- 18 Nisan 2013
- 48
- 12
- 18
- Konu Sahibi aysegulizmir
-
Arkadaşlar benim bir sorum var.Dün bende keseyi görmeye gittim ikizmiş bebeklerim gördüm çok şükür.5 haftalıkmış.Doktor vajinal ultrason yaptı eve geldiğimde kanamam başladı çok aşırı adet olur gibi değil ama yinede her lavaboya girdiğimde görüyodum aradım doktoru önemli bişey değil dedi.bugünde bakıyorum çamur gibi olmuş ve azalmış.böyle bi durumla karşılaşan varmı çok korktum hernekadar bişey olmaz desede.
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Bende biraz vajinal ultrasona bağladım öncesinde hiç olmamıştı çünküBebişlerin rahime yerleşirken bazen kılcal damarlara denk gelebiliyorlar. O da ince sızıntı halinde kanamaya neden oluyor. Benim de rahime yerleştiği gün çamur gibi 5-10 damla kanama oldu. Doktor bebeğin rahme yerleştiğini söyledi. Hiç sıkıntı yapma bunu kendine. Bugün kesilir zaten :)
Slm kizlr bebisimi gordmm cook iyi dedi dr bi kalp atsi var duymnz lazm:)))kafasi kolu hep belliydi bbukadar mi buyurms ya masallahh darsi olmaynlara insllh
Bende bugün 6 haftalık hamileyim ALLAH tamamına erdirsin inşallah. Biz keseyi gördük ama kalp atışını haftaya cuma gidicez inşallah
Hayırlı olsun.inşallah kalp atışlarını da duyarsınız:))
Hayirli olsun.Allah tamamina erdirsin insallah.Bende 3 hafta 5 günlük hamilerim usg ye göre BHCG 2118 olmuşs. Cooook ama cokkkk mutluyummmmm
Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum.Perşembe günü kesemizi görmeye gidicez vajinal ultrason yapıcaklarını söylediler ama çevreden tehlikeli olduğunu duyuyorum.hamile kaldıktan sonra hep karından bakılır deniliyo.yaptıran oldumu bi zararı olurmu acaba
Eki Görüntüle 1051752 ekledim yorumlarınızı bekliyorum hemen valla mutlu oldum senin adına çünkü bende aynıyım senin gibiyim kalp duyulacakmı duyulmıyacakmı bi korku içindeyiz hepimiz ALLAH yardımcımız olsun valla zor işimiz :)
canım bn dün vajinal ultrosana girdim aynı senın gıbı korkuyordum ilk defa girecegim için ama hiç korktuğum gibi olmadı cok rahattı hıc acı olmadı sonuçta cinsel ılıskıye girilebiliyorsa hamileyken vajinal ultrasyon da 10 saniyecik bekliyceksin tabiki dr na da güvenmen gerekiyor. onlar iyi etmek için varlar zararlı olucağını düşünseler yapmazlar dimi:):) rahat olabilirsin
Kızlar merhaba.Ben dün doktora gittim ultrasonla bebeği gördük çok şükür.kalp atışlarıda vardı:)))Şuan bir sorun olmadığını söyledi ama yinede kendime çok dikkat etmem gerektiğini,ev işlerinden uzak durmamı,uzun yol yürümememi söyledi.Daha önce bir düşük yaptığım için tabi.birde iğne verdi progynex diye.15 gün boyunca hergün iğne olucakmışımHiçbirşey yapmadan sürekli yatmak moralimi çok bozuyor.Kitap okuyorum,tv ye bakıyorum,tabi ara ara kalkıp dolanıyorum ama yinede canım sıkılıyor.Aklıma önümdeki zaman gelince birden sıkıntı basıyor.birde ben anksiyete hastasıyım ve bu dönemde ilaç falan kullanamadığım için daha da kötü oluyorum.çarpıntılarım oluyo.inşallah 15 gün sonra doktora gittiğimde herşeyin yolunda olduğunu söyler.
Birde bu dönemde yememem gereken şeyleri anlattı uzun uzun .Döner,salam,sucuk,sosis,sakat atlar vs.herşeyi çok iyi yıkayıp sirkeli suda beklettikten sonra yemeliymişiz.çay çok çok açık iki bardak,kahve iki günde bir fincan verdi.ıhlamur,nane limon içebilirsin dedi.ha birde maydanoz yeme dedi.içindeki bir madde erken doğum düşük falan yaptırıyormuş.sizlerde böyle önlemler söyledimi doktorunuz.paylaşırsanız sevinirim.en azından bilgimiz artmış olur.
Dilerim hepimizin hamileliği sağlıkla sürer ve bebeklerimizi kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?