Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

Bende araniza katilmakk istioooommmmm yaa cok kıskandımmmm ne olur bu ay güzel haberii alayimmm bende cuma hasta olmigim dua edin banadaa :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım durumlar nasıl ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende araniza katilmakk istioooommmmm yaa cok kıskandımmmm ne olur bu ay güzel haberii alayimmm bende cuma hasta olmigim dua edin banadaa :) :)

İnşallah canım hastalanmazsın.Hepimiz için herzaman dua ediyorum.bende 9 yıl bekledikten sonra aldım güzel haberi.sende tez zamanda alırsın inşallah

İnşallah canım hastalanmazsın.Hepimiz için herzaman dua ediyorum.bende 9 yıl bekledikten sonra aldım güzel haberi.sende tez zamanda alırsın inşallah

İnşallah inşallahhhh sizin adinizada cok sewindimmm Allah kucaginiza sag salim almayi nasip etsin inşallah

evettt bu bayanı önerdiler arastırıyorumda inşallah iyi dr dur çünkü pimpirikliyim sağol canım

ben oğlumda 8. haftada gittim ilgilendi ama kötülemek olmasın 26. haftada aklımı aldı öldüm öldüm dirildim bana plesenta previa dedi doğumda kan gerekecek ekiple gircez dedi 26. haftadan sonra hep ölümü düşündüm 30. haftada ben sana öyle bişey demedim dedi Allahtan komsum yanımdaydı sahit ama doğumumu güzel yaptı doğumdan sonra sadece gaz sancım vardı azda bel ağrısı iyiydi doğumum ama şimdi 2. bebeğimin kesesi ufak diye düşer gözüyle baktı sanırım ki ilgi göstermedi

Canım durumlar nasıl ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktor haftaya pazartesi ya da salı gel dedi.. Yani daha bi hafta bekleyeceğim. Onun dışında sağ yumurtalığımda ara ara ağrı alıyor, bir de boğazımda aft çıktı 2-3 tane ( evet boğaz, ağız bile değil ).. Doktor hamilelik bağışıklığı baskılar ondan olmuştur dedi.. Vitamin takviyesi verdi..
Onun dışında biraz da huysuz bir ruh hali.. Başka da bir belirti yok..

Siz nasılsınız?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm bende de oluyo lekelenme. Doktor progestan vermisti hala oluyo ama. Bugun baska bi doktora gidicem. Sorucam yine lekelenmenin nasil nezaman gececegini.

Geçen hafta olmuştu dr a gittim iğne verdi bir hafta yattım , şimdi yine oldu. Akşamda karnım çok ağrıdı, dr gitcem şimdi, hsyırlısı artık, tüp bebiş ya benim korkuyorum ;(
Sen de sor bakalım biraz netten baktım yerleşmeden dolayı 4,5,6. Haftalarda oluyormuş

Son düzenleme:

Tedirgin oluyoruz doğal olarak. Sorucam bende ikide randevum. Allah korusun hepimizi ve bebislerimizi.

Ne olacak bu mide bulantıları?
Yine sabahı sabah ettim.
İlaç kullanmak da istemiyorum.
Bayılarak yediğim şeylerden bile tiksindim.
Sizde de böyle mi?

Kızlar kasık ağrısı normal mi yaaaa ((
kasık ağrısı bende ara ara oluyor dr normal dedi bide sol tarafta acayip batma vardı meğerse kistm varmış bilmiodum. bol bol dinlen cnm geçer inş.:)

inşallah herşey yolunda gider benimd çok karışıktı ama yoluna girdi herşey olabilir cnm dualarmz seninle :)
bel ağrısı olan varmı kızlar bugün sanki adet olucağım zaman yaşadığım bel ağrısını çekiyorum ara ara bulantıda yoğun gliyor sizde varmı böyle bişi
bende bulantı yok cnm ama geçen hafta bel ağrım olmuştu bende üzülmüştüm ama bizimki iyice yerleşmiiş demekki o zamanlar r hepsini sordum böyle şeyler olur dedi cnmm sıkıntı yapma sakın ilk haftalarya ondan oluyomuş:)

siz nerde oturuyosunuz ki bursadamı bende bursalıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…