Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

Bende hamileyimmmmmm cuma günü kontrol amaçlı doktora gittim yasim 35 olunca gebelik oncesi muayene olmak istedim 15 inde adet oldum ama cok koyu ve az geldi. Doktor alttan bakti rahim dolu hala ustune görme olabilir diye kan testi istedi. Sonucunu dun sabah aldim hamileyim ama kahverengi akintim ara ara hala oluyor. Progestanla folicasit verdi agir kaldirma dinlen yorma kendini dedi.... tesadüfen ogrendim hamileligimi saskin ve mutluyum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar adet gunu lekelenip sonrasinda lekelenmesi kesilen ve hamile oldugunu ogrenen var mi? Yani hic lekelenme yasayan var mi??

Inanmiyorun egeninannesi:)) yazini gormeden mesaj atmisim:)) cok tebrik ederim. Tam adet gununde mi koyu ve az kanaman olmustu acaba??

Adet gunume iki gun kala oldu damla seklinde.. sonra biraz artti ama normal adet kanamasi seklinde yani kirmizi renkte ve yogun degildi.

Mol gebelikten dolayı bnim mecburen beklemem gerekiyordu, malesef her hafta kanser oluşumu var mı diye kan verilen sancılı bir süreç..
Evet ilk hamileliğim bnim, polikistik over problemim vardı hormonlarım sapıtmıştı 9 ay öyle hamile kalamadım sonra da kaldım ama molar gebelik oldu.. Umarım bu sefer üzülmeden atlatırız bu süreci..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aramıza yeni katılan arkadaşlarım, hepinize hayırlı olsun, sağlıkla, hayırla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah..

Benim 4 hafta 5 günlük :) iki hafta sonra gitcem doktora.

ilk olan kese 21 mart diğer ikisi bugun görüldü kızlar 7.23 ile 5.23 nasıl ama karnımdan hala görünmüyor vajinal ultrasonla gördü

Eklentiler

• $2..webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 60
Hamile oldugumu öğrenince evet ilk muayenem olacak.
Çok tesekkurler....

Teyzem ebe. Ben gebeliğimi ona söylediğimde internetten baktığıma göre 3 haftalktm. bir hafta sonra falan git, vajinal muayene az da olsa riskli dedi. Kadın hem ebe hem 3 annesi yaa. Aklım karıştı. Ama asm deki ebe bir an evvel ultrason çektir ki boş gebelik mi değil mi öğrenelim dedi. Ve ben de çoook merak ediyorum. Çünkü 12 ay sonunda gelen bir bebek bu... Dayanamayıp perşembe ye randevu aldım

boş gebelik olup olmadığı hemen anlaşılmaz ki...ben bir boş gebelik yaşadım 10. haftaya kadar bekledik

kızlar benim bat bugün. ama 2 haftadır bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum. 3 test yaptım 2 gün arayla saatler sonra 3 ündede silik 2. çizgi çıktı ama benim inanasım gelmiyor... ne yapmalıyımmm

boş gebelik olup olmadığı hemen anlaşılmaz ki...ben bir boş gebelik yaşadım 10. haftaya kadar bekledik

Gerçekten mi :O bu ebe kadın niye sık boğaz edip üstelik de moralimi bozdu ki.. Peki benim hcg değerim 1500 geçmiş olacak inşallah perşembe günü. Bu kese muhabbeti var ya ben o keseyi görsem de boş olma ihtimali var mı? Yoksa boş gebelik ise kese görünmez mi?

Canım hemen bi kan testi yaptir tum özel hastanelerde acilden giriş yaptırabilirsin fiyati 35tl bende silik çıktı hamişim kan testi 116 çıktı ama birazdaha zaman geçsin öyle doktora gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…