- 20 Mart 2014
- 551
- 55
- 73
- Konu Sahibi aysegulizmir
-
Amin canım....".....hayırlı olsun canım
arkadaşlar ben 7+3 haftalık gebeyim. yarın kalp atışı için gideceğim.sizler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını?
Folik asit ne zaman bslaniyor, ben 2.3 haftalikmısim pazartesı kadin doguma gidecekmisim aile hekimim syledi.
2+3 ü nasıl öğrendin?
Hemen baslaniyo benm oyle olduFolik asit ne zaman bslaniyor, ben 2.3 haftalikmısim pazartesı kadin doguma gidecekmisim aile hekimim syledi.
Benm5. 6. Haftasnda cokfazlaydi ama bu hafta daha iyiyim uyku halim cok fazlayemk kokularndan tiksnyrm doneri cok severdm adini bile andkca midembulaniyo hep tatli seylr yiyiyrm ben boyleyimkızlar mide bulantılarınız ne zaman başladı? hepinizin midesi bulanıyor mu?
kızlar mide bulantılarınız ne zaman başladı? hepinizin midesi bulanıyor mu?
Henüz gitmedim, doktor haftaya gel dedi bugün.. 21 martta 25 ti, 24 martta 221 e çıkmış.. Doktor düşük dedi.. Sat 20 şubat. Çok mu düşük hakkaten bi sorun olabilir mi düşük gitmesi..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba canım, benimde 17 martta 25, 21 martta 153 çıktı. Ama bana normal dediler. iki günde bir ikiye katlıyor zaten. ama şimdi benimde kafam karıştı senin doktor düşük demiş. pazartesi günü tekrar gideceğim doktora. bir daha kan testi yaptırdın mı sen?
Benim bulanmıyor, başlar mı bilmem, üstelik ikizlerim var ama herkeste değişiyormuş işte..
Benim bulanmıyor, başlar mı bilmem, üstelik ikizlerim var ama herkeste değişiyormuş işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?