Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

arkadaşlar ben 7+3 haftalık gebeyim. yarın kalp atışı için gideceğim.sizler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını?

ılk muayenemde vajınal ultrasonla baktı dr um. tam 6 haftalıktı kalp atışlarını da dinledık çok şükür. şu an 7+2 deyız benım de aklım hep bebegımde ıyı mıdır dıye ama yedıgım her seyı çıkardıgıma göre ıyı sanırım Allah hepimizin yardımcısı olsun saglıkla gelsın bebişlerımız...

Folik asit ne zaman bslaniyor, ben 2.3 haftalikmısim pazartesı kadin doguma gidecekmisim aile hekimim syledi.

kızlar mide bulantılarınız ne zaman başladı? hepinizin midesi bulanıyor mu?
Benm5. 6. Haftasnda cokfazlaydi ama bu hafta daha iyiyim uyku halim cok fazlayemk kokularndan tiksnyrm doneri cok severdm adini bile andkca midembulaniyo hep tatli seylr yiyiyrm ben boyleyim

Merhaba canım, benimde 17 martta 25, 21 martta 153 çıktı. Ama bana normal dediler. iki günde bir ikiye katlıyor zaten. ama şimdi benimde kafam karıştı senin doktor düşük demiş. pazartesi günü tekrar gideceğim doktora. bir daha kan testi yaptırdın mı sen?

Merhaba arkadaşlar, ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.3 yıllık evliyiz, Aralık ayında 4 haftalık bir düşük yaşamıştım. Doktor 3 ay sonra yeniden deneyin demişti, nasip oldu çok şükür.
İlkinde düşük yaşadığım için bu kez çok korkuyorum. Progestan kullanıyorum önlem olarak doktor tavsiyesiyle. Çok fazla bel ağrım oldu 3-4 gündür. Ağrısı arada bacaklarıma vuruyor ama doktor normal dedi. Aranızda böyle bel ağrısı çeken var mı??
Cumartesi keseyi göreceğiz ilk kez inşallah. Umarım hepimizin hamileliği sıkıntız sürer ve bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Son düzenleme:

Yok bir daha baktırmadım.. Önümüzdeki hafta çağırdı heyecanla bekliyorum günlerin geçmesini.. Sen gittin mi doktora? Bebişi gördün mü?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar!
Yine mide bulantılarıyla başladım güne. Bulantım yok diyen arkadaşlara çok özeniyorum(Maşallah diyelim onlara tabi )
Hep anlatırlardı ama bu kadar olacağını tahmin etmiyordum.
Anneme çekmişim sanırım. Annem bana hamileyken 8 ay bulanmış midesi. Ki ben bu halde olmamam rağmen ben senden daha kötüydüm diyor.
Kıyamam, kim bilir nasıl dayandı.
Yarın da kan ve idrar sonuçlarımı almaya gideceğiz. Belki ultrasonla da bakar doktor. Gerçi kalp atışı için haftaya cumaya randevu verdi ama bakalım..

Eeee sizde durumlar nasıl?
Yeni hamiş olduğunu öğrenenlere de hoşgeldin diyelim, hayırlı uğurlu olsun!

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende 24 Şubatta en son adetimi oldum dün akşam idrar testi yaptım çift çizgi çıktı sabah sağlık ocağına gittim kan verdim yarın akşam sonuçlar çıkacak mış heycanla bekliyorum sizler nasıl yol izlediniz? Benim ilk hamileliğim olacakta.

merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18:

Benim karnim ,belim agriyor, midem de bulaniyor normal mi? Kan testine göre 692 cikti, 2-3haftalikmis tahminen.yarn kadin dogum hastanesine gidecem. Erken diye herkese söylemedik danisacagim kimsem yok..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar
ayın 18inde adetim gecikti
daha 1 gün gecikmişti test yaptım pozitif çıktı
doktora gittim hemen hamilesin dedi tabi kese görünmedi
pazartesi tekrar kan testi yaptırdım 500 çıktı
yarın da gidicm vajinal muayene yapıcak
inş görücem keseyi bu kez
çok heyecanlıyım
kimseye söylemedim hayal kırıklığı olmasın diye
yarını bekliyorum
inş hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimize kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…