Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

merh canım Allah'ım sağlıkla kavuştursn yavrularına inş ben de tüp bebek hamişiyim hamdolsun bende ki belirtiler gündüzleri uyku basmaya başladı ki ben hayatta uyuyamazdım belim çok ağrıyor bide

Ben de aynıyım seninle canım.uykum ve aşırı bel ağrım var ...
Oturarak çalışıyorumm akşam olmuyor .

Saatinin çok önemli olduğunu zannetmiyorum. Tebrik ederim hamilesin bence

evet progestan verdi sadece 1 doz gunde... çok şükür kanama yok ama akıntı var işti hergunde oluo iyice tedirgin edio beni bu hafta sonunu iple çekiom kese bi görünsüün doktor zararlı ya da zararsız der sanırım. kimsede olmuomu bu koyu sarı akıntı böle hafif kahveye dönük...
bişi olmaz di mi kızlar ben boşa telaşlanıom de mi...

bence hiç korkma, ciddi kanamalar geçirip sağlıkla bebegini dunyaya getiren bir sürü insan var. önlemini de almişsınız işte tedirgin olma hiç.
dışarıdan bakınca hep derdim amaaan ne cabuk gecio bu dokuz ay insanlar hemencecik izne çıkıo.. ama hiç öyle değilmiş zaman gecmio resmen. ben de görsem keseyi, sonra da kalp atışını duysam azıcık rahatlıcam.

Son düzenleme:

sonrada yok ense kalınlığı belli olsun rahatlicam tarama testleri söyle çıksın rahatlicaammm. bu dokuz ay böyle geçicek sanırım...
fazla okuyup araştırım bişeyler bilmekmi iyi yoksa hiç bişi bilmeden 9 ay sonrasının hayalini kurmak mı kararsızım valla. okudugum her olumsuz şeyi kendime benzetmemeliyim...
bence biz miss kokulu bebelerimizi saga sağlim kucagımıza alınca rahatlicaz

mrh cnm endişeleriniz gayet normal artık siz annesiniz :) tabi bende anneyim 2 . hamilelik olduğu için bi nebze sizden daha rahatım belkide inş. herşey yolunda gidicek iyi düşünelim herşey iyi olsun rabbime emanet bebeklerimiz.
bende bugün öğrendim sanırım aynı haftalarımız :)

Bugun keseyi de gördük 5 haftalik hamileyim, çok şükür,darisi olmayana insallah. Allah yardimciniz olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak canim bende de 692 cikti ben ertesi gun gttim, cunku folik asite başlamam gerekmiş, başladim. 692, de bana 3 haftalik dediler. Şuan 2700 degerim ben 5haftalik hamileyimm. Bence uzmana bir git. Ve şuan benim kesem de görünüyor, doktora git bna saglik ocagnda bise yok dediler guatr cikti. Hemen dahiliye uzmanina gönderdi. Mutlaka git doktora.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bende hamileyim kızlarr :) internetteki sat hesabına göre 6+5 haftalığım. Geçen hafta mercimeğimizi gördük 4mm. Bu cumartesi kalp atışını duymak için doktora gidicez. İlk gebeliğim kürtajla sonuçlandı kalp atışını duyamadık 8. haftada Nolur dua edin. İnşallah kalp atışını duyunca yazıcam tekrar buraya :44:

Ben de hamileyim:):) ama benim çoooook minik. 3 haftacık. İnşallah hiç bir sorunla karşılaşmam. Bir şey soracağım bir de. Saç boyatmam gerekiyor da, 3 haftalık gebeler saç boyatabilir mi sizce ?

Ben de hamileyim:):) ama benim çoooook minik. 3 haftacık. İnşallah hiç bir sorunla karşılaşmam. Bir şey soracağım bir de. Saç boyatmam gerekiyor da, 3 haftalık gebeler saç boyatabilir mi sizce ?

Ya aslında boyatanlar var ancakkk büyükler kesmeyin, boyatmayın derler...bence birazz sabret )

Merhaba kızlar dün vajinal ultrason oldum bebek kesesi göründü kese 5mm miş. 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakıcaz dedi. İlk defa vajinal ultaroson olduğumdan biraz zorlandım sanki ama yinede iyiydi.

arkadaşlarmerhaba bende salı günü muayne oldum alttan aslında ben başka şikayetle gitmiştim dr yumurlama olmuşdedi ama net bişy yok tabi cuma tekrar gitcem eğer hamileysem martta kalmış olyorm bnde =)

bende 9 haftalık hamileyim kızlar bulantı kusma mide ağrısı boğaz yanması iştahsızlık huzursuzluk vs.. gidiyorum işte. inşallah şu sıkıntılı anlardan biran önce kurtulurum bebeğimin varlığını tam olarak hissedemiyorum ve sevinemiyorum. belkide sıkıntılardan dolaıdır. doktora gidip gelişimi nasıl diye sormayı çok istiyorum. bazıları yemek yemiyorsun diye beni korkutuyorlar. bu arada 76 kilo ile hamile kaldım aynı kilodayım inşallah daha da kilo almam.

haklısın eskiye göre biraz daha iyiyim kahve rengi akıntı filn geçti çok şükür içim rahatladı cumartesiyi iple öekiorum gidiimde doktorum keseyi görsün iyi desin... sen ne güzel geç ögrenmişsin erken ögrenmek hiç ii değilmiş insan muallakta beklio öyle. aynı haftadayız inşallh peşpeşe sağlıklı sıhatli bebeklerimize kavuştugumuz günleride yazarız buralardan. o zamanda aman emmiyo aman kusuyo yok gazı var allah kavuştursun inşallh hepimizi.. herkezede nasip etsin bu duyguyu

geç öğrenmedin ki bende 1 martta adet gördüm 31 martta öğrendim :))
ay cnm ya rabbimin izni ile gelicek o günler tabi inş. huysuz olmazlarsa iyi.

Son düzenleme:
kızlar benim iki gundur mide bi garipleşti.. bulansam mı bulanmasam mı diye karar vermeye çalışıyor. sizde var mı bi gelişme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…