Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

ben 24 martta hamıle olduğumu öğrendim.Adetım gecıktı 20 gun kan verdım dr dedıkı sen hamılesın beta hcg degerın 2973 :)) çok şaşırdım hıç beklemedığim bıranda bu haberı duymak benı cok heyecanlandırdı emın olamadım bıde test yaptım ordada çift cizgi çıktı.Allahım bütün isteyenlere hamilelik duygusunu yasatsınn..

Arkadaslar lutfen cevap..
Hamile arkadaslar sizler adina cok sevndm ins.sag salim kucaginuza alirsinz meleklerinizi...
Bende mart 15 de hams oldugumu ogrendm sat 9 subat bat im 13 martti 15 martta yaptirdigm beta hcg 106 cikti 2gun sonra 140 sonraki 2.gun 89 a dusmustu bu sirada k.rengi lekelenmem ardindan kanamam basladi regli gibi yogun degil normal bir kanama ama sukur karnm yada kasik bolgemde agrim olmadi daha da yok agri Rabbime sukurler olsun ki.ben atti degerm dusmustur diye dusunurken son olcturmemin ardndan 5. gunde 689 du degerm boylr durumda dis gebelk olurmus fakat Allah dan umut kesilmez dis gebelikmidir tecrubeli ark.yada bole durumla karsilasip normal gebelk yasayan varmi lutfen bir cevap...

hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin inşallh ne zmn duydun kalp atışını bende cuma gidicem çok heyecanlı ve korkuyorum duymassam diye keseyi bir aylıkken gördüm göbüşten

5+5 günlük dedi dr. ama benim geç yumurtlama olmuş sata göre 7+0 cnm görürsün inşallah sıkıntı yapma sakın:)

merhaba canım bende bu hastaneyi çok duydum bi arkadşmda tavsiye etmişti hatta bende doğumu orada yaparım diye dşünüyrdum sen neden memnun kalmadın hangi doktora gidiyordun

ben yıne aynı hastaneye gidicem hastaneden memnunum asiye uzuna gidiyorum onda doğum yaptım ama 2 haftadır kesemi ölçüp güzelce bilgilendirmedi beni sinir oldum o yüzden ama birsey daha duydum sonradan tanıştığım bir arkadaş onda normal doğum yapmış kızı parçalamış resmen ama sezeryan oldum ben çok güzel geçti bilemiyorum alev hanımla Fatma hanım varmış onlara da muayene olucam çok karısıgım yaaa

5+5 günlük dedi dr. ama benim geç yumurtlama olmuş sata göre 7+0 cnm görürsün inşallah sıkıntı yapma sakın:)

bnm de biraz karışık cnm adet olucağım zaman yumurtlamışım ben öğrendiğim gün değerim 1502 di dr yeni bir ayı doluyo demişti bir aylık kişinn değeri 1502 çıkmaz demi karşık yani bakalım imşallh duyarım dua et bnm için

bel ağrısı olan varmı kızlar bugün sanki adet olucağım zaman yaşadığım bel ağrısını çekiyorum ara ara bulantıda yoğun gliyor sizde varmı böyle bişi

Nasıl yani bu değer çok yüksek normal sat kaçtı senin?
Ben de geç yumurtlamışım normal sat 5 şubattı ama bugün doktor ölçüm yaptı 4+2 çıktı hamileliğim yalancı sat olarak da 23 şubat olarak kaydetti mecburen ve değerim 326.89 çıktı. Keseyi gördünüz mü? Sanki seninki ikiz gibi geldi bana yaa bu değerle :)

..........................................

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben Nisa hastanesinde Fatma Nurgül hanıma gidiyorum tavsiye ediyorum bi arkadaşımda ona gidiyor o da çok memnun. Bakalım devam edeyim duruma göre son aylarımda acıbademe geçicem inşaallah doğumu ya acıbademde yapıcam Allah nasip ederse orası olmazsa kesin Fatma Nurgül hn. giderim çok ilgili ve samimi bi kadın.

adetin 20 gün geçmiş hamile olduğunu öğrendiğinde buna rağmen şaşırdın mı :)

cnm benm şöyle oldu ben subat 24 adet olcaktım olmadım 26 dr gittim tahlil filan yaptı gebelik yok çıktı adet söktürücü verdi içtim bitti 10 gün oldu adet olmadım 11 gün kan tahlili yaptırdım 1502 çıktı aynı kesemizi gördük ikiz olucağını zannetmiyorum ama olsa keşke

benmde kafam karıştı şimdi bu duyduklarımdan sonra araştırmştım bende bayağı memnun kalıyormuş gidenler bende güvenle kendimi ve bebeğimi teslim ederim diye düşünmüştüm ama bi kez daha düşünim olmazsa banada bi arkadaş ordaki derya kanza gülü önermişti onun arkdaşlarıda oraya gidiyormuş onda bi düşün istersen çok memnun kaldığı söyledi bana çok sıcakkanlı bilgili bi doktormuş ben şu an mecburen evime yakın olan bi hastaneye gidiyrm oda özel bi hastane ama pek memnun değilim ben sorunca doktor anlatıyo birşeyler onun dışında pek birşey konşmuyr öyle brinede asla güvenmeyi düşünmyrm bde yeni açılan bi hastane zaten, tam tersi insanları çekmek için çok iyi ilgilenmeleri gerkirken hiç ilgi yok sıfır bakalım hayırlısı olsun hakkımzda iyi düşünüp karar vermemiz lazım bide sen normal sezeryanmi yaptın hani bunların değişk versyonları oluyor ya epidural filan hangisini tercih ettin ? bide son sorum ne kadar ücret ödedin cnm

Ben yarın üçüncü kan testimi yaptırıcam ve ultrason için gün söyleyecekler.betam en son 700 lerdeydi..inşallah keseyide görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…