- Konu Sahibi aysegulizmir
-
Canm bbenmdegerim 958 cikti tek kese degerin ikiz gebelikle alakasi oldugunu dusunmuyrm herseynormal yani keyfini cikar tebriklerrrKızlarrr bir şey sorcamm...
Hcg yüksek ancak tek kese dedi dr..tabiiii binlerce kez şükür...
Sormam sadece meraktan. Bu neden olabilirr, arkadaşım dedi ki ikiz değerii, ancak tek kese dedi dr.. Bu normal mi bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi..
canım sakın üzülme aynını yaşayıp doğum ayapan duydum yine kkdan canını sıkma drlar sorumluluk almamak için peşin peşin olasılık olsada olmasada diyorlar ben artık bundan eminim sen bebişi düşün bak kalbi atıyo maşallah:) attıysa büyür kese inşallah
Canm hayirli olsn sag salim kucagimiza almak nasip olsn cok mutlu oluyormya boyle hamis haberleri alincavee veeee bende buraya yazabiliyorum sonundaa. binlerce şükür...
4 gün önce ögrendim hamile oldugumu. rabbim hayırlısıyla saglıkla kucagımıza almayıda nasip etsinn
Canm hayirli olsn sag salim kucagimiza almak nasip olsn cok mutlu oluyormya boyle hamis haberleri alinca
merabalarr güzel anneler ve anne adayları hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucklarız inş bn 4+6 haftalık hamileyim henüz kesemizi göremedk haftaya görcez inş
Benim de SAT14 şubat. 6 haftalık hamileyim ama ultrasonda 5 hafta görünüyor. Kesecik 6,2 mm çıktı. Bebiş de daha görünmedi. Minnacık noktacık işte. İnşallah birşey olmaz.Çok istiyorum.Herkese mutlu, sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.
hayırl olsunn canım benimde SAT 12şubat
Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum.Perşembe günü kesemizi görmeye gidicez vajinal ultrason yapıcaklarını söylediler ama çevreden tehlikeli olduğunu duyuyorum.hamile kaldıktan sonra hep karından bakılır deniliyo.yaptıran oldumu bi zararı olurmu acaba
cnm ben sadece kendi durumumdan örnek vereyim yani kararını etkilemek için değil ben 5 defa düşük yapmıştım ama şuanda risk olmasına rağmen dr alltan bakmasını ricca ettim illa en azından keseyi görmek için 2.side alttan baktı kalp atımını görmek için ama olumsuz bi durum olmadı tabi dr önemli sakince bakıcak benim bide göbekte yağ var biraz kiloluyum da karından gözükmeyince öyle yaptık böyle yani nettede hep okudum bizzat ultrasonun zararı yokmuş ama dr tecrübeli olması çok önemli cnm ilk önce karından baktır inş hayırlı sonuçlar alırsın:)
amin canım hayırlı olsun, rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
ben de 21 martta 4 haftalık hamıle oldugumu ogrendım...cok mutluydum...ancak dun aksam kasıgımda bıraz agrı hıssettım bgn de devam edınce doktora gttım...kese gorundu kan degerlerım de ıyı cıkmıs ancak kesenın altında kanama var dusuk rıskı olabılır dedı doktor...yuzde ellı sans verdı...( ıgne vuruldum felan ama moralım cok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?