Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

Bebişlerin rahime yerleşirken bazen kılcal damarlara denk gelebiliyorlar. O da ince sızıntı halinde kanamaya neden oluyor. Benim de rahime yerleştiği gün çamur gibi 5-10 damla kanama oldu. Doktor bebeğin rahme yerleştiğini söyledi. Hiç sıkıntı yapma bunu kendine. Bugün kesilir zaten :)

Kızlar ben gebelik beşinci haftadayım ya bugün çok başım dönüyor normal mi? Sanki ayağa kalksam düşücem tecrübeliler lütfen yardım edin bilginize
ihtiyacım var dün böyle belirti yoktu kasıklarımdaki sancılar birkaç gündür geçti gibi şimdi baş dönmesi başladı yaşayan varmı? Kfam hiç kalkmıyor.

Merhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim. düne kdr hiç kasık ağrım olmamasına ragmen dün gece sağ kasığımda fasulye kd bi bölgede ağrı başladı. çok şiddetli değil. önce kaşınma-yanma hissi gibi ritmik olarak ağrımaya başladı. sabah kalktığımda hala devam ettiğini hissettim. ara ara gelip gidiyor şimdi. gece uzun sürmüştü. randevuya bir hafta var. şimdiden doktora gitmem gerekir mi çok korkuyorum bişeyoldu diye :

İnşallah canım çok teşekkür ederim.Bende biraz vajinal ultrasona bağladım öncesinde hiç olmamıştı çünkü

Slm kizlr bebisimi gordmm cook iyi dedi dr bi kalp atsi var duymnz lazm:)))kafasi kolu hep belliydi bbukadar mi buyurms ya masallahh darsi olmaynlara insllh

Slm kizlr bebisimi gordmm cook iyi dedi dr bi kalp atsi var duymnz lazm:)))kafasi kolu hep belliydi bbukadar mi buyurms ya masallahh darsi olmaynlara insllh

Ayyy ne mutlu sanaaaa... darisi başımıza. . Bu guzel haberler her muayenede katlanarak devam eder ins... bende bi duysam kalp atisinii yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar 9+2 haftalık hamileyim dr. bana hiç tahlil yapmadı yani bebekiçin onun gelişimi için tahlil-tetkik olmadı sadece benim kan tahlilim oldu oda iyi çıktı. siz de de durum aynı mı?

Bende bugün 6 haftalık hamileyim ALLAH tamamına erdirsin inşallah. Biz keseyi gördük ama kalp atışını haftaya cuma gidicez inşallah

Kızlar merhaba.Ben dün doktora gittim ultrasonla bebeği gördük çok şükür.kalp atışlarıda vardı:)))Şuan bir sorun olmadığını söyledi ama yinede kendime çok dikkat etmem gerektiğini,ev işlerinden uzak durmamı,uzun yol yürümememi söyledi.Daha önce bir düşük yaptığım için tabi.birde iğne verdi progynex diye.15 gün boyunca hergün iğne olucakmışım Hiçbirşey yapmadan sürekli yatmak moralimi çok bozuyor.Kitap okuyorum,tv ye bakıyorum,tabi ara ara kalkıp dolanıyorum ama yinede canım sıkılıyor.Aklıma önümdeki zaman gelince birden sıkıntı basıyor.birde ben anksiyete hastasıyım ve bu dönemde ilaç falan kullanamadığım için daha da kötü oluyorum.çarpıntılarım oluyo.inşallah 15 gün sonra doktora gittiğimde herşeyin yolunda olduğunu söyler.
Birde bu dönemde yememem gereken şeyleri anlattı uzun uzun .Döner,salam,sucuk,sosis,sakat atlar vs.herşeyi çok iyi yıkayıp sirkeli suda beklettikten sonra yemeliymişiz.çay çok çok açık iki bardak,kahve iki günde bir fincan verdi.ıhlamur,nane limon içebilirsin dedi.ha birde maydanoz yeme dedi.içindeki bir madde erken doğum düşük falan yaptırıyormuş.sizlerde böyle önlemler söyledimi doktorunuz.paylaşırsanız sevinirim.en azından bilgimiz artmış olur.
Dilerim hepimizin hamileliği sağlıkla sürer ve bebeklerimizi kucağımıza alırız.

arkadaşlar ben kısa bır suredır takıp edıyordum bu forumu.Allah inş. isteyen herkese bekletmeden bu tarifsiz duyguyu yaşatır. 7.5 aylık evlıyım ılk 6 ay dogum kontrol hapı kullandım bebeğimiz olsun istedik bıraktık ve Allah'ım bizi hiç bekletmedi en son 7 martta adet gördüm şuan tahmini 4 haftalık hamileyimçok mutluyummmm :):):): b hcg dün 1428 di bugün biraz daha artmıştır 2000 olmuştur. 4 haftalık için bu değer birazcık fazla geldi acaba erken döllenme mi oldu kızlar. bu arada dün ilk defa ultrosana grdım alttan muayene oldum nokta gibi birsey gördük doktorla kese olduğunu düşünüyorum dedi pzt gelirsen net goruruz dedı. kese tam olarak kaç haftalıkken gorunur ve hcg kaçken görünür :):)):)

canım bn dün vajinal ultrosana girdim aynı senın gıbı korkuyordum ilk defa girecegim için ama hiç korktuğum gibi olmadı cok rahattı hıc acı olmadı sonuçta cinsel ılıskıye girilebiliyorsa hamileyken vajinal ultrasyon da 10 saniyecik bekliyceksin tabiki dr na da güvenmen gerekiyor. onlar iyi etmek için varlar zararlı olucağını düşünseler yapmazlar dimi:):) rahat olabilirsin

baktım ama göremedim çözünürlük çok kötü ( kagıdı ıyıce incelediğine birimi cm olan bir değer görüyor musun ?

Bendede ağrı olmadı canım ama eve geldiğimde kanama başladı çok korktum onada normal dediler.ama geçti çok şükür

Çok şükür sen de duymuşsun kalp atışlarını. allahım kucağına almayı nasip etsin..Paylaşımın için de teşekkürler...

arkadaslar hepimizin bebisleri sagliklidir eminim.benimkinin de kalp atislarini gördük.artik 8.haftanin icindeyiz benim bebis solda duruyor sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…