Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

vee veeee bende buraya yazabiliyorum sonundaa. binlerce şükür...
4 gün önce ögrendim hamile oldugumu. rabbim hayırlısıyla saglıkla kucagımıza almayıda nasip etsinn

Canm bbenmdegerim 958 cikti tek kese degerin ikiz gebelikle alakasi oldugunu dusunmuyrm herseynormal yani keyfini cikar tebriklerrr

Ayy insallah cnm benim cok saol moral oldu walla...

vee veeee bende buraya yazabiliyorum sonundaa. binlerce şükür...
4 gün önce ögrendim hamile oldugumu. rabbim hayırlısıyla saglıkla kucagımıza almayıda nasip etsinn
Canm hayirli olsn sag salim kucagimiza almak nasip olsn cok mutlu oluyormya boyle hamis haberleri alinca

Duygum napiyorsun nasıl gidiyor hamilelik herşey yolunda inşallah?? Bende iyiyim kalp atışını duyduk miniğimizin :) çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu bu 😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merabalarr güzel anneler ve anne adayları hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucklarız inş bn 4+6 haftalık hamileyim henüz kesemizi göremedk haftaya görcez inş

Benim de SAT14 şubat. 6 haftalık hamileyim ama ultrasonda 5 hafta görünüyor. Kesecik 6,2 mm çıktı. Bebiş de daha görünmedi. Minnacık noktacık işte. İnşallah birşey olmaz.Çok istiyorum.Herkese mutlu, sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.

hayırl olsunn canım benimde SAT 12şubat

hayırl olsunn canım benimde SAT 12şubat

heppimizee çook hayırlı olsun dilerim. Aramızda 2 gün var. Hayırlı haberlerimizi alalım birbirimizden ve her şey çok güzel olsun..

Kızlar bulantısı başlayan oldu mu? Bende daha bir şey yok. İlk gebeliğimde hemen başlamıştı. Böyle bulantısız hamile olabilsek ne süper olur. Benim bebiş küçük de ondan mı başlamadı acaba? Sizde durumlar nasıl?

Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum.Perşembe günü kesemizi görmeye gidicez vajinal ultrason yapıcaklarını söylediler ama çevreden tehlikeli olduğunu duyuyorum.hamile kaldıktan sonra hep karından bakılır deniliyo.yaptıran oldumu bi zararı olurmu acaba

cnm ben sadece kendi durumumdan örnek vereyim yani kararını etkilemek için değil ben 5 defa düşük yapmıştım ama şuanda risk olmasına rağmen dr alltan bakmasını ricca ettim illa en azından keseyi görmek için 2.side alttan baktı kalp atımını görmek için ama olumsuz bi durum olmadı tabi dr önemli sakince bakıcak benim bide göbekte yağ var biraz kiloluyum da karından gözükmeyince öyle yaptık böyle yani nettede hep okudum bizzat ultrasonun zararı yokmuş ama dr tecrübeli olması çok önemli cnm ilk önce karından baktır inş hayırlı sonuçlar alırsın:)

bende bişey dicem çok aşırı iştahım açıldı saat başı acıkıyorum ya normalmi acaba :26::26:yemeeeeeeeeeeekk hihaha

Son düzenleme:

Anladım canım çok teşekkür ederim.Doktora zaten çok işinin ehli diyorlar.İnşallah görünür kesemiz de bende bu stresten kurtulurum.

ben de 21 martta 4 haftalık hamıle oldugumu ogrendım...cok mutluydum...ancak dun aksam kasıgımda bıraz agrı hıssettım bgn de devam edınce doktora gttım...kese gorundu kan degerlerım de ıyı cıkmıs ancak kesenın altında kanama var dusuk rıskı olabılır dedı doktor...yuzde ellı sans verdı...( ıgne vuruldum felan ama moralım cok bozuldu

Arkadaşlar bu dönem hamilelikte göğüs ağrısı olur diyorlar fakat ben de ne göğüs ağrısı, ne bulantı var :18: Sadece ara ara gelen kasık ağrısı dışında hiçbir belirti hissetmiyorum. Aranızda bu durumda olan var mı?

Mümkün olduğunca yat ve dinlen canım. Sakın olumsuz düşünme, aynı durumu arkadaşım da yaşadı kasım ayında, şuan kızını kucağına almasına 3-4 ay kaldı :) Sen gönlünü ferah tut, stres yapma, bebeğin her olumsuz düşüncenden etkilenecektir.
Sağ salim kucağına alacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…