- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi aysegulizmir
-
hemn hemen ayni tarihlerde hastalnmisiz benim doktor beklemeyin dedi ama ben beklemek istedim 6 ay kadar henuz kan testi yaptirmadim pazartesi ins bakalim ne cikicak hakkimizda hayirlisi kotu dusunmek istemiyorm bu arada ilk hamilelkmi benim 5 yasnda bi kizim var
aramıza yeni katılan arkadaşlarım, hepinize hayırlı olsun, sağlıkla, hayırla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah..
merhaba kızlar ben 6+6 haftalık gebeyim bu perşembe kalp atışları için gideceğim duyarım inşallah pıt pıtları
aramıza yeni katılan arkadaşlarım, hepinize hayırlı olsun, sağlıkla, hayırla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah..
Benim 4 hafta 5 günlük :) iki hafta sonra gitcem doktora.
Merhaba;
hayırlı olsun gebeliğiniz :)
ilk muayeneye mi gideceksiniz?
Hamile oldugumu öğrenince evet ilk muayenem olacak.
Çok tesekkurler....
Teyzem ebe. Ben gebeliğimi ona söylediğimde internetten baktığıma göre 3 haftalktm. bir hafta sonra falan git, vajinal muayene az da olsa riskli dedi. Kadın hem ebe hem 3 annesi yaa. Aklım karıştı. Ama asm deki ebe bir an evvel ultrason çektir ki boş gebelik mi değil mi öğrenelim dedi. Ve ben de çoook merak ediyorum. Çünkü 12 ay sonunda gelen bir bebek bu... Dayanamayıp perşembe ye randevu aldım
boş gebelik olup olmadığı hemen anlaşılmaz ki...ben bir boş gebelik yaşadım 10. haftaya kadar bekledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?