- 7 Ocak 2014
- 820
- 892
- 133
- 35
- Konu Sahibi aysegulizmir
-
hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin inşallh ne zmn duydun kalp atışını bende cuma gidicem çok heyecanlı ve korkuyorum duymassam diye keseyi bir aylıkken gördüm göbüşten
merhaba canım bende bu hastaneyi çok duydum bi arkadşmda tavsiye etmişti hatta bende doğumu orada yaparım diye dşünüyrdum sen neden memnun kalmadın hangi doktora gidiyordun
5+5 günlük dedi dr. ama benim geç yumurtlama olmuş sata göre 7+0 cnm görürsün inşallah sıkıntı yapma sakın:)
bnm de biraz karışık cnm adet olucağım zaman yumurtlamışım ben öğrendiğim gün değerim 1502 di dr yeni bir ayı doluyo demişti bir aylık kişinn değeri 1502 çıkmaz demi karşık yani bakalım imşallh duyarım dua et bnm için
ben yıne aynı hastaneye gidicem hastaneden memnunum asiye uzuna gidiyorum onda doğum yaptım ama 2 haftadır kesemi ölçüp güzelce bilgilendirmedi beni sinir oldum o yüzden ama birsey daha duydum sonradan tanıştığım bir arkadaş onda normal doğum yapmış kızı parçalamış resmen ama sezeryan oldum ben çok güzel geçti bilemiyorum alev hanımla Fatma hanım varmış onlara da muayene olucam çok karısıgım yaaa
ben 24 martta hamıle olduğumu öğrendim.Adetım gecıktı 20 gun kan verdım dr dedıkı sen hamılesın beta hcg degerın 2973 :)) çok şaşırdım hıç beklemedığim bıranda bu haberı duymak benı cok heyecanlandırdı emın olamadım bıde test yaptım ordada çift cizgi çıktı.Allahım bütün isteyenlere hamilelik duygusunu yasatsınn..
Nasıl yani bu değer çok yüksek normal sat kaçtı senin?
Ben de geç yumurtlamışım normal sat 5 şubattı ama bugün doktor ölçüm yaptı 4+2 çıktı hamileliğim yalancı sat olarak da 23 şubat olarak kaydetti mecburen ve değerim 326.89 çıktı. Keseyi gördünüz mü? Sanki seninki ikiz gibi geldi bana yaa bu değerle :)
ben yıne aynı hastaneye gidicem hastaneden memnunum asiye uzuna gidiyorum onda doğum yaptım ama 2 haftadır kesemi ölçüp güzelce bilgilendirmedi beni sinir oldum o yüzden ama birsey daha duydum sonradan tanıştığım bir arkadaş onda normal doğum yapmış kızı parçalamış resmen ama sezeryan oldum ben çok güzel geçti bilemiyorum alev hanımla Fatma hanım varmış onlara da muayene olucam çok karısıgım yaaa
Kızlar kasık ağrısı normal mi yaaaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?