- Konu Sahibi aysegulizmir
-
Gerçekten mi :O bu ebe kadın niye sık boğaz edip üstelik de moralimi bozdu ki.. Peki benim hcg değerim 1500 geçmiş olacak inşallah perşembe günü. Bu kese muhabbeti var ya ben o keseyi görsem de boş olma ihtimali var mı? Yoksa boş gebelik ise kese görünmez mi?
boş gebelikte kese görünür tatlım ama içinde yolk sac ve embriyo görünmez. zaten onların görünmesi içinde zaman gerek hemen oluşmuyor sonuçta. vajinal yoldan bakılan ultrasonda kese 8 mm iken yolk sac da görünmeye başlıyor. yaklaşık 7. haftada. hcg değeri ile ilgili bişey söyleyemeyeceğim çünkü benim takibim kese milimine göre yapıldı. hcg değerleri yanıltıcı olabildiği için.
Arkadaşlar ben sizlerin fikir ve bilgisine danışacağım.. Hepimiz hamileliğimizin 4-7 haftalarının arasındayız kabaca, bu dönemde cinsel ilişki bir sıkıntı yaratıyor mu.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım lekelenme kanaman yoksa dr izin vermediyse kısa süre olmamalı bende lekelenme oldu dr yasakladı
bu durumlar yoksa sakıncası yok
Doktor haftaya çağırdı kontrole oyüzden ona soramadım.. Henüz lekelenme de olmadı.. Bi taraftan da eşim korkuyor bilemedik biz de..
Teşekkür ederim bilgiler içi
kızlar benim bat bugün. ama 2 haftadır bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum. 3 test yaptım 2 gün arayla saatler sonra 3 ündede silik 2. çizgi çıktı ama benim inanasım gelmiyor... ne yapmalıyımmm
neden kimse bişey yazmamış
Kan testi yaptırdınız mı, sonrasında da düzenli gittiğiniz bir doktor varsa arayıp onla görüşün..
rica ederim :) perşembe günü gideceksin il kontrole galiba sonuçları yazarsın :)
kan testi yaptırmadım açıkçası negatif sonuç almaktan korkuyorum.bugündü beklenen adet günüm. eğer hala olmazsam ilk kontrole ne zaman gitmeliyim?
kızlar benim bat bugün. ama 2 haftadır bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum. 3 test yaptım 2 gün arayla saatler sonra 3 ündede silik 2. çizgi çıktı ama benim inanasım gelmiyor... ne yapmalıyımmm
iyi haftalar kızlar
Akşamdan beri baş dönmem var sizde böyle birşey oldumu yatarken sorun yok ayağa kalktımmı dönmeye başlıyor neden olurki acaba
Bendede var bad dönmesi. Ozellikle ayaga kalkarken. Ani kalkmamak gerekiyo. Ben bide progestan içiyorum. Onunda yan etkilerinde var baş dönmesi. Evdeyken rahattim suan isteyim zor geciyo.lekelenmemde oluyo of
çok meşakatli yollardan geçtim bu sonuca ulaşana kadar ama hep endişe içinde olmak ve bebeğimi kaybetme korkusu beni o kadar tedirgin ediyor ki bel ağrısı bi yandan bulantı ara ara gelip gidiyo olsa dert olmasa dert kasıklarımda hafif hafif (gaz sancısı gibi) ağrı hissediyorum akşamdan beride bir baş dönmesidir gidiyor progestanı bende kullanıyorum tam anlamıyla bebeğime sevinemedim bile ya bişi olursa die
lekelerin kahverengiyse endişelenmeye gerek yok demişti doktor Rabbim yavrunu sana bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?