- Konu Sahibi aysegulizmir
-
mrb kalp atışları 7. hafta gibimi belli duyuluyomuş adet tarihine göre nasıl hesaplanıyor ben şimdi ayın 25 de olmama gerekiyodu dün test yaptım pozitif çıktı bebeğim ne kadar olmuştur sence?
Bende varım
24 Martta 19 çıktı bebeğim daha 3 haftalıktı27 Martta 98 çıktı..
ben de çok telaşlıyım hep bişi olucak zannediyorum korka korka tuvalete gidiorum. Zaten zor kavuştuk bebemize...bundan hep korkuyorum ...
herşeyin hayırlısı olsun inşallah hepimiz için sağlıklı sağlıklı bebelerimizi kucagımıza alalım.
şimdi 4.haftası yeni bitti 5.haftaya girdik ben hep geç adet olurdum.. böyle adet ağrılarım oluo arada iki üç kezde çok azıcık biraz koyu sarı gibi akıntı oldu böyle kahveye yakın bunlar normalmi kızlar. doktor önumuzdeki hafta keseyi görücez oncesinde bişi bilemeyiz dedi. bide bi ilaç verdi.
aramıza yeni katılan arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz hepimize sağlıklı hayırlı bir hamilelik diliyorum
Tatlim internette son adet tarihine göre hamilelik haftani ve gününu hesaplayan siteler var hatta gün gün ne durumda oldugunu söylüyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
28 günde bir adet oluyorsan 4 hafta 5 günlük hamilesindir.
hosbulduk tskler. Aminnnnnnnnnn
arkadaşlar merhaba doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum yanlışsa kusura bakmayın biraz önce test yaptım pozitif çıktı bu saatte doğru sonucu verir mi erken mi sevinmelimiyim iki kere yaptım pozitif
sadece bir gün geçti regl günüm
Şu an ağlıyorum resmen. Az önce gebelik Testi yaptırdım ve çift çizgi çıktı! Doktorumu aradım çift çizgiyse hamiş olduğumu söyledi. Kan vermeye gittim sağlık ocağına ayy çok mutluyum :)
merhaba arkadaşlar ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim fakat daha bebeğii göremedim inşallah bu akşam görcem 32 ay sonra geldi hem çok mutluyum hem tedirgin sizler neler hissediyorsunuz herkese hayırlı olsun inşallah hep beraber mutlu bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız:))
Şu an ağlıyorum resmen. Az önce gebelik Testi yaptırdım ve çift çizgi çıktı! Doktorumu aradım çift çizgiyse hamiş olduğumu söyledi. Kan vermeye gittim sağlık ocağına ayy çok mutluyum :)
Kizlar bende geldim araniza tup bebekle suan ikizlerime hamileyimRabbim kucagimiza almayida hayirlisiyla nasip etsin. Kizlar benim ara ara midem bulaniyo.basim agriyo birde sabahlari carpintim oluyo
tatlim ttebrikler hersey normal yolunda oyle dusun oyle olsnarkadaşlar bir şey soracağım, şu an netteki hesaba göre 4+4 oluyor hamileliğim. ve iki gün önce yani 4+2 iken kan verdim ve sonuç 653.60 sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?