- Konu Sahibi aysegulizmir
-
Merhabalar!
Eylül, Ekimcilerden hatırlayan olur belki beni..
O ay olmayınca vazgeçmiştim ama bu ay hamile olduğumu öğrendim.
Çok karmaşık duygular içerisindeyim.
SAT bilmediğim için tam olarak kaç haftalık olduğunu bilmiyoruz. Doktor 6 haftayı geçmez dedi.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sanırım doğuma kadar yeniden sizlerleyim.
Heyecanımı hemen paylaşmak istedim.
Seninle ayni dusuncelerdeyim cnm. Bende hala hamilw olduguma inanamıyorum. Bu ağrılar sikintilar lekelenme bianda üşüme bianda ter basmasi siskinlik kasiklarimda baskı bel ağrısı. .. bide ogretmenim ayakta geciyo genelde gorevim. Zor bi gundu bu gun. Allahım guc versin hepimize. Yavrularimizida korusun inş
Selam arkadaşlar bende yeniyim aranızda burayı görünce yazmak istedim.9 yılın sonunda bende hamileyim çok şükür.tüp bebek denemem tuttu bu defa.ilk beta hcg değerim 241 dediler bugün tekrar yaptırdım 700 lerde çıktı çok iyi dediler ama ben ultrasonda görmeden rahatlayamıycam galiba.içimde hep bir korku.Dış gebelik korkusu.Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın..
canım Rabbim yavrunu sana bağışlasın hengi şehirdesin nerede yaptın tüpünü ben 4 defa denedim tutmadı şimdi Allahım bana mucizemi normal yolla gönderdii
merhaba kızlar bnede mart ayında gebe olduğumu öğrendim şuan 5.hafta içerisine girdik bu hafta içindede inşallah kalp atışını duymak için gideceğiz ben istanbulda oturuyorum buarada oturan varmı aranızda ? hangi hastaneye hangi doktorlara gidiyorsnuz varmı önerdiğiniz iyi bir doktor?
merhaba kızlar bnede mart ayında gebe olduğumu öğrendim şuan 5.hafta içerisine girdik bu hafta içindede inşallah kalp atışını duymak için gideceğiz ben istanbulda oturuyorum buarada oturan varmı aranızda ? hangi hastaneye hangi doktorlara gidiyorsnuz varmı önerdiğiniz iyi bir doktor?
Merhaba, ben istanbul acıbadem fulya ya gidiyorum.. Doktorum hüsnü görgen, hastane personeli de aymı doktora gidiyor ve çok güveniyorlar, ben de öyle, tavsiye ederim..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba ne zaman doktora gittiniz acaba daha erkenmi bende gidicem erken daha diyorlar bu arada belirtiler ne durumda sizin benim goguslerim cok sizliyo dolgunluk var baska birsey yok normalmi acaba 5 haftalik
bende polikistik over tedavisi gördüm ve hamile kalmışım haberim yok 6 sene bekledim şükür 2 hafta önce öğrendim 6 haftanın içindeyim yarın ultrasona girecem işallah RABBM HEPİNİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH TÜM OLMAYANLARA NASİP ETSİN ÇOK ZOR Bİ DURUM
Merhabalar!
Eylül, Ekimcilerden hatırlayan olur belki beni..
O ay olmayınca vazgeçmiştim ama bu ay hamile olduğumu öğrendim.
Çok karmaşık duygular içerisindeyim.
SAT bilmediğim için tam olarak kaç haftalık olduğunu bilmiyoruz. Doktor 6 haftayı geçmez dedi.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sanırım doğuma kadar yeniden sizlerleyim.
Heyecanımı hemen paylaşmak istedim.
hayırlı olsun betan güzel yükselmiş içini ferah tut allahın izniyle alacaksın kucağına inşallahSelam arkadaşlar bende yeniyim aranızda burayı görünce yazmak istedim.9 yılın sonunda bende hamileyim çok şükür.tüp bebek denemem tuttu bu defa.ilk beta hcg değerim 241 dediler bugün tekrar yaptırdım 700 lerde çıktı çok iyi dediler ama ben ultrasonda görmeden rahatlayamıycam galiba.içimde hep bir korku.Dış gebelik korkusu.Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın..
hayırlı olsunBen de hamilerim ve şoktayım :18:
normal yollamı tebrik ederim sağlıkla al kucağına canımgünaydın herkese
cumartesi günü yaptırığım kan testi ile 3 bebeğime hamile olduğumu öğrendim çok karmaşığım hala
Hoşgeldin aramıza :) sağlıklı bir hamilelik geçirip, yine saglikla kavusursun inş. Bebisine. Gözün aydın.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tebrikler canımm
tebrikler canımm
hayırlı olsun betan güzel yükselmiş içini ferah tut allahın izniyle alacaksın kucağına inşallah
hayırlı olsunbeklemiyormuydun bebişi
normal yollamı tebrik ederim sağlıkla al kucağına canım
merhaba bebişin hayırlı olsunben İstanbul yenibosnadaki nisaya gidiyorum daha evvelki doğumumu orda yaptım ama şimdi dr degiştircem bu sefer pek memnun kalmadım
bende bende hamileyim 6 yıl sonra ilk defa bende kalp atışlarını gördüm elhamdülillah allah isteyen herkese yaşatsın çok güzelbi duygu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?