Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

kızlar ben çıkıyorum nete girmeden yapamıyorum fazla kalmanın zararı olurmu onuda bilmiyorum Allaha emanetsiniz siz ve miniklerinizzz

Kızlar bende hamileyim inşallah..Rabbim herkese sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin..bende gebeyim bende resmin var şu an elimde..sana kavuşmak isterim derman yok dizlerimde

Son düzenleme:
Ben de hamileyimmmmm :) 2 gün önce değerim 39,14 çıktı benim tahminimce 2-3 haftalık gebe olabilirim. Salı günü doktora gidicez inşaallah bakalım o kesin haftalığı söyler inşaallah.. Çünkü adet tarihime göre hesaplayamıyorum geç döllenme benimki çünkü..

Kızlar bende dun itibari ile hamile olduğumu öğrendim kan degerim 116 çıktı acaba ne zaman doktora gitmeliyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına inşallahhgec döllenme olduğunu nasıl anladın canım benim ilk adet günümden 2 gun evvel 19.33 adet gunu 49.38 5 gun gece 522 küsür bugünde 4096,9 çıktı
kesem çok minikti cuma gıttım gec döllenme diye düşünüyorum ama hesaplayamadım ki haftasını:26::26::26::26::26:

Kızlar bende dun itibari ile hamile olduğumu öğrendim kan degerim 116 çıktı acaba ne zaman doktora gitmeliyim

tebrikler canım 1500 olmadan görünmüyormuş kese son adet tarihin kaç ?

29 şubatti canim son adet tarihim ama ben 37 güne bir adet oluyordum şimdi tekrarmi test yaptiracagim nasıl olacak ilk testimi dun idrar testinde pozitif gördükten sonra kendim ozelden yaptırdım şimdi nasıl yapmam lazım

Çünkü benim adetim 5 gün geçti ve testim 0,100 nnegatif çıktı 12 gün geçti 7, 85 14 gün geçince 39,14 çıktı oradan anladım canım. Doktorun söylemedi mi sana geç döllenme olup olmadığını? bi de sen kaç haftalıksın?

2.5 yıl önce doğum yaptıran dr a gittim ama bana hiç açıklama bile yapmadı boşa zaman harcamışım zaten degişicem drumu
ben sat a göre 6+3 haftalık hamileyim kesem çok ufak çıktı hiç birsey söylemedi bana sadece git haftaya gel 1 hafta sonra gittim kese çok az buyumuştu suan bişey diyemem 1 hafta sonra gel dedi keseyı ufak görünce olumsuz diye dusunup beni sallamadı sanırım gec döllenme olabileceğini hemşire bir arkadaşım söyledi pazartesi gunu başka dr a randevu alıcam

Cevap verecek kimse yokmu(

hemn hemen ayni tarihlerde hastalnmisiz benim doktor beklemeyin dedi ama ben beklemek istedim 6 ay kadar henuz kan testi yaptirmadim pazartesi ins bakalim ne cikicak hakkimizda hayirlisi kotu dusunmek istemiyorm bu arada ilk hamilelkmi benim 5 yasnda bi kizim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…