- 18 Nisan 2013
- 48
- 12
- 18
- Konu Sahibi aysegulizmir
-
kızlar benim iki gundur mide bi garipleşti.. bulansam mı bulanmasam mı diye karar vermeye çalışıyor. sizde var mı bi gelişme?
Bak canim bende de 692 cikti ben ertesi gun gttim, cunku folik asite başlamam gerekmiş, başladim. 692, de bana 3 haftalik dediler. Şuan 2700 degerim ben 5haftalik hamileyimm. Bence uzmana bir git. Ve şuan benim kesem de görünüyor, doktora git bna saglik ocagnda bise yok dediler guatr cikti. Hemen dahiliye uzmanina gönderdi. Mutlaka git doktora.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dün sabah demir hapı içmemin hemen ardına kusmalar ve ishal başladı, bugün geçti çok şükür. 1 günü bile perişan etti beni. Allah miğde bulantısı yaşayan arkadaşlara kolaylık versin :/
29'unda kesemizi gördük. 4.8 mm miş miniğim. son adetim 23 şubat. Benim hesbıma göre 5+? haftalık hamile olmam lazım. Ama doktor boyuta bakıp 4+2 dedi . sorun mu var acaba, gelişemimş mi ki((((
Ayın 8inde kalp atışları için çağırdı doktor, bakalım ne olacak:18::18::18:
merhaba benimde son adet tarihim 23 şubat aynıyız ama bana buğün ilk defa gittim 6 haftalık dedi 10 gün sonra gel dedi ya o hastane hastane değerler azda olsa farklılık gösteriyo emin ol rahat ol bence. ve KAÇ MM Olduğunu nasıl anladın ultrasyon kağıdı var ama terimleri bilmiyorum devlet hastanesinde söylemiyolar ayrıntılı biliyosan söylermiisn banada bakıyım.
merhaba benimde son adet tarihim 23 şubat aynıyız ama bana buğün ilk defa gittim 6 haftalık dedi 10 gün sonra gel dedi ya o hastane hastane değerler azda olsa farklılık gösteriyo emin ol rahat ol bence. ve KAÇ MM Olduğunu nasıl anladın ultrasyon kağıdı var ama terimleri bilmiyorum devlet hastanesinde söylemiyolar ayrıntılı biliyosan söylermiisn banada bakıyım.
Benim de ultrason kağıdımın sağalt kısmında crl 0.67cm yazıyor..bu o mu.
Evet 6.7 Mm :) Ne zaman baktırmıştın?
Bugün....
Oyy ben onu yirim yir
Ben de ayın 8 inde baktırıcam tekrar. Geçen hafta 4.8 mm di miniğim :) Sağ salim kavuşalık inşallah hepimiz :)
biz seninle aşagı yukarı aynıyız. benim sat 22 şubattı. bugun 5+5 im ben, sen de 5+4 sun. ben bugun gördüm keseyi. hatta ben gerginlikten aglamaya baslayınca keseyi gördüğümde ve kese nasıl saglıklı mı garip mi falan die sorup durunca doktor dedi ki vajinal de bakalım istersen, kalp atısını duyarız demiyorum ama daha iyi incelemiş oluruz dedi. hemen atladım zaten ve kabak gıbı gosterdı kese kendini. hatta bizim miniğin kalbini bile gördük. pıt pıt atıodu :)) nasıl mutlu oldum nasıl hafifledim anlatamam. benimki 2.5 mm imiş. bir sonraki kontrol üc hafta sonra.. boyunu da doktor belli noktaları işaretleyerek ölçüyor. eger bazı noktaları işaretlediğini gördüysen mutlaka ölçmüştür. kagıdına baksana bi. olmadı ekle buraya resmini biz de bakalım
biz seninle aşagı yukarı aynıyız. benim sat 22 şubattı. bugun 5+5 im ben, sen de 5+4 sun. ben bugun gördüm keseyi. hatta ben gerginlikten aglamaya baslayınca keseyi gördüğümde ve kese nasıl saglıklı mı garip mi falan die sorup durunca doktor dedi ki vajinal de bakalım istersen, kalp atısını duyarız demiyorum ama daha iyi incelemiş oluruz dedi. hemen atladım zaten ve kabak gıbı gosterdı kese kendini. hatta bizim miniğin kalbini bile gördük. pıt pıt atıodu :)) nasıl mutlu oldum nasıl hafifledim anlatamam. benimki 2.5 mm imiş. bir sonraki kontrol üc hafta sonra.. boyunu da doktor belli noktaları işaretleyerek ölçüyor. eger bazı noktaları işaretlediğini gördüysen mutlaka ölçmüştür. kagıdına baksana bi. olmadı ekle buraya resmini biz de bakalım
Ben doktora 29unda gittim. Bugün 5. haftaya girmiş oluyorum hesabına göre. Korkuyorum bebek 4+2 iken gelişmeyi mi bıraktı acaba diye :18: 8 nisana kada rnasıl dayanacağım bilemiyorumİşin garibi ne bulantım var ne halsizliğim....
Kaç MM olduğu çekilen ultrasonun sağ altında yazıyor hayatım 4.8mm boyutunu, 4.2 w de haftasını veriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?