3 gün önce yeniden hamile olduğumu öğrendim.Önceki düşük nedeniyle bende doğru dürüst sevinemiyorum.içimde hep "ya bunda da sorun çıkarsa"diye bi düşünce var.ama olumlu olmak lazım.İnanın bende öyle çok istiyorum ki bebeğimin olmasını,ama Allahım önce sağlık versin,önce var olanlar için şükredelim,sonra kısmetse elbet bebeklerimiz olacak.Direnip yaşadıklarımıza karşı çıktıkça daha çok zarar görüyoruz.Bu yüzden başımıza gelenleri kabul edip,akışına bırakmalıyız.Kısmetse her şey kendiliğinden oluyor zaten.
Uzun yazdım ama destek olmaya çalıştım kendimce:))bende benzer bir durumdayım çünkü.Doktorum beni 10 gün sonra çağırdı çünkü şuan ultrasonda baksa bile doğru dürüst birşey gözükmeyeceğini söyledi.inşallah gittiğim gün kese görünür ve size tekrar yazarım.İnşallah sizinde bu defa mol gebelik değildir ve sağlıklı bir şekilde gebeliğinizi sürdürüp bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için.. Dediğiniz gibi insan bi kere sıkıntı yaşayınca sonrasında bir türlü pürüzsüz bir sevinç yaşayamıyor..
Doktor beni de bir hafta sonra çağırdı, eğer adet görmezsen bu süre içinde gel dedi. Bakalım şimdi bu bir hafta nasıl geçecek.. Beta hcg min de biraz düşük olduğunu söyledi tabii iyi olan mol olma ihtimali böylece düşük oluyor.. Bakalım bekleyip göreceğiz..

İnşallah sizinki de sağlıkla geçer hamileliğiniz bir sorun yaşamadan evladınızı 8 ay sonra kucağınıza alırsınız :)

kizlar subat 20 son adet tarihim benmle ayni olan varni dun evde test yaptim ikinci cizgi silik cikti yeni sanirim yoksa problenmi vardir dojtora nezaman hitneliyim

Başta silik çıkması normal merak etmeyin.. Sizinle sat tarihimiz aynı :)

söylenmesi gerekeni söylemişsin canım, inşallah boşa çıkar tüm evhamlar

Herkesi tebrik ederim ben de dün öğrendim gebeliğimi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar ben de tedaviyle hamile kaldım.. kaç haftaligim hiç bilmiyorum . Çok yeni çünkü :))

Bende Kasım annesiyim insallah 1 Kasım tahmini doğum tarihim herkese hayırlı olsun Bebişlerimizi Kucağımiza alalım sağlıklı bir şekilde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam,ben aranıza yenı atıldım,ilk belirtileri hersyi burdan takp ettim sayılır,gecen ay bi sürü idrar testi ve negatif çıkan bı kan testinden tam 5 gün sonra vazgeçmeyip o testi yaptım.... veee hamileyim bu bir mucize şimdi 7hafta ve zaman çok yavaş geçiyooo.tahmini kasım 7 doğacak bebeğim :)) ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN.

merhaba okuyunca cok tuhaf oldum cunku ayni tarhte ayni seyleri yasamisiz ve yine ayni tarihte hamile kalmisiz sizinle ins rabbim bidaha yasatmasin bize

Merhaba herkesi tebrik ederim, Allah hepimize saglikli bir gebelik ve bebek nasip etsin insallah. Ben 2 gün önce ögrendim ve tahmii dogum 3 aralikmis.
Arkadaslar benimki biraz beklenmedik anda oldu bu yüzden midir hiç hrycan ve sevinç duyamadim sadece bol miktarda korku var iki gündür uyuyamiyorum. Kendimi de ayipliyorum böyle düsündügüm için ama korkuma engel olamiyorum..
Annelik içgüdüsü dedikleri sey kaçinci ayda devreye giriyor ya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…