- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
- Konu Sahibi aysegulizmir
-
Bende erken diye kimseye bir şey söyleyemedim lütfen yardımcı olun kızlar.
canım gözün aydın inşllah hayırlısı olur hakkında.Merhaba arkadaşlar bende 24 Şubatta en son adetimi oldum dün akşam idrar testi yaptım çift çizgi çıktı sabah sağlık ocağına gittim kan verdim yarın akşam sonuçlar çıkacak mış heycanla bekliyorum sizler nasıl yol izlediniz? Benim ilk hamileliğim olacakta.
canım gözün aydın inşllah hayırlısı olur hakkında.
Teşekkür ederim sağol ama kan da kesin çıkar diyorlar o yüzden tam olarak inanamıyorum.
Merhaba arkadaşlar bende 24 Şubatta en son adetimi oldum dün akşam idrar testi yaptım çift çizgi çıktı sabah sağlık ocağına gittim kan verdim yarın akşam sonuçlar çıkacak mış heycanla bekliyorum sizler nasıl yol izlediniz? Benim ilk hamileliğim olacakta.
merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18:
Benim karnim ,belim agriyor, midem de bulaniyor normal mi? Kan testine göre 692 cikti, 2-3haftalikmis tahminen.yarn kadin dogum hastanesine gidecem. Erken diye herkese söylemedik danisacagim kimsem yok..
siz ne zaman söylediniz ailenize falan
ben kalp atışlarını duyduktan sonra mı söylesem diyorum
yada yarın keseyi görünce mi
kararsızım
kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum
tamda arkadaşa yazdığım cvp size uygun olmuş, eşinz ve ailesi stres yaşatan tiplerse hemen söyleyin ki size daha hassas davransın ama yok öyle değilse isterseniz kalp atışını bekleyin isterseniz şimdiden söyleyin ama dr kalp atışını duyana kadar çok bağlanma dedi falan diyebilirsiniz.siz ne zaman söylediniz ailenize falan
kararsızım
Merhaba arkadaşlar bende 24 Şubatta en son adetimi oldum dün akşam idrar testi yaptım çift çizgi çıktı sabah sağlık ocağına gittim kan verdim yarın akşam sonuçlar çıkacak mış heycanla bekliyorum sizler nasıl yol izlediniz? Benim ilk hamileliğim olacakta.
Benim karnim ,belim agriyor, midem de bulaniyor normal mi? Kan testine göre 692 cikti, 2-3haftalikmis tahminen.yarn kadin dogum hastanesine gidecem. Erken diye herkese söylemedik danisacagim kimsem yok..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla ben idrarda grdugumde esime soyledim kanda da ogrennce herkese dedim ailemeyani. 15 gun sonrada keseyi ve kalp atslarini duydk esimvve kayinvalidemle birlikte simdi herks biliyosiz ne zaman söylediniz ailenize falan
kararsızım
Valla ben idrarda grdugumde esime soyledim kanda da ogrennce herkese dedim ailemeyani. 15 gun sonrada keseyi ve kalp atslarini duydk esimvve kayinvalidemle birlikte simdi herks biliyosiz ne zaman söylediniz ailenize falan
kararsızım
tamda arkadaşa yazdığım cvp size uygun olmuş, eşinz ve ailesi stres yaşatan tiplerse hemen söyleyin ki size daha hassas davransın ama yok öyle değilse isterseniz kalp atışını bekleyin isterseniz şimdiden söyleyin ama dr kalp atışını duyana kadar çok bağlanma dedi falan diyebilirsiniz.
aslına bakarsanız ikinci seçenek daha uygun, çünkü Allah size yaşatmasında ben söylemedim ama kürtaj gerektiğinde hepsi öğrenmiş oldu.
Valla ben idrarda grdugumde esime soyledim kanda da ogrennce herkese dedim ailemeyani. 15 gun sonrada keseyi ve kalp atslarini duydk esimvve kayinvalidemle birlikte simdi herks biliyo
Valla ben idrarda grdugumde esime soyledim kanda da ogrennce herkese dedim ailemeyani. 15 gun sonrada keseyi ve kalp atslarini duydk esimvve kayinvalidemle birlikte simdi herks biliyo
canım bu belirtiler bendede oldu aşırı bel ve kasık ağrım vardı tutunma zamanı ve gece bulantıyla uyanıp lavaboya koştuğum geceler oldu şimdi bulantım hafif ve ara ara geliyor ağrı ise her saat farklı bi yerde değerin 2000i geçmeden kese zor görünüyorBenim karnim ,belim agriyor, midem de bulaniyor normal mi? Kan testine göre 692 cikti, 2-3haftalikmis tahminen.yarn kadin dogum hastanesine gidecem. Erken diye herkese söylemedik danisacagim kimsem yok..
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun :) Test sonucunu söylersin olur mu? Muhtemelen seninle aynı gidiyoruz benimde son adet tarihim 23 şubat olarak belirledik doktorla yani sen de 5.haftana yeni girmişsin inşaallah :)
Çok normal ben de geçen hafta ağrıdan duramıyordum ama mide bulantım yoktu herkeste farklı olabiliyor. Ama 2-3 haftalıksa kan değeri bu kadar yüksek olur mu ki yahu? son adet tarihin ne zamandı? Bence de henüz ailen dışında kimse bilmesin bende öyle yaptım kalp atışını duyana kadar ailem dışında kimse bilmeyecek:)
Bende erken diye kimseye bir şey söyleyemedim lütfen yardımcı olun kızlar.
arkadaşlar kalp atışını duyduk çok şükür.çok güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?