Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

merhaba okuyunca cok tuhaf oldum cunku ayni tarhte ayni seyleri yasamisiz ve yine ayni tarihte hamile kalmisiz sizinle ins rabbim bidaha yasatmasin bize

Umarım şimdi de mutlu bir dönemi böyle paralel yaşarız :)..
Siz doktora gidip beta hcg ye baktırdınız mı?
Benim kurtajdan sonra adetlerim de cok dengesizdi. 9 kasım, 16 aralık, 26 ocak ve son olarak 20 şubat ta adet gördüm. Mart ayı itibarı ile doktordan yeniden denememiz için izin çıktı ve tabii sabırsızca test yaptık. Doktor 25 i çok düşük buldu ama o da ben de tam olarak kestiremiyoruz bu ayki normal adet tarihimi.. O yüzden bir ümidim geç döllenme olması ve düşüko lmas ebebinin de o olması..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamlar öncelikle herkese hayırlı olsun. Allah sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bende geçen hafta sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Kasım ayında düşük yapmıştım. O yüzden biraz tedirginim. Ben çok erken öğrendiğim için henüz kese falan görmedim. 1-2 haftalık hamileyim henüz.

Yalnız ben ara ara bel ağrısı karın ağrısı çekiyorum. Normal diye düşünmek istiyorum ama malum tedirginlik ve kaygı duyuyorum. Benim en büyük sorunumdan biri iyi bir doktor bulamamış olmak. İzmir'de yaşıyorum. Eğer bir tavsiyeniz olursa lütfen yazın.

Benim gibi bel ağrısı karın ağrısı yaşayan var mı?

kızlar bugun kan verdim 4096,9 çıktı kaç haftalık oluyor acaba kesemiz çok ufak çıktı gecen hafta dünde çok az buyume vardı yardımcı olurmusunuz lütfenn

kızlar bugun kan verdim 4096,9 çıktı kaç haftalık oluyor acaba kesemiz çok ufak çıktı gecen hafta dünde çok az buyume vardı yardımcı olurmusunuz lütfenn

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

canım senin 6. haftanın içinde neden tahlil yaptırdın ki?

canım kesem çok minik 6+2 olmamıza rağmen 1 hafta ara ile kesemde minik buyume oldu acaba beta duruşumu oldu diye yaptırdım

canım benim 4500ken çok minikti hatta devlet hastanesindeki doktor kesemi göremedi özelde vajinal ultrasonda minicik keseyi gördük

canımmm sen umudum oldum yeminlee betamda yüksek korkmuyorum artık haftaya gidicem dr a kesin bebişimde görünür olmazsa 8-9. haftaya kadar beklicem

Canlarımmmm çok mutluyummmmmmmmm

Aşılama yaptırmıştım bu ay. bugün 12. günü ve beta hcg sonucum 23,95 :) Yani reglimden 3 gün önceki sonucum. Allah isteyen herkese nasip etsin.

İlk doktor ziyaretimi ne zaman yapmalıyım ve ilk kalp atışı ne zaman görülür. Bilgili arkadaşlarımız yazarsa çok sevinirim

canımmm sen umudum oldum yeminlee betamda yüksek korkmuyorum artık haftaya gidicem dr a kesin bebişimde görünür olmazsa 8-9. haftaya kadar beklicem

canım ben geçen cuma minicikti kesem bebek oluşmamış daha dedi doktor perşembe çağırdı ben bebek görmeye gittim pıtpıtları gördük

14. gün tekrarla testi ikiye katlarsa doktorunla irtibata geç canım

canım ben geçen cuma minicikti kesem bebek oluşmamış daha dedi doktor perşembe çağırdı ben bebek görmeye gittim pıtpıtları gördük

sağlıkla al kucağına inşallah bu 2. bebeğim ama ilki kadar heyecan yaptım birde çok evhamlıyımdır ben kalp atsın yok bebek buyuşun derken zor dayanıcam oğlumda çok zorlandım 5 haftalıktı kesem boş diye kürtaja alacaklardı beni ama bekledim şimdi kese ufak olunca üzüldüm oğluma kadar 2 bebiş kaybettim çok denedik şimdi beklemeden oluncada kaybetmek hiç hiç istemiyorum allahım bagıslasın yavrularımızı

14. gün tekrarla testi ikiye katlarsa doktorunla irtibata geç canım

Evet canım tekrarlayacağım. Ama istikrarlı yükselişi gördüm bu hafta sürekli 2 günde bir baktırdım yükselişlerim normal Allahın izni ile. Bide kalp atışını duysam acaba ne zaman belli olur kalp atımı ::2:

4 tüpten sonra normal yolla geldi canım benim mucizem Rabbim bana bağışlar inşallah

ben 6. haftada gördüm betahcg 2000 geçince kese görünüyor diye biliyorum ama kalp atımı zamnını tam bilmiyorum

Son düzenleme:
flocke123 canım çok teşekkür ederim. Seninde gebeliğin hayırlı uğurlu sağlıcakla geçer inşalah.

tebrik ederim sağlıkla al kucagınaa ben 5+2 de keseyi gördüm kalp atımına daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…