- 15 Eylül 2013
- 1.792
- 3.022
- 408
- 35
- Konu Sahibi aysegulizmir
-
kasık ağrısı bende ara ara oluyor dr normal dedi bide sol tarafta acayip batma vardı meğerse kistm varmış bilmiodum. bol bol dinlen cnm geçer inş.:)
inşallah herşey yolunda gider benimd çok karışıktı ama yoluna girdi herşey olabilir cnm dualarmz seninle :)
bende bulantı yok cnm ama geçen hafta bel ağrım olmuştu bende üzülmüştüm ama bizimki iyice yerleşmiiş demekki o zamanlar r hepsini sordum böyle şeyler olur dedi cnmm sıkıntı yapma sakın ilk haftalarya ondan oluyomuş:)
siz nerde oturuyosunuz ki bursadamı bende bursalıyım :)
benim bildiğim normal cnm ama çok şiddetliyse dr görün inşallah geçer ayaklarını sıcak tut çok fayda veriyo:)Kızlar kasık ağrısı normal mi yaaaa((
lekelenmen olduysa bence durma dr git cnm, korkutmak değilde tavsiye vermek gerekirse hem için rahatlar hemde kontrol amaçlı bişey der belki ,ihmal etme ama. kasıklarında ağrıyoya o yüzdenKahverengi leke normal miii kızlar
Ne olacak bu mide bulantıları?
Yine sabahı sabah ettim.
İlaç kullanmak da istemiyorum.
Bayılarak yediğim şeylerden bile tiksindim.
Sizde de böyle mi?
Yok İstanbul yenibosna nisa hastanesi bahsettiğim :) istanbulda oturuyorum.
benim bildiğim normal cnm ama çok şiddetliyse dr görün inşallah geçer ayaklarını sıcak tut çok fayda veriyo:)
lekelenmen olduysa bence durma dr git cnm, korkutmak değilde tavsiye vermek gerekirse hem için rahatlar hemde kontrol amaçlı bişey der belki ,ihmal etme ama. kasıklarında ağrıyoya o yüzden
bende mide bulantısı yok sadece iştahsızlık var bu aralar sabah akşam ayran içiyorum bide salatalık :) 6+0 olduk cidden niye midem bulanmıyo:44::44::26::26::26:
Mide bulantısı beta hcg değeri arttıkça olurmuş yani zaten doktorlar bu kadar erken bulantilara psikolojik diyorlar. Bulantilar 2 ayın sonlarında ve üçüncü ayda çok olurmuş :) benim hiçbir bulantım yok ama tatlıyı çok severdim hatta çayın yanında muhakkak tatlı olacak özellikle şerbetli tatlı ama 1 haftadır tiksindim dün biraz yedim midem bulandı. Hayatta en sevdiğin şeyden tiksineceksin deseler inanmazdim ama resmen tatlidan tiksiniyorum. Bir de kabızlık falan yok bende aksine her sabah lavaboya çıkıyorum normalde günde bir kere akşama doğru çıkardım ama şimdi günde 2-3 defa ama ishal de değilim.
ben oğlumda 8. haftada gittim ilgilendi ama kötülemek olmasın 26. haftada aklımı aldı öldüm öldüm dirildim bana plesenta previa dedi doğumda kan gerekecek ekiple gircez dedi 26. haftadan sonra hep ölümü düşündüm 30. haftada ben sana öyle bişey demedim dedi Allahtan komsum yanımdaydı sahit ama doğumumu güzel yaptı doğumdan sonra sadece gaz sancım vardı azda bel ağrısı iyiydi doğumum ama şimdi 2. bebeğimin kesesi ufak diye düşer gözüyle baktı sanırım ki ilgi göstermedi
hadi ya kesenin ne kadar olması gerekiyor ki benmki 4 haftalıkken 12.5 cm göründü normalmi ki bu benm ilk gebeliğim olacağo için pek bi bilgim yok bu konularda tecrübesizim
Slm bayanlar cok sukur bende aaraniza katldm 3 yildr olmuyodu simdi hamileyim 7haftalik kalp atsini kkeseyi hep gordk
Slm bayanlar cok sukur bende aaraniza katldm 3 yildr olmuyodu simdi hamileyim 7haftalik kalp atsini kkeseyi hep gordk
bende mide bulantısı yok sadece iştahsızlık var bu aralar sabah akşam ayran içiyorum bide salatalık :) 6+0 olduk cidden niye midem bulanmıyo:44::44::26::26::26:
Mide bulantısı beta hcg değeri arttıkça olurmuş yani zaten doktorlar bu kadar erken bulantilara psikolojik diyorlar. Bulantilar 2 ayın sonlarında ve üçüncü ayda çok olurmuş :) benim hiçbir bulantım yok ama tatlıyı çok severdim hatta çayın yanında muhakkak tatlı olacak özellikle şerbetli tatlı ama 1 haftadır tiksindim dün biraz yedim midem bulandı. Hayatta en sevdiğin şeyden tiksineceksin deseler inanmazdim ama resmen tatlidan tiksiniyorum. Bir de kabızlık falan yok bende aksine her sabah lavaboya çıkıyorum normalde günde bir kere akşama doğru çıkardım ama şimdi günde 2-3 defa ama ishal de değilim.
Tsk ediyrm darsi tum isteyenlereGözün aydin cnm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar ben 7+3 haftalık gebeyim. yarın kalp atışı için gideceğim.sizler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını?
tşk ederim pınar inşallah duyarım.bende 5 haftalıkken keseyi gördüm, inşallah yarında kalp atışını duyarım çok heyecanlıyımmmm
benim bildiğim normal cnm ama çok şiddetliyse dr görün inşallah geçer ayaklarını sıcak tut çok fayda veriyo:)
lekelenmen olduysa bence durma dr git cnm, korkutmak değilde tavsiye vermek gerekirse hem için rahatlar hemde kontrol amaçlı bişey der belki ,ihmal etme ama. kasıklarında ağrıyoya o yüzden
Ben de 5+2 yim şükür ki keseyi gördükk. Çook şükür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?