- 24 Eylül 2013
- 824
- 416
- 133
- Konu Sahibi aysegulizmir
-
Ben yarın üçüncü kan testimi yaptırıcam ve ultrason için gün söyleyecekler.betam en son 700 lerdeydi..inşallah keseyide görürüz
Henüz gitmedim, doktor haftaya gel dedi bugün.. 21 martta 25 ti, 24 martta 221 e çıkmış.. Doktor düşük dedi.. Sat 20 şubat. Çok mu düşük hakkaten bi sorun olabilir mi düşük gitmesi..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sat a göre kaç haftalıkken 700 dü değerin acaba canım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende araniza katilmakk istioooommmmm yaa cok kıskandımmmm ne olur bu ay güzel haberii alayimmm bende cuma hasta olmigim dua edin banadaa :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende araniza katilmakk istioooommmmm yaa cok kıskandımmmm ne olur bu ay güzel haberii alayimmm bende cuma hasta olmigim dua edin banadaa :) :)
İnşallah inşallahhhh sizin adinizada cok sewindimmm Allah kucaginiza sag salim almayi nasip etsin inşallah
Benimde çok kasık ağrılarım var özellikle sağ kasığımda.Ben bunu sordum 3 ay boyunca adet ağrıları gibi ağrılar olurmuş hem kasıkta hemde belde endişelenecek bişey yok gibi.
Ben Nisa hastanesinde Fatma Nurgül hanıma gidiyorum tavsiye ediyorum bi arkadaşımda ona gidiyor o da çok memnun. Bakalım devam edeyim duruma göre son aylarımda acıbademe geçicem inşaallah doğumu ya acıbademde yapıcam Allah nasip ederse orası olmazsa kesin Fatma Nurgül hn. giderim çok ilgili ve samimi bi kadın.
benmde kafam karıştı şimdi bu duyduklarımdan sonra araştırmştım bende bayağı memnun kalıyormuş gidenler bende güvenle kendimi ve bebeğimi teslim ederim diye düşünmüştüm ama bi kez daha düşünim olmazsa banada bi arkadaş ordaki derya kanza gülü önermişti onun arkdaşlarıda oraya gidiyormuş onda bi düşün istersen çok memnun kaldığı söyledi bana çok sıcakkanlı bilgili bi doktormuş ben şu an mecburen evime yakın olan bi hastaneye gidiyrm oda özel bi hastane ama pek memnun değilim ben sorunca doktor anlatıyo birşeyler onun dışında pek birşey konşmuyr öyle brinede asla güvenmeyi düşünmyrm bde yeni açılan bi hastane zaten, tam tersi insanları çekmek için çok iyi ilgilenmeleri gerkirken hiç ilgi yok sıfır bakalım hayırlısı olsun hakkımzda iyi düşünüp karar vermemiz lazım bide sen normal sezeryanmi yaptın hani bunların değişk versyonları oluyor ya epidural filan hangisini tercih ettin ? bide son sorum ne kadar ücret ödedin cnm
Canım durumlar nasıl ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim bel ve kasık ağrım oluyor..korkuyorum ama rabbim hayırlısını versin..
Kahverengi leke normal miii kızlar
Cnm bende de oluyo lekelenme. Doktor progestan vermisti hala oluyo ama. Bugun baska bi doktora gidicem. Sorucam yine lekelenmenin nasil nezaman gececegini.
Geçen hafta olmuştu dr a gittim iğne verdi bir hafta yattım , şimdi yine oldu. Akşamda karnım çok ağrıdı, dr gitcem şimdi, hsyırlısı artık, tüp bebiş ya benim korkuyorum ;(
Sen de sor bakalım biraz netten baktım yerleşmeden dolayı 4,5,6. Haftalarda oluyormuş
Tedirgin oluyoruz doğal olarak. Sorucam bende ikide randevum. Allah korusun hepimizi ve bebislerimizi.
kasık ağrısı bende ara ara oluyor dr normal dedi bide sol tarafta acayip batma vardı meğerse kistm varmış bilmiodum. bol bol dinlen cnm geçer inş.:)Kızlar kasık ağrısı normal mi yaaaa((
inşallah herşey yolunda gider benimd çok karışıktı ama yoluna girdi herşey olabilir cnm dualarmz seninle :)bnm de biraz karışık cnm adet olucağım zaman yumurtlamışım ben öğrendiğim gün değerim 1502 di dr yeni bir ayı doluyo demişti bir aylık kişinn değeri 1502 çıkmaz demi karşık yani bakalım imşallh duyarım dua et bnm için
bende bulantı yok cnm ama geçen hafta bel ağrım olmuştu bende üzülmüştüm ama bizimki iyice yerleşmiiş demekki o zamanlar r hepsini sordum böyle şeyler olur dedi cnmm sıkıntı yapma sakın ilk haftalarya ondan oluyomuş:)bel ağrısı olan varmı kızlar bugün sanki adet olucağım zaman yaşadığım bel ağrısını çekiyorum ara ara bulantıda yoğun gliyor sizde varmı böyle bişi
siz nerde oturuyosunuz ki bursadamı bende bursalıyım :)Ben Nisa hastanesinde Fatma Nurgül hanıma gidiyorum tavsiye ediyorum bi arkadaşımda ona gidiyor o da çok memnun. Bakalım devam edeyim duruma göre son aylarımda acıbademe geçicem inşaallah doğumu ya acıbademde yapıcam Allah nasip ederse orası olmazsa kesin Fatma Nurgül hn. giderim çok ilgili ve samimi bi kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?