- 24 Eylül 2013
- 824
- 416
- 133
- Konu Sahibi aysegulizmir
-
Ewet, çünki ben düzensiz adet gören biriyim 2 ayda bir bazen 10 gnde bir.Polikistik over var .Şimdi tek isteğim 31 martta dr bebeğin kalp atışlarını hissedıyoruz desin
Siz kaç haftalık hamilesiniz? Ben 6 gün önce öğrendim hamile oldıgumu son adet tarhim 26 ocak.Iki gün snra dr a gidicem kalp atişları için. Bende senin gibi düşünüyorum acaba ıyımi yaşıyor mu diye eşime soyledim kızdı bana bole seyler düşünme dedi.Umarım herşey yolundadır. Çok acıktım demek bebek besin beklıyo,,, :)))
Benim sat 22 subattı yani klasik hesaba göre bugün 5. haftadayım. Ama gercegi muhtemelen üç haftalık falan. Endişe durumum geçmiş sürekli kn testi yaptırım modundayım zor tutuyorum kendimi. Ilk üçgen degerim 689, 48 saat sonra yaptığımız 2108. Doktor artışı beğendi ama ben içimden ya dış gebelikte ya mol gebelikse düşüncelerini atamıyorum. Keseyi görsem bile bu sefer kalp atışı düvem yani sonu da yok. Insanlara söylüyorum diye de acaba yanlış mı yapıyorum bir tokat yer miyim diye düşünüyorum. Offfff çok daraldım.. Siz ne durumdasınız? Ins güm güm atar o minik kalp :))
Arkadaslar merhaba yenı katılım aranıza ben 14subatta adet oldum ve 16martta adet oldum yenıden ogun kan verdım 12 cıktı gebelık ertesı gun17 ıkıgun sonra kan tahlılım 45ve 3gun sonra116ve ucgun sonra500cıktı gecıcı olarak bır kadın dogumcuya gıtmıstım bana dıs gebelık olabılır dedı moralım sıfır oldu.pazartesı ıyıbır doktora gıdecegım sızcede degerlerım dusukmu.acaba cok kucukte daha ındabmı yavas yukselıyor degerler
Kizlar bugün doktora gittim ve kesemi gördüm 5 mm dedi doktorum ve bana da gösterdi ultrasona göre 5+2 günlük hamileyim zaten adet tarihime göre hesapladigimda da 5+4 oluyorum doktorum bi sıkıntı olmadığını söyledi 10gün sonra gel kalp atışlarıni duyalim dedi heyecanli 10gun daha:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah. Beta degerlerin kac cikti ?Kizlar bende geldim araniza tup bebekle suan ikizlerime hamileyimRabbim kucagimiza almayida hayirlisiyla nasip etsin. Kizlar benim ara ara midem bulaniyo.basim agriyo birde sabahlari carpintim oluyo
mrb kalp atışları 7. hafta gibimi belli duyuluyomuş adet tarihine göre nasıl hesaplanıyor ben şimdi ayın 25 de olmama gerekiyodu dün test yaptım pozitif çıktı bebeğim ne kadar olmuştur sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?