Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoşgeldiniz hepiniz, rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

evet canım baya bi süpriz oldu bize

Merhaba arkadaşlar,

Bende kasım annesi olacağım inşallah. Hemde ikinci kez kasım annesiyim 
Son adet tarihim 20 şubattı geçen Cumartesi için MR randevum vardı ama çektirmeden önce ne olur ne olmaz diye kan testi yaptırdım ve Cuma günü yani adetimden 1 gün önce değer 66.49 du. 4 gün sonra 462 ye çıkmış. Pazartesi doktora gideceğim. İçimde bir korku var. Kasım ayında dış gebelik mi kimyasal gebelik mi olduğunu anlamadığım bir düşüğüm oldu. O yüzden tam sevinemiyorum. Kalp atışlarını duymadan rahat edemeyeceğim.
Allahım inşallah kötü birşey yaşatmaz sağ sağlim kucağımıza alabiliriz.

Amin canım ya inşallah aynı durumdayım bende tam sevinemiyorum içimde hep bi korku aynısı olur mu diye ama kötü düşünmek istemiyorum inşallah sağ salim alırız kucağımıza 🙏🙏🙏

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bende hamişimhamiş olduğumu 21 martta öğrendim kan testim 116 çıktı ama daha doktora gitmedim bu cumartesi gideceğim kısmetse benim de sadece eşim ve iş arkadaşlarım biliyor aileden kimseye söylemedik eşimde bende kalp atışlarını duyana kadar söylemek istemiyoruz.

Kızlaaaarr... Bende hamişim ...
Allahım bu sefer bebeğimi koruyup kollasın inşallah...
cok korkuyorum 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım...
bu sitede herkesin gönlüne göre hayırlı haberlerini alırız inşallah...

arkadaşlar bende hamileyimmm... şükürler olsun

adetim gecikmeden birgün önce 44.2 çıkmıştı.adetim 1gün geçince 96.2 çıktı cuma günü gel dedi ama ben pazartesi günü gitmek istiyorum iyice büyüsün bebişim.yani olumsuzluk olacağı varsa ben cuma günü gitsemde olur zaten die düşündüm ama allahın izniyle hiç bişey olmucak allaha emanet ettim çünkü rabim korucak onu ve pazartesi günü gitcem

merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18:
Merhaba bende ankaradayim medicana da suleyman akarsuya gidiyorum gayet ilgili bebek olmadan öncede gitmistim mantardan dolayi sonra hamile kalınca devam edeyim dedim internetten araştırdım iyi yorumlar gördüm daha once düşük yaptigimi bildiği icin ayrica ilgileniyor tavsiye ederim

amin canım hayırlı olsun, rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah

Hamile kalmayi cok istiyordum, kaldimda ama dr lar yuzunden sevinemedim.. Ilk kan degerin dusuk dis gebelik olabilir dedi sonra kese kucuk bos gebelik olabilir kurtaj dedi, derken kalp atimini duyduk ama bu sefer kese kucuk kalp durabilir dedi.. Kesesi kucuk olup sonra buyuuen var mi?

Yok canım bende pazartesi gideceğim inşallah. Bende çok merak ediyorum. İnşallah her şey normal seyrindedir.

canım sakın üzülme aynını yaşayıp doğum ayapan duydum yine kkdan canını sıkma drlar sorumluluk almamak için peşin peşin olasılık olsada olmasada diyorlar ben artık bundan eminim sen bebişi düşün bak kalbi atıyo maşallah:) attıysa büyür kese inşallah

Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun diyorum. Bebek lerinizi sagsalim kucaginiza alırsınız inşallah.
Ben 6+2 iken doktora gittim kesesini gördük çok şükür. Kus gozu kdr olduğunu söyledi :) gec yerlesmis. Iki hafta sonra kalp atışına bakcaz dedi. Ama ben sabirsizlaniyorum haftaya gitsem duyabilir miyiz ?

Merhaba arkadaşlar kan değerim 312,7 çıktı bu durumda ne yapmam gerekiyor. İlk hamileliğim olacakta şoktayım resmen.

Merhaba arkadaşlar kan değerim 312,7 çıktı bu durumda ne yapmam gerekiyor. İlk hamileliğim olacakta şoktayım resmen.

canım doktora git hemen
vajinal yolla bakar keseyi görürsünüz inş
ben bugün gördüm keseyi çok mutluyum

Bende ALLAHIN izniyle küçücük kesedeki bebeğimin o küçük kalp atışını çarşamba günü dıycam inşallah. Çok heyecanlı ve endişe liyim :)

Kızlarrr bir şey sorcamm...
Hcg yüksek ancak tek kese dedi dr..tabiiii binlerce kez şükür...
Sormam sadece meraktan. Bu neden olabilirr, arkadaşım dedi ki ikiz değerii, ancak tek kese dedi dr.. Bu normal mi bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi..

benim hcg 913 tü benimde tek kese :44:

kızlar kalp atışlarını duyduktan sonra doktor herhangi bir tahlil test bişeyler verdi mi size? ben kalp atışlarını duydum şükürler olsun vitaminden başka bişey vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…