Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

kızlar benim iki gundur mide bi garipleşti.. bulansam mı bulanmasam mı diye karar vermeye çalışıyor. sizde var mı bi gelişme?

Dün sabah demir hapı içmemin hemen ardına kusmalar ve ishal başladı, bugün geçti çok şükür. 1 günü bile perişan etti beni. Allah miğde bulantısı yaşayan arkadaşlara kolaylık versin :/
29'unda kesemizi gördük. 4.8 mm miş miniğim. son adetim 23 şubat. Benim hesbıma göre 5+? haftalık hamile olmam lazım. Ama doktor boyuta bakıp 4+2 dedi . sorun mu var acaba, gelişemimş mi ki ((((
Ayın 8inde kalp atışları için çağırdı doktor, bakalım ne olacak:18::18::18:

ben bugün gastroenterolojiye muayene oldum dr. 4.5. aylarda miden daha da ağrır dedi. oyyyyyyyy. gaviskon şurup ve rennie verdi.

Ben pek şikayetçi değilim midemden. Geçen gebeliğimde de hiç bi sıkıntım olmadı. Bebek canlanmadığı için olduğunu düşündüm. Doktor pek alakası olmadığını söyledi. Şuanda da midemde bi sorun yok ve ben korkuyorum kalp atışını duyamadık çünkü daha ister istemez tedirgin oluyorum

canım enin son adet tarihin kaçtı. zaten son adet tarihine göre ben şu an 5i bile bitirmedim. aslında kan verdiğimde benimde 3. hafta yeni başlamış oluyordu. ben bu hesapları bi türlü anlamadım ya. en iysi dediğin gibi bi uzmana gitmek. sağol tatlım. peki kesen karından mı göründü?

merhaba benimde son adet tarihim 23 şubat aynıyız ama bana buğün ilk defa gittim 6 haftalık dedi 10 gün sonra gel dedi ya o hastane hastane değerler azda olsa farklılık gösteriyo emin ol rahat ol bence. ve KAÇ MM Olduğunu nasıl anladın ultrasyon kağıdı var ama terimleri bilmiyorum devlet hastanesinde söylemiyolar ayrıntılı biliyosan söylermiisn banada bakıyım.

Ultrason kağıdında yazıyor incelersen görürsün alt tarafta sağda yazıyor benim çıktıda

biz seninle aşagı yukarı aynıyız. benim sat 22 şubattı. bugun 5+5 im ben, sen de 5+4 sun. ben bugun gördüm keseyi. hatta ben gerginlikten aglamaya baslayınca keseyi gördüğümde ve kese nasıl saglıklı mı garip mi falan die sorup durunca doktor dedi ki vajinal de bakalım istersen, kalp atısını duyarız demiyorum ama daha iyi incelemiş oluruz dedi. hemen atladım zaten ve kabak gıbı gosterdı kese kendini. hatta bizim miniğin kalbini bile gördük. pıt pıt atıodu :)) nasıl mutlu oldum nasıl hafifledim anlatamam. benimki 2.5 mm imiş. bir sonraki kontrol üc hafta sonra.. boyunu da doktor belli noktaları işaretleyerek ölçüyor. eger bazı noktaları işaretlediğini gördüysen mutlaka ölçmüştür. kagıdına baksana bi. olmadı ekle buraya resmini biz de bakalım

Ben doktora 29unda gittim. Bugün 5. haftaya girmiş oluyorum hesabına göre. Korkuyorum bebek 4+2 iken gelişmeyi mi bıraktı acaba diye :18: 8 nisana kada rnasıl dayanacağım bilemiyorum İşin garibi ne bulantım var ne halsizliğim....
Kaç MM olduğu çekilen ultrasonun sağ altında yazıyor hayatım 4.8mm boyutunu, 4.2 w de haftasını veriyor...

kızlar selam bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm 3 buçuk yasında bır prensesim var cok mutluyum yanlız cocuk buyutmek çok zor kardesı olsun cok ıstıyodum daha cok kucuk bu gun öğrendım 1 buçuk haftalık ama 1 hafta sonra muayneye cağırdı dızlerım tıtredı rabbım ıkıncı kez nasıb ettı tecrübeyle daha guzel daha korkusu çömezlığı olmadan rabbım kucağıma almayı nasıb etsın eee tabı korkusuda var basıma ne geleceğını bılıyorum :26::18:

ekledim yorumlarınızı bekliyorum hemen valla mutlu oldum senin adına çünkü bende aynıyım senin gibiyim kalp duyulacakmı duyulmıyacakmı bi korku içindeyiz hepimiz ALLAH yardımcımız olsun valla zor işimiz :)

evet bende haspladımdığında seninin gibi düşünüyodum doktor 6 haftalık dedi başkada bişey demiyor zaten burda özel yok devlet hastanesi pek ilgilenmiyolar içimizde kalıyor sorular anlıyacağın.2.5 mm yazılan terimi ne?

kafana takma kişiden kişiye değişiyo benimde yok hiç belirtim iş yapamıyorum kasıklarım acıyo yaptığımdaa başkada bişeyim yok tek sen değilsin yani ferah ol :) ki oda rahatca büyüsün annesi ve bende w yok özel hastane olsa detaylı olurdu sanırım nasip işi buda hayırlııs olsun hakkımızda

Arkadaşlar benim bir sorum var.Dün bende keseyi görmeye gittim ikizmiş bebeklerim gördüm çok şükür.5 haftalıkmış.Doktor vajinal ultrason yaptı eve geldiğimde kanamam başladı çok aşırı adet olur gibi değil ama yinede her lavaboya girdiğimde görüyodum aradım doktoru önemli bişey değil dedi.bugünde bakıyorum çamur gibi olmuş ve azalmış.böyle bi durumla karşılaşan varmı çok korktum hernekadar bişey olmaz desede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…