- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi aysegulizmir
-
Benim senden önce gozukmesi lazim canim senin sat daha geç msj kutun dolu msj atamadim sana tam olarak ne kadarlik biliyor musun o dediğim yerde ne yaziyor gs ve ga
bnm kan değerim 4500ken göremedi doktor keseyi doplere gönderdi orda gördük kendinizde aramayın lütfen boş yerede üzmeyin kendinizi her doktorun ultrasonu aynı değil geçen cuma bi ultrasonda görünmezken başka doktorun ultraonunda kesem minicikti dün kalp atışını gördüm
bnm kan değerim 4500ken göremedi doktor keseyi doplere gönderdi orda gördük kendinizde aramayın lütfen boş yerede üzmeyin kendinizi her doktorun ultrasonu aynı değil geçen cuma bi ultrasonda görünmezken başka doktorun ultraonunda kesem minicikti dün kalp atışını gördüm
Merhaba.. Geçtiğimiz ağustos ayında hamile kalıp eylülde de gebeliğim parsiyel mol gebelik sebebi ile sonlandı.. 6 aylık bekleme sonunda bu ay calışmalara başladık. Son adet tarihim 20 şubattı ve tekrar mol gebelik yaşamadıktan korkuyordum.. Ve bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım. 25,50 çıktı beta hcg :) doktor acele etme dedi ama benim için yine de büyük mutluluk. Paylaşmak istedim.. Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin allah..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah bu defa bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bende kasım ayında bir düşük yaptım ve doktor tavsiyesiyle araya birkaç ay koyduk.Şükürler olsun 3 gün önce yeniden hamile olduğumu öğrendim.Önceki düşük nedeniyle bende doğru dürüst sevinemiyorum.içimde hep "ya bunda da sorun çıkarsa"diye bi düşünce var.ama olumlu olmak lazım.İnanın bende öyle çok istiyorum ki bebeğimin olmasını,ama Allahım önce sağlık versin,önce var olanlar için şükredelim,sonra kısmetse elbet bebeklerimiz olacak.Direnip yaşadıklarımıza karşı çıktıkça daha çok zarar görüyoruz.Bu yüzden başımıza gelenleri kabul edip,akışına bırakmalıyız.Kısmetse her şey kendiliğinden oluyor zaten.
Uzun yazdım ama destek olmaya çalıştım kendimce:))bende benzer bir durumdayım çünkü.Doktorum beni 10 gün sonra çağırdı çünkü şuan ultrasonda baksa bile doğru dürüst birşey gözükmeyeceğini söyledi.inşallah gittiğim gün kese görünür ve size tekrar yazarım.İnşallah sizinde bu defa mol gebelik değildir ve sağlıklı bir şekilde gebeliğinizi sürdürüp bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
kizlar subat 20 son adet tarihim benmle ayni olan varni dun evde test yaptim ikinci cizgi silik cikti yeni sanirim yoksa problenmi vardir dojtora nezaman hitneliyim
Canim bende gs yada ga yaz:miyor :26:
Canim.senin kac haftakik bebisin kese resimlerimi gorduysen cok ufak bilmiyorum artikinsanin morali bozuluyor
merhaba okuyunca cok tuhaf oldum cunku ayni tarhte ayni seyleri yasamisiz ve yine ayni tarihte hamile kalmisiz sizinle ins rabbim bidaha yasatmasin bizeMerhaba.. Geçtiğimiz ağustos ayında hamile kalıp eylülde de gebeliğim parsiyel mol gebelik sebebi ile sonlandı.. 6 aylık bekleme sonunda bu ay calışmalara başladık. Son adet tarihim 20 şubattı ve tekrar mol gebelik yaşamadıktan korkuyordum.. Ve bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım. 25,50 çıktı beta hcg :) doktor acele etme dedi ama benim için yine de büyük mutluluk. Paylaşmak istedim.. Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin allah..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?