- 20 Mart 2014
- 551
- 55
- 73
- Konu Sahibi aysegulizmir
-
arkadaşlar kalp atışını duyduk çok şükür.çok güzel bir duygu
aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoşgeldiniz hepiniz, rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
tebrikler canımm
hayırlı olsun betan güzel yükselmiş içini ferah tut allahın izniyle alacaksın kucağına inşallah
hayırlı olsunbeklemiyormuydun bebişi
normal yollamı tebrik ederim sağlıkla al kucağına canım
merhaba bebişin hayırlı olsunben İstanbul yenibosnadaki nisaya gidiyorum daha evvelki doğumumu orda yaptım ama şimdi dr degiştircem bu sefer pek memnun kalmadım
Merhaba arkadaşlar,
Bende kasım annesi olacağım inşallah. Hemde ikinci kez kasım annesiyim 
Son adet tarihim 20 şubattı geçen Cumartesi için MR randevum vardı ama çektirmeden önce ne olur ne olmaz diye kan testi yaptırdım ve Cuma günü yani adetimden 1 gün önce değer 66.49 du. 4 gün sonra 462 ye çıkmış. Pazartesi doktora gideceğim. İçimde bir korku var. Kasım ayında dış gebelik mi kimyasal gebelik mi olduğunu anlamadığım bir düşüğüm oldu. O yüzden tam sevinemiyorum. Kalp atışlarını duymadan rahat edemeyeceğim.
Allahım inşallah kötü birşey yaşatmaz sağ sağlim kucağımıza alabiliriz.
eşim ve iş arkadaşlarım biliyo da
aile konusunda biraz hassasım nedense
iyice kesinleşmeden söylemek istemiyorum
ama tabi paylaşmak da istiyorum herkesle
inş yarın keseyi görürürüm hayırlısıyla da söylerim
Merhaba bende ankaradayim medicana da suleyman akarsuya gidiyorum gayet ilgili bebek olmadan öncede gitmistim mantardan dolayi sonra hamile kalınca devam edeyim dedim internetten araştırdım iyi yorumlar gördüm daha once düşük yaptigimi bildiği icin ayrica ilgileniyor tavsiye ederimmerabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18:
arkadaşlar kalp atışını duyduk çok şükür.çok güzel bir duygu
Kızlaaaarr... Bende hamişim...
Allahım bu sefer bebeğimi koruyup kollasın inşallah...
cok korkuyorum 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım...
bu sitede herkesin gönlüne göre hayırlı haberlerini alırız inşallah...
Yok bir daha baktırmadım.. Önümüzdeki hafta çağırdı heyecanla bekliyorum günlerin geçmesini.. Sen gittin mi doktora? Bebişi gördün mü?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hamile kalmayi cok istiyordum, kaldimda ama dr lar yuzunden sevinemedim.. Ilk kan degerin dusuk dis gebelik olabilir dedi sonra kese kucuk bos gebelik olabilir kurtaj dedi, derken kalp atimini duyduk ama bu sefer kese kucuk kalp durabilir dedi.. Kesesi kucuk olup sonra buyuuen var mi?
Merhaba arkadaşlar kan değerim 312,7 çıktı bu durumda ne yapmam gerekiyor. İlk hamileliğim olacakta şoktayım resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?