Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

Yok İstanbul yenibosna nisa hastanesi bahsettiğim :) istanbulda oturuyorum.

Kızlar kasık ağrısı normal mi yaaaa ((
benim bildiğim normal cnm ama çok şiddetliyse dr görün inşallah geçer ayaklarını sıcak tut çok fayda veriyo:)

Kahverengi leke normal miii kızlar
lekelenmen olduysa bence durma dr git cnm, korkutmak değilde tavsiye vermek gerekirse hem için rahatlar hemde kontrol amaçlı bişey der belki ,ihmal etme ama. kasıklarında ağrıyoya o yüzden
Ne olacak bu mide bulantıları?
Yine sabahı sabah ettim.
İlaç kullanmak da istemiyorum.
Bayılarak yediğim şeylerden bile tiksindim.
Sizde de böyle mi?

bende mide bulantısı yok sadece iştahsızlık var bu aralar sabah akşam ayran içiyorum bide salatalık :) 6+0 olduk cidden niye midem bulanmıyo:44::44::26::26::26:

Son düzenleme:
Yok İstanbul yenibosna nisa hastanesi bahsettiğim :) istanbulda oturuyorum.

bende aralıkta taşındım bursaya tam tedavim bitti bebek bekliyoduk dr orda bırakarak bursaya taşındık ama gelirken tembihledi beni ara bi sorun olursa die ara ara arıyorum çok ii bi dr. benim problemimi o çözdü ataşehirde avicenna hosp. sibel zorbaş:)

Son düzenleme:

Mide bulantısı beta hcg değeri arttıkça olurmuş yani zaten doktorlar bu kadar erken bulantilara psikolojik diyorlar. Bulantilar 2 ayın sonlarında ve üçüncü ayda çok olurmuş :) benim hiçbir bulantım yok ama tatlıyı çok severdim hatta çayın yanında muhakkak tatlı olacak özellikle şerbetli tatlı ama 1 haftadır tiksindim dün biraz yedim midem bulandı. Hayatta en sevdiğin şeyden tiksineceksin deseler inanmazdim ama resmen tatlidan tiksiniyorum. Bir de kabızlık falan yok bende aksine her sabah lavaboya çıkıyorum normalde günde bir kere akşama doğru çıkardım ama şimdi günde 2-3 defa ama ishal de değilim.

hmm saol canm benimde hep hazımsızlık oluyodu bendede lavobo olayı rahatladı çok acıkıyorum bide :)

hadi ya kesenin ne kadar olması gerekiyor ki benmki 4 haftalıkken 12.5 cm göründü normalmi ki bu benm ilk gebeliğim olacağo için pek bi bilgim yok bu konularda tecrübesizim

hadi ya kesenin ne kadar olması gerekiyor ki benmki 4 haftalıkken 12.5 cm göründü normalmi ki bu benm ilk gebeliğim olacağo için pek bi bilgim yok bu konularda tecrübesizim

canım sen telaş etme benim kesem çok ufaktı ama şimdi içinde yolk sacı oluşuyor oğlumda kesem kocamandı ama bu bebişte minnak olduğu için ben telaş yaptım

Slm bayanlar cok sukur bende aaraniza katldm 3 yildr olmuyodu simdi hamileyim 7haftalik kalp atsini kkeseyi hep gordk

arkadaşlar ben 7+3 haftalık gebeyim. yarın kalp atışı için gideceğim.sizler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını?

Slm bayanlar cok sukur bende aaraniza katldm 3 yildr olmuyodu simdi hamileyim 7haftalik kalp atsini kkeseyi hep gordk

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bende mide bulantısı yok sadece iştahsızlık var bu aralar sabah akşam ayran içiyorum bide salatalık :) 6+0 olduk cidden niye midem bulanmıyo:44::44::26::26::26:

Boşver olmadığı daha iyi yahu! Daha yaşadığım mucizenin farkına varamadım. Ne yediğimden , ne içtiğimden tat alıyorum. Hiç bitmeyen bir mide bulantısı. 4.ayımda kurtulmak için dua ediyorum.

O psikolojik diyen doktoru bulursam boğabilirim! Mide bulantısından psikolojim bozuldu diyebilirim. Ben ısrarla hamile değilim derken mide bulantılarından test yapmaya karar verdim,o derece yani.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben 7+3 haftalık gebeyim. yarın kalp atışı için gideceğim.sizler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını?

Canım doktora gittiğimde 5 haftalıktım. Kalp atışları için 2 hafta bekleyelim dedi.
Yani muhtemelen sen yarın duyabileceksin. İnşallah!
Her şey gönlünüzce olsun!

tşk ederim pınar inşallah duyarım.bende 5 haftalıkken keseyi gördüm, inşallah yarında kalp atışını duyarım çok heyecanlıyımmmm

hayırlı olsun canım ilk başlarda ben de her sabah hatta günde 2 kere tuvalete çıkıyordum ama 6. hafta biter bitmez çok dikkat ettiğim halde kabızlık başladı, 3 gün hiç çıkamadım, bu sabah kuru kayısı ile ılık su içtim rahatlattı, dikkat et, normal beslenmeye devam etmeme rağmen kabız oldum ben.

Evet canımm dr a gittim. Şükür ki şimdilik ii , istirahat verdi. Dikkat etmek lazım..tşk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…