- 20 Mart 2014
- 551
- 55
- 73
- Konu Sahibi aysegulizmir
-
merh canım Allah'ım sağlıkla kavuştursn yavrularına inşben de tüp bebek hamişiyim hamdolsun bende ki belirtiler gündüzleri uyku basmaya başladı ki ben hayatta uyuyamazdım belim çok ağrıyor bide
arkadaşlar merhaba doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum yanlışsa kusura bakmayın biraz önce test yaptım pozitif çıktı bu saatte doğru sonucu verir mi erken mi sevinmelimiyim iki kere yaptım pozitif
sadece bir gün geçti regl günüm
tatlim ttebrikler hersey normal yolunda oyle dusun oyle olsn
progestan mı verdi. kanamalar çok normal değildir ilk 3 ayda o şekilde olupta sağlıklı gebelik geçirenler de az değil. bende 5 e yeni girdim senle aynıyız. ben daha kontrole hiç gitmedim bir hafta sonra keseyi görmek için gidicem. benimde sancılarım oluyo adet sancısı gibi korkuyorum bende ama ağrı sancı normal.yapacak bişey yok bu konuda.
evet progestan verdi sadece 1 doz gunde... çok şükür kanama yok ama akıntı var işti hergunde oluo iyice tedirgin edio beni bu hafta sonunu iple çekiom kese bi görünsüün doktor zararlı ya da zararsız der sanırım. kimsede olmuomu bu koyu sarı akıntı böle hafif kahveye dönük...
bişi olmaz di mi kızlar ben boşa telaşlanıom de mi...
bence hiç korkma, ciddi kanamalar geçirip sağlıkla bebegini dunyaya getiren bir sürü insan var. önlemini de almişsınız işte tedirgin olma hiç.
dışarıdan bakınca hep derdim amaaan ne cabuk gecio bu dokuz ay insanlar hemencecik izne çıkıo.. ama hiç öyle değilmişzaman gecmio resmen. ben de görsem keseyi, sonra da kalp atışını duysam azıcık rahatlıcam.
mrh cnm endişeleriniz gayet normal artık siz annesiniz :) tabi bende anneyim 2 . hamilelik olduğu için bi nebze sizden daha rahatım belkide inş. herşey yolunda gidicek iyi düşünelim herşey iyi olsun rabbime emanet bebeklerimiz.sonrada yok ense kalınlığı belli olsun rahatlicam tarama testleri söyle çıksın rahatlicaammm. bu dokuz ay böyle geçicek sanırım...
fazla okuyup araştırım bişeyler bilmekmi iyi yoksa hiç bişi bilmeden 9 ay sonrasının hayalini kurmak mı kararsızım valla. okudugum her olumsuz şeyi kendime benzetmemeliyim...
bence biz miss kokulu bebelerimizi saga sağlim kucagımıza alınca rahatlicaz
arkadaşlar sonucumu aldım değer 653 çıktı. ama bu cuma günü verdiğim kana göre. sağlık ocağındaki bayan 5. haftada olduğumu söyledi. iki hafta sonra doktora gidebileceğimi şimdi gitmenin çok erken olduğunu söyledi. dua edin her şey yolunda gitsin arkadaşlar :) ben de hepinize duacıyım..
Vajinalbaktrsaydin canm hemen endise etme bazlarnda gec duyulurmusçok endişeliyim kalbini duyamadık cumartesi günü cuma gideceğiz inşallah hepimizin ki yolunda gider
Ben de hamileyim:):) ama benim çoooook minik. 3 haftacık. İnşallah hiç bir sorunla karşılaşmam. Bir şey soracağım bir de. Saç boyatmam gerekiyor da, 3 haftalık gebeler saç boyatabilir mi sizce ?
mrh cnm endişeleriniz gayet normal artık siz annesiniz :) tabi bende anneyim 2 . hamilelik olduğu için bi nebze sizden daha rahatım belkide inş. herşey yolunda gidicek iyi düşünelim herşey iyi olsun rabbime emanet bebeklerimiz.
bende bugün öğrendim sanırım aynı haftalarımız :)
geç öğrenmedin ki bende 1 martta adet gördüm 31 martta öğrendim :))haklısın eskiye göre biraz daha iyiyim kahve rengi akıntı filn geçti çok şükür içim rahatladı cumartesiyi iple öekiorum gidiimde doktorum keseyi görsün iyi desin... sen ne güzel geç ögrenmişsin erken ögrenmek hiç ii değilmiş insan muallakta beklio öyle. aynı haftadayız inşallh peşpeşe sağlıklı sıhatli bebeklerimize kavuştugumuz günleride yazarız buralardan. o zamanda aman emmiyo aman kusuyo yok gazı varallah kavuştursun inşallh hepimizi.. herkezede nasip etsin bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?