- Konu Sahibi aysegulizmir
-
Çok şükür sen de duymuşsun kalp atışlarını. allahım kucağına almayı nasip etsin..Paylaşımın için de teşekkürler...
kızlar sabah dr. gittim kontrole için. normalde 9+3 hft lık hamileyim ama dr. bebeği küçük gördü 1 hft küçük gibi dedi. bu ne demektir? gelişiminde gerilik yoktur değil mi.
Belki gec dollenme olmustur.moralinizi bozmayin lutfen.insallah birdahaki kontrolunuzde bebegin hizla buyudugunu soyler doktor.
8 nisandaki kalp atışı randevumuza kadar dayanamayıp bugün yine kan testi yaptırdım. bETA HCG 15000 çıktı. Fakat bugün hasta olacakmışım gibi kasıklarımda çok ağrım var. Hamile olmasam bugün yumurtlama günüm olacaktı. Acaba ondan mı ağrım var yoksa bir sorun mu var. Çok tedirginim. Aranızda benim gibi sancılanan var mı?
bende de bu şekilde ağrı olmuştu.dr. rahimn içi genişliyor kanlanıyor ondanadır dedi. sorun yoktur inşallah.
8 nisandaki kalp atışı randevumuza kadar dayanamayıp bugün yine kan testi yaptırdım. bETA HCG 15000 çıktı. Fakat bugün hasta olacakmışım gibi kasıklarımda çok ağrım var. Hamile olmasam bugün yumurtlama günüm olacaktı. Acaba ondan mı ağrım var yoksa bir sorun mu var. Çok tedirginim. Aranızda benim gibi sancılanan var mı?
Kizlar dun aksam ani kahverengi lekenme sebebyle acile gittik bebislerim cok sukur iyilermis ama sagda 6cm kist varmis o kanama yapmis dedi doktor.sonra bu sabah tekrar kendi doktoruma ulastim ve gittim hemen o da biz her turlu kanamayi dusuk tehditi sayariz kist kanama yapmaz dedi.bugun doktorumda bakti gelisimleri normal kalp atislarida var ama kanamayi cozemedik.Allahim hepimize hayirlisiyla karnimizdakileri saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsin cok korktum simdi yatiyorum yaticakmisim
yat dinlen huzurlu olmaya çalış. merak etme ikisi de iyidir.. arada yapıyor bu yaramazlar. bir de engelleyebilşyorlar artık bu kanamaları endişelenme :))
şi,mdi bende diş eti ağrısı başladı offf. 1 gündür ne çekiyorum tavsiyeleriniz nedir.
diş eti mi??? acaba c vitamini eksikliğin mi var? benden tavsiye her gun bir tane kivi.. diş doktorum önermişti ve inanıyorum da işe yaradığına. deli c vitamini kaynağı.. ben dene derim kaybedecek bi şeyin olmaz hem bebege de faydalı olur.
evde kivi var birazdan yiyeyim inşallah iyi olur.
Merhaba bayanlar.. su an ne hissedecegimi inanin bilmiyorum..
Cuma gunune kadar gayet saglikli ilerleyen bi gebeliğim vardi
Kisaca anlatayim.. son adet tarihim 17 subat yani 6+6 haftalik hamileydim. Martin 28inde yani gecen hafta cuma gunu kesemizi gormustuk.. 2 nisan çarşamba günü yapilan beta hcg seviyem 8695 cikti. Yani hersey yolunda.. 4 nisanda dun tekrar kontrole gittim. Ben kalp atislarini duymayi beklerken doktor 2 kese gördüğünü ve keselerin kucuk oldugunu söyledi. Tekrar beta hcg istedi. Degerim 7740 civarinda cikti. Düşüşün normal olmadığını bebegin muhtemelen düşeceğini söyledi.. agrin ve kanaman olacak pazartesi tekrar bakicaz dedi.. fakat bende agri da kanama da yok..
benim yasadiklarimi yasayan var mi..
Kafam cok karisik dunden beri ağlıyorum..
Bana bi yardimci olun kizlar..
yani iyi düşünelim iyi olsun demek istiyorum sadece. bi şey sorucam aynı yerde mi yaptırdın testi? acaba baska bi doktora da mı gitsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?