- Konu Sahibi aysegulizmir
-
bende bişey dicem çok aşırı iştahım açıldı saat başı acıkıyorum ya normalmi acaba :26::26:yemeeeeeeeeeeekk hihaha
ben de 21 martta 4 haftalık hamıle oldugumu ogrendım...cok mutluydum...ancak dun aksam kasıgımda bıraz agrı hıssettım bgn de devam edınce doktora gttım...kese gorundu kan degerlerım de ıyı cıkmıs ancak kesenın altında kanama var dusuk rıskı olabılır dedı doktor...yuzde ellı sans verdı...( ıgne vuruldum felan ama moralım cok bozuldu
Arkadaşlar bu dönem hamilelikte göğüs ağrısı olur diyorlar fakat ben de ne göğüs ağrısı, ne bulantı var :18: Sadece ara ara gelen kasık ağrısı dışında hiçbir belirti hissetmiyorum. Aranızda bu durumda olan var mı?
slm arkadaşlar. öncelikle hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. ve bebek isteyen herkese de hayırlı bebekler diliyorum.ben yeni üye oldum. henüz 8 aylık evliyim. zor günler yazdım çünkü ben vajinusmustum. bu konuyla ilgili de başlıklar var oraya da hala bunu yenememiş arkadaşlar için yazacağım. ama 7 ay sonra vajinusmusu yendim ve şu an hamileyim sanırım :) şüphelendim ve evde 3 tane test yaptım hepsi de pozitif çıktı. kızlar dua edin hamile olayım. dün de kan verdim. ama araya hafta sonu girdiği için pazartesi sonuçlanacak. hepinizin dualarını bekliyorum.
hayırlı olsun canım, herşey gönlüne göre olsun inşallah, hoşgeldin :)
adetin 20 gün geçmiş hamile olduğunu öğrendiğinde buna rağmen şaşırdın mı :)
Bende de inanılmaz bi kaygı durumu var. Kaybedeceğim belki de bağlanmamalıyım gibi sürekli saçma sapan şeyler düşünüyorum. Sevincimi yaşayamıyorum resmenbenim gibi olanınız var mı?
slm arkadaşlar. öncelikle hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. ve bebek isteyen herkese de hayırlı bebekler diliyorum.ben yeni üye oldum. henüz 8 aylık evliyim. zor günler yazdım çünkü ben vajinusmustum. bu konuyla ilgili de başlıklar var oraya da hala bunu yenememiş arkadaşlar için yazacağım. ama 7 ay sonra vajinusmusu yendim ve şu an hamileyim sanırım :) şüphelendim ve evde 3 tane test yaptım hepsi de pozitif çıktı. kızlar dua edin hamile olayım. dün de kan verdim. ama araya hafta sonu girdiği için pazartesi sonuçlanacak. hepinizin dualarını bekliyorum.
bir de bir şey sormak istiyorum arkadaşlar, şu altta çıkan bebeğinizin doğmasına şu kadar süre kaldı filan die bir panel var ya orayı nasıl yapıyorsunuz. yeni olduğum için bilmiyorum. biraz baktım ama yapamadım.
cnm öncelikle tebrik ederim inşallah sağlıckla alırsın yavrunu kucağına . şimdisoruna geleyimm ilk önce son adet tarihinin ilk gününe göre bebeğinin tahmini doğum tarihini hesaplıyosun nette hesaplayıcılar var cnm. çıkan sonucu da mesela 01-12-2014 çıktı (arada ayraç olcak)
bu sonucu kendi profiline girip kişisel ilgiler bölümünde Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına yazıyosun kaydet diyosun tamam okadar sonra çıkıyor alltta:)
Günaydın sende hamilesindir buyuk ihtımalle.Bizde seni tebrık ederiz. Sende benim gibi zor günler geçirmişsin tek farkımız senin 7 ay boyunca ilişkiye girememen benmse 2 sene.Bende yendim çok gecte olsa,ve ardından gelen bir bebek sevınci hiç anne olamayacağımı hatta eşimden boşanıcağımı düşünürken bu illetten kurtulup hamıle kaldım sanırım benim 7 haftalık. 2 gün snra bebeğin kalp atışlarını duymaya gıdıcez inşlh hersey yolundadır. Allahım herkese yardım etsın herşey gönlümüzce olsun
canım benim yaaaa, ben de aynı şeyleri düşünüyordum. o kadar üzülüyordumki, bunu hiç yenemeyeceğimi sanıyordum. çok şükür ki geçti. canımsın ya ben seni çok iyi anlıyorum.. o kadar sevindim ki senin adına Allahım hayırlısıyla yavrunu sana bağışlasın ve sağlıklı bir bebeğin olsun inş. dua edin e ben de hamileyimdir inş. pazartesi kan sonucunu alıyım yazarım buraya inş.
çok tesekkur ederım benim ıcın doğumlarında dua eden tum arkadaşlarıma minnettarım hepsnıne ayrı ayrı tesekkur ettım,24 martta hamile oldugumu öğrendıgımde.hiç beklemıyordum bole bı haber alıcagımı bana da nasıp oldu.Bu arada beta hcg degerım 2793 tu bu kesın gebelık ama kese gorunmedı işte inşl ultrasonda cıkar.
inş çıkar canım değerin gayet iyiymiş. ben de endişeleniyorum aslında. ben de tan adet olacağım gün test yaptım pozitif çıktı. bu kadar erken görünür mü diye kafam karıştı. ilk yaptığım test de ikinci çizgi biraz silikti 3 gün sonra yaptım tam net çıktı ve başka marka bi test daha aldım bu sabah da yaptım yine pozitif. ama son sat tan hesaplıyorum da daha 4. haftanın içinde oluyor. her şeyi kan değerleri belirleyecek. acaba geçen ay üstüne görme denen şey mş oldu ki. off bilmiyorum endişeleniyorum ben de hayırlısı olur inş hepimiz için. canım kesen görününce yaz tamam mı çok dua edeceğim sana. her şey yolundadır inş.
adetine 2 gün kala da yapmış olsaydın eğer döllenme olmuşsa yıne cıkardı ,illa günün gecmesı gerekmıyo .Kan değerını pazartesı yazarsın bende sabah 11 de gidip gelıcem :) elazığ dan sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?