Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

canım gözün aydın inşllah hayırlısı olur hakkında.

siz ne zaman söylediniz ailenize falan
ben kalp atışlarını duyduktan sonra mı söylesem diyorum
yada yarın keseyi görünce mi
kararsızım
kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum

Teşekkür ederim sağol ama kan da kesin çıkar diyorlar o yüzden tam olarak inanamıyorum.

canım kanda da belli olur ama senin ultrasonla keseyi görmen lazım,kese rahim içine mi rahim dışına mı yerleşti şeklinde, kafanı yorma bebeğin kalp atışını duyana kadar 1.5 aylıkken yani söylemeni tavsiye ederim.inşallah herşey yolunda gider.

Ben öğle saatlerinde idrar testi yapıp akşam da kan testi yaptırdım. 2 gün sonra da hastaneye gittim ultrasona.

merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18:

Canım tebrik ederim. Ben de Ankara'dayım. Şimdilik Batıken Bilgi Hastanesine gidiyorum. Mapfre sigortası yaptırdım hemen. Sanırım Medicana hastanesine başlayacağım. Süleyman Hoca'yı ve hastaneyi çok beğenen var.

Benim karnim ,belim agriyor, midem de bulaniyor normal mi? Kan testine göre 692 cikti, 2-3haftalikmis tahminen.yarn kadin dogum hastanesine gidecem. Erken diye herkese söylemedik danisacagim kimsem yok..

Canım görünüşe göre dediğin gibi 2-3 haftalık hamilesin. Şu an için keseyi göremeyebilirsin, istersen 1 hafta daha bekle.

kararsızım

Ben 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim. Kan testi yaptırdığım gün eşimin ailesine, ertesi gün de kendi aileme söyledik. Yakın arkadaşlarım zaten biliyorlar. Bence de keseyi gördükten sonra söyleyebilirsin. Ama insan en yakınlarına söylemeden de duramıyor. Sonuçta iyi de ols kötü de olsa her şeyi birlikte paylaşmak gerekir diye düşünüyorum. Tebrik ederim bu arada!

kararsızım
tamda arkadaşa yazdığım cvp size uygun olmuş, eşinz ve ailesi stres yaşatan tiplerse hemen söyleyin ki size daha hassas davransın ama yok öyle değilse isterseniz kalp atışını bekleyin isterseniz şimdiden söyleyin ama dr kalp atışını duyana kadar çok bağlanma dedi falan diyebilirsiniz.
aslına bakarsanız ikinci seçenek daha uygun, çünkü Allah size yaşatmasında ben söylemedim ama kürtaj gerektiğinde hepsi öğrenmiş oldu.

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun :) Test sonucunu söylersin olur mu? Muhtemelen seninle aynı gidiyoruz benimde son adet tarihim 23 şubat olarak belirledik doktorla yani sen de 5.haftana yeni girmişsin inşaallah :)

Çok normal ben de geçen hafta ağrıdan duramıyordum ama mide bulantım yoktu herkeste farklı olabiliyor. Ama 2-3 haftalıksa kan değeri bu kadar yüksek olur mu ki yahu? son adet tarihin ne zamandı? Bence de henüz ailen dışında kimse bilmesin bende öyle yaptım kalp atışını duyana kadar ailem dışında kimse bilmeyecek:)

arkadaşar bilmeyen vardır belki folitasite başlayın hamilelik düşünenler ve hamile olanlar da mutlaka başlasın.

kararsızım
Valla ben idrarda grdugumde esime soyledim kanda da ogrennce herkese dedim ailemeyani. 15 gun sonrada keseyi ve kalp atslarini duydk esimvve kayinvalidemle birlikte simdi herks biliyo

kararsızım
Valla ben idrarda grdugumde esime soyledim kanda da ogrennce herkese dedim ailemeyani. 15 gun sonrada keseyi ve kalp atslarini duydk esimvve kayinvalidemle birlikte simdi herks biliyo

eşim ve iş arkadaşlarım biliyo da
aile konusunda biraz hassasım nedense
iyice kesinleşmeden söylemek istemiyorum
ama tabi paylaşmak da istiyorum herkesle
inş yarın keseyi görürürüm hayırlısıyla da söylerim

Benim karnim ,belim agriyor, midem de bulaniyor normal mi? Kan testine göre 692 cikti, 2-3haftalikmis tahminen.yarn kadin dogum hastanesine gidecem. Erken diye herkese söylemedik danisacagim kimsem yok..
canım bu belirtiler bendede oldu aşırı bel ve kasık ağrım vardı tutunma zamanı ve gece bulantıyla uyanıp lavaboya koştuğum geceler oldu şimdi bulantım hafif ve ara ara geliyor ağrı ise her saat farklı bi yerde değerin 2000i geçmeden kese zor görünüyor

Ben hap yazacak diye gidiyorum. Folik asit kullanmam lazimmis..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son adet tarihim 22 subat.. ben ailelere söyledim sadece. Yarin kadin doguma gidicem yine de.

Son düzenleme:
Bende erken diye kimseye bir şey söyleyemedim lütfen yardımcı olun kızlar.

Bence de hemen söyleme arkadaşım. ben 3 ay önce ilk hamileliğimde çift çizgiyi gördüğüm gibi mutluluktan söylemediğim kimse kalmadı. 1 haftalık sevincin ardından bebeği kaybettik. Milletin bakışlarından bile alınır durumdaydım. Şuan 5. haftadayım ve keseyi görmeden kimseye söylememeye karar verdik eşimle. Yeniden aynı süreçleri geçirmekten korkuyorum.

Allahın izniyle kesesini gör, kalbini duy sonra söyle. İnsan paylaşmadıkça mutluluğu sanki eksik kalıyor biliyorum en iyi ben anlarım şuan ama az sabır

Selam kızlar bende yeni ogrendim hamile oldugumu 4 haftaligim su anda 2 ay once kimyasal gebelik yasadim ve daha ilk ogrendigimde o heyecanla herkese soyledim ve sonuc husran tabiiki tekrar aciklama yapmak o kadar zor ki bu yuzden simdi temkinliyim yakin cevreme keseyi gorunce gerisinede insallah rabbim nasip ederse 3 ay gecince soylemeyi dusunuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…