Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

progestan mı verdi. kanamalar çok normal değildir ilk 3 ayda o şekilde olupta sağlıklı gebelik geçirenler de az değil. bende 5 e yeni girdim senle aynıyız. ben daha kontrole hiç gitmedim bir hafta sonra keseyi görmek için gidicem. benimde sancılarım oluyo adet sancısı gibi korkuyorum bende ama ağrı sancı normal.yapacak bişey yok bu konuda.

arkadaşlar merhaba doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum yanlışsa kusura bakmayın biraz önce test yaptım pozitif çıktı bu saatte doğru sonucu verir mi erken mi sevinmelimiyim iki kere yaptım pozitif
sadece bir gün geçti regl günüm

aramıza yeni katılan arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz hepimize sağlıklı hayırlı bir hamilelik diliyorum

arkadaşlar sonucumu aldım değer 653 çıktı. ama bu cuma günü verdiğim kana göre. sağlık ocağındaki bayan 5. haftada olduğumu söyledi. iki hafta sonra doktora gidebileceğimi şimdi gitmenin çok erken olduğunu söyledi. dua edin her şey yolunda gitsin arkadaşlar :) ben de hepinize duacıyım..

canım ben tam ader olacağım gün yaptım pozitif çıktı. 2 gün sonra kan verdim ve hamileyim. varsa çıkıyor çok büyük bir ihtimalle hamilesin :)

merhaba arkadaşlar ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim fakat daha bebeğii göremedim inşallah bu akşam görcem 32 ay sonra geldi hem çok mutluyum hem tedirgin sizler neler hissediyorsunuz herkese hayırlı olsun inşallah hep beraber mutlu bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız:))

Şu an ağlıyorum resmen. Az önce gebelik Testi yaptırdım ve çift çizgi çıktı! Doktorumu aradım çift çizgiyse hamiş olduğumu söyledi. Kan vermeye gittim sağlık ocağına ayy çok mutluyum :)

Gözün aydın cnm... saglikla guzel haberler al inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrklerrr gozun aydin cnm....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb arkadaşlar hamile olduğumu 3 gün önce ögrendim adetim martın 1 iydi 3 gün geciktim yani bebegim kaç haftalıktır kanda gebelik sonucum 22 çıktı kese kaçıncı haftada görünür ne zamn girmem lazım doktora

arkadaşlar bir şey soracağım, şu an netteki hesaba göre 4+4 oluyor hamileliğim. ve iki gün önce yani 4+2 iken kan verdim ve sonuç 653.60 sizce normal mi

merh kızlar bende tüp bebekle hamileyim hamdolsun
8 martta öğrndim bebeğim benimleydi çok şükür çok zor kavştum Rabbime sonsuz şükür
Allah'ım hepimze sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimzee

Kizlar bende geldim araniza tup bebekle suan ikizlerime hamileyim Rabbim kucagimiza almayida hayirlisiyla nasip etsin. Kizlar benim ara ara midem bulaniyo.basim agriyo birde sabahlari carpintim oluyo

merh canım Allah'ım sağlıkla kavuştursn yavrularına inş ben de tüp bebek hamişiyim hamdolsun bende ki belirtiler gündüzleri uyku basmaya başladı ki ben hayatta uyuyamazdım belim çok ağrıyor bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…