Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

kızlar sabah dr. gittim kontrole için. normalde 9+3 hft lık hamileyim ama dr. bebeği küçük gördü 1 hft küçük gibi dedi. bu ne demektir? gelişiminde gerilik yoktur değil mi.

kızlar sabah dr. gittim kontrole için. normalde 9+3 hft lık hamileyim ama dr. bebeği küçük gördü 1 hft küçük gibi dedi. bu ne demektir? gelişiminde gerilik yoktur değil mi.

Belki gec dollenme olmustur.moralinizi bozmayin lutfen.insallah birdahaki kontrolunuzde bebegin hizla buyudugunu soyler doktor.

Kizlar bende aranıza yeni katıldım geçen ay adetim
8 gn gecinde doktr pko vat dedi ama sadece ultrasonla test falan yapmadı .pek inanamadım ilk defa gttim bi doktordu.bu ay adetim btince soğan kuru folik asit ve ovulasyon testi kullandm bu ay 23 mart adet olmam gerekiyordu .5 gn gecti ve idrar testi yapdim negatif kan testi yaptrdm 0.05 negatf cikti
9 gun kasık batmasi nedeniyle evde test yapdm silik cikti 10.gn sbh tekrrladm gene silikdi öğlen kan verdim 58.93 cikti hamile oldgumu öğrendim ama degerim düşük gbi geldi bana ayin 2.si ogrenmistim dun yani ayin 4 u tekrar yaptrdm kan testi 230.6 cikti szce nasil bi sorun yk dur dmi

Belki gec dollenme olmustur.moralinizi bozmayin lutfen.insallah birdahaki kontrolunuzde bebegin hizla buyudugunu soyler doktor.

inşallah gelişimi ile ilgili birşey söylemedi. şuan kalbi atan bir fasülye dedi. ben yemek yiyemiyorum bebğimin beyin gelişimini olumsuz mu etkiliyorum dedim. daha onun beyni yok ki dedi. yemek ye demiyeceğim sana zorlamayım dedi. midem çok kötüydü ilaç yazı 3 hft sonra ikili tarama olacakmış. inşallah herşeyin hayırlısı olur.

8 nisandaki kalp atışı randevumuza kadar dayanamayıp bugün yine kan testi yaptırdım. bETA HCG 15000 çıktı. Fakat bugün hasta olacakmışım gibi kasıklarımda çok ağrım var. Hamile olmasam bugün yumurtlama günüm olacaktı. Acaba ondan mı ağrım var yoksa bir sorun mu var. Çok tedirginim. Aranızda benim gibi sancılanan var mı?

Kizlar dun aksam ani kahverengi lekenme sebebyle acile gittik bebislerim cok sukur iyilermis ama sagda 6cm kist varmis o kanama yapmis dedi doktor.sonra bu sabah tekrar kendi doktoruma ulastim ve gittim hemen o da biz her turlu kanamayi dusuk tehditi sayariz kist kanama yapmaz dedi.bugun doktorumda bakti gelisimleri normal kalp atislarida var ama kanamayi cozemedik.Allahim hepimize hayirlisiyla karnimizdakileri saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsin cok korktum simdi yatiyorum yaticakmisim

bende de bu şekilde ağrı olmuştu.dr. rahimn içi genişliyor kanlanıyor ondanadır dedi. sorun yoktur inşallah.

Bende ilk gunden beri var canim,bir haftadir progestan iciyorum simdilik olmuyo sukur,bebis haftasiyla uyumlu mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende de bu şekilde ağrı olmuştu.dr. rahimn içi genişliyor kanlanıyor ondanadır dedi. sorun yoktur inşallah.

Dayanamadım demin gittim doktora. Ama progestanı sakın bırakma dedi. 5+6 olmuşuz. Halbuki geçen hafta 4 hafta demişti :) Bir de sizlerle paylaşıp aynı sıkıntıları yaşayanlardan destek görünce insan daha çok rahatlıyor.
Meleklerimiz hepimiz kucağını doldursun inşallah

Son düzenleme:

benim de cok sancım oldu hala da var. agrı geldikçe tuvalete koşuyorum acaba regl mi oldum diye. anladığım kadarıyla tamamen bebeğin oradaki gelişimi ve bundan etkilenen rahim kaslarının ağrısı bu. o yuzden ben önemsememeye çalışıyorum.. benim derdim midem bu sıralar

yat dinlen huzurlu olmaya çalış. merak etme ikisi de iyidir.. arada yapıyor bu yaramazlar. bir de engelleyebilşyorlar artık bu kanamaları endişelenme :))

yat dinlen huzurlu olmaya çalış. merak etme ikisi de iyidir.. arada yapıyor bu yaramazlar. bir de engelleyebilşyorlar artık bu kanamaları endişelenme :))

Yatiyorum canim cok sukur suan daha iyiyim ama aklim hep bu yaramazlarda.evet canim igne yaptilar fitilde kullaniyorum.insallah bebislerim durucak benle

şi,mdi bende diş eti ağrısı başladı offf. 1 gündür ne çekiyorum tavsiyeleriniz nedir.

diş eti mi??? acaba c vitamini eksikliğin mi var? benden tavsiye her gun bir tane kivi.. diş doktorum önermişti ve inanıyorum da işe yaradığına. deli c vitamini kaynağı.. ben dene derim kaybedecek bi şeyin olmaz hem bebege de faydalı olur.

evde kivi var birazdan yiyeyim inşallah iyi olur.

Merhaba bayanlar.. su an ne hissedecegimi inanin bilmiyorum..
Cuma gunune kadar gayet saglikli ilerleyen bi gebeliğim vardi
Kisaca anlatayim.. son adet tarihim 17 subat yani 6+6 haftalik hamileydim. Martin 28inde yani gecen hafta cuma gunu kesemizi gormustuk.. 2 nisan çarşamba günü yapilan beta hcg seviyem 8695 cikti. Yani hersey yolunda.. 4 nisanda dun tekrar kontrole gittim. Ben kalp atislarini duymayi beklerken doktor 2 kese gördüğünü ve keselerin kucuk oldugunu söyledi. Tekrar beta hcg istedi. Degerim 7740 civarinda cikti. Düşüşün normal olmadığını bebegin muhtemelen düşeceğini söyledi.. agrin ve kanaman olacak pazartesi tekrar bakicaz dedi.. fakat bende agri da kanama da yok..
benim yasadiklarimi yasayan var mi..
Kafam cok karisik dunden beri ağlıyorum..
Bana bi yardimci olun kizlar..

yani iyi düşünelim iyi olsun demek istiyorum sadece. bi şey sorucam aynı yerde mi yaptırdın testi? acaba baska bi doktora da mı gitsen

yani iyi düşünelim iyi olsun demek istiyorum sadece. bi şey sorucam aynı yerde mi yaptırdın testi? acaba baska bi doktora da mı gitsen

Yok hyr farklı yerlerde yaptırdım canim
Doktor laboratuvar farki olabilir dedi
Ama yine de degerdeki dusus fazla dedi
Baska doktora da gittim o duser diyemem ben dedi
Izleyip gorucez dedi
Kafam allak bullak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…