- Konu Sahibi aysegulizmir
-
tebrik ederim sağlıkla al kucagınaaben 5+2 de keseyi gördüm kalp atımına daha var
senin son adet tarihin kaç canım benim doğum 14kasım hesaplayıcıya göre
6 subat canım 13 kasıma denk geliyor
Arkadaşlar çok mutluyum hamileyimmm.
benimde 7 subat beraber dourcaz rabbimin izniyle
canim hayirli olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasp eder ins.bende kalmayi duaunuyorum epilepsim var banada dua edin ne olur
canim hayirli olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasp eder ins.bende kalmayi duaunuyorum epilepsim var banada dua edin ne olur
tebrik ederim sağlıkla al kucagınaaben 5+2 de keseyi gördüm kalp atımına daha var
Ben de hamileyimmmmm :) 2 gün önce değerim 39,14 çıktı benim tahminimce 2-3 haftalık gebe olabilirim. Salı günü doktora gidicez inşaallah bakalım o kesin haftalığı söyler inşaallah.. Çünkü adet tarihime göre hesaplayamıyorum geç döllenme benimki çünkü..
Kızlar bende dun itibari ile hamile olduğumu öğrendim kan degerim 116 çıktı acaba ne zaman doktora gitmeliyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına inşallahhgec döllenme olduğunu nasıl anladın canım benim ilk adet günümden 2 gun evvel 19.33 adet gunu 49.38 5 gun gece 522 küsür bugünde 4096,9 çıktı
kesem çok minikti cuma gıttım gec döllenme diye düşünüyorum ama hesaplayamadım ki haftasını:26::26::26::26::26:
Çünkü benim adetim 5 gün geçti ve testim 0,100 nnegatif çıktı 12 gün geçti 7, 85 14 gün geçince 39,14 çıktı oradan anladım canım. Doktorun söylemedi mi sana geç döllenme olup olmadığını? bi de sen kaç haftalıksın?
29 şubatti canim son adet tarihim ama ben 37 güne bir adet oluyordum şimdi tekrarmi test yaptiracagim nasıl olacak ilk testimi dun idrar testinde pozitif gördükten sonra kendim ozelden yaptırdım şimdi nasıl yapmam lazım
Cevap verecek kimse yokmu(
Umarım şimdi de mutlu bir dönemi böyle paralel yaşarız :)..
Siz doktora gidip beta hcg ye baktırdınız mı?
Benim kurtajdan sonra adetlerim de cok dengesizdi. 9 kasım, 16 aralık, 26 ocak ve son olarak 20 şubat ta adet gördüm. Mart ayı itibarı ile doktordan yeniden denememiz için izin çıktı ve tabii sabırsızca test yaptık. Doktor 25 i çok düşük buldu ama o da ben de tam olarak kestiremiyoruz bu ayki normal adet tarihimi.. O yüzden bir ümidim geç döllenme olması ve düşüko lmas ebebinin de o olması..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?