Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

boş gebelikte kese görünür tatlım ama içinde yolk sac ve embriyo görünmez. zaten onların görünmesi içinde zaman gerek hemen oluşmuyor sonuçta. vajinal yoldan bakılan ultrasonda kese 8 mm iken yolk sac da görünmeye başlıyor. yaklaşık 7. haftada. hcg değeri ile ilgili bişey söyleyemeyeceğim çünkü benim takibim kese milimine göre yapıldı. hcg değerleri yanıltıcı olabildiği için.

Teşekkür ederim bilgiler içi

Arkadaşlar ben sizlerin fikir ve bilgisine danışacağım.. Hepimiz hamileliğimizin 4-7 haftalarının arasındayız kabaca, bu dönemde cinsel ilişki bir sıkıntı yaratıyor mu.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım lekelenme kanaman yoksa dr izin vermediyse kısa süre olmamalı bende lekelenme oldu dr yasakladı
bu durumlar yoksa sakıncası yok

canım lekelenme kanaman yoksa dr izin vermediyse kısa süre olmamalı bende lekelenme oldu dr yasakladı
bu durumlar yoksa sakıncası yok

Doktor haftaya çağırdı kontrole oyüzden ona soramadım.. Henüz lekelenme de olmadı.. Bi taraftan da eşim korkuyor bilemedik biz de..

Doktor haftaya çağırdı kontrole oyüzden ona soramadım.. Henüz lekelenme de olmadı.. Bi taraftan da eşim korkuyor bilemedik biz de..

yoksa sıkıntı olmaz ama içiniz rahat etsin diye dr a gidince sor canım

Kan testi yaptırdınız mı, sonrasında da düzenli gittiğiniz bir doktor varsa arayıp onla görüşün..

kan testi yaptırmadım açıkçası negatif sonuç almaktan korkuyorum.bugündü beklenen adet günüm. eğer hala olmazsam ilk kontrole ne zaman gitmeliyim?

kan testi yaptırmadım açıkçası negatif sonuç almaktan korkuyorum.bugündü beklenen adet günüm. eğer hala olmazsam ilk kontrole ne zaman gitmeliyim?

İki çizci açık renk bile olsa hamilesiniz demek oluyor :)) benim doktorum adet tarihin geçtikten 1 hafta sonra gel dedi.. Ben de heyecanla önümüzdeki cumayı bekliyorum şimdi..
Bu arada teselliyi gün aşırı idrar testi yapıp çizginin giderek belirginleşmesinde buluyorum :)

kızlar benim bat bugün. ama 2 haftadır bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum. 3 test yaptım 2 gün arayla saatler sonra 3 ündede silik 2. çizgi çıktı ama benim inanasım gelmiyor... ne yapmalıyımmm

o 2. çizgi kolay kolay çıkmıyor canım , ama tabii en güvenilir kan testi, inşallah hayal ettiğin gibi olur her şey :)

iyi haftalar kızlar
Akşamdan beri baş dönmem var sizde böyle birşey oldumu yatarken sorun yok ayağa kalktımmı dönmeye başlıyor neden olurki acaba

merhaba kızlar bnede mart ayında gebe olduğumu öğrendim şuan 5.hafta içerisine girdik bu hafta içindede inşallah kalp atışını duymak için gideceğiz ben istanbulda oturuyorum buarada oturan varmı aranızda ? hangi hastaneye hangi doktorlara gidiyorsnuz varmı önerdiğiniz iyi bir doktor?

iyi haftalar kızlar
Akşamdan beri baş dönmem var sizde böyle birşey oldumu yatarken sorun yok ayağa kalktımmı dönmeye başlıyor neden olurki acaba

Bendede var bad dönmesi. Ozellikle ayaga kalkarken. Ani kalkmamak gerekiyo. Ben bide progestan içiyorum. Onunda yan etkilerinde var baş dönmesi. Evdeyken rahattim suan isteyim zor geciyo.lekelenmemde oluyo of

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bendede var bad dönmesi. Ozellikle ayaga kalkarken. Ani kalkmamak gerekiyo. Ben bide progestan içiyorum. Onunda yan etkilerinde var baş dönmesi. Evdeyken rahattim suan isteyim zor geciyo.lekelenmemde oluyo of

çok meşakatli yollardan geçtim bu sonuca ulaşana kadar ama hep endişe içinde olmak ve bebeğimi kaybetme korkusu beni o kadar tedirgin ediyor ki bel ağrısı bi yandan bulantı ara ara gelip gidiyo olsa dert olmasa dert kasıklarımda hafif hafif (gaz sancısı gibi) ağrı hissediyorum akşamdan beride bir baş dönmesidir gidiyor progestanı bende kullanıyorum tam anlamıyla bebeğime sevinemedim bile ya bişi olursa die
lekelerin kahverengiyse endişelenmeye gerek yok demişti doktor Rabbim yavrunu sana bağışlasın

Seninle ayni dusuncelerdeyim cnm. Bende hala hamilw olduguma inanamıyorum. Bu ağrılar sikintilar lekelenme bianda üşüme bianda ter basmasi siskinlik kasiklarimda baskı bel ağrısı. .. bide ogretmenim ayakta geciyo genelde gorevim. Zor bi gundu bu gun. Allahım guc versin hepimize. Yavrularimizida korusun inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…