Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

Yemek yiyemediginiz icin kotu hissetmeyin.su donemde bizim yediklerimizle pek alakasi yok zaten bebislerin.suan olusum asamasindalar:)) insallah herseyin hayirlisi olur hakkınızda.

4-5 ay once dusuk yapmis biri olarak sizi cok iyi anliyorum.uzulmeyin diyemem ama moralinizi yuksek tutmaniz onemli.neolacagini bir Allah bilir.bende az az kanamayla baslamisti ve yumurtaliklarimda sizi seklinde agri vardi.insallah sizde boyle olmayacak ve gebeliginiz surecek.sonuc ne olursa olsun ilk basta onemli olan sizsiniz.sevgiyle.

Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin.
Agrim ve kanamam yok
Doktor olacak dedi
Beklemek çok daha kotu
Her tuvalete gittigimde acaba mi diyorum
Kanama olmazsa ne olacak onu da bilmiyorum

Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin.
Agrim ve kanamam yok
Doktor olacak dedi
Beklemek çok daha kotu
Her tuvalete gittigimde acaba mi diyorum
Kanama olmazsa ne olacak onu da bilmiyorum

Doktorda masallah felaket tellali gibiymis.canim benim hic dusunup kendini sıkma lutfen.ben bir hafta kanamali yattim ve hep kurtajdan korktum cok sukurki gerek olmadi.ama tuvalete her gidisimde kanamami gordukce cektigim aciyi bir ben bilirim.kanaman olmazsa ilac falan veriyorlar once dusuk olsun diye.hem belki dusul olmaz neden olumsuz yonlendiriyo doktor.farkli yerlerde yaptirdim diyosun belki ondandir.gecen sene esimin hicbiseyi yokken tahlilleri sarilik oldugunu gostermisti sonra kac hastane gezdik hepsinde normal cikti.yanlis yapmislar meger.bence ilk ysptirdigin yerde birdaha yaptir.kac haftalik hamilesin?

6+6 canim
Yaa degere kafayi takmayim diyorum
Iki kese var ve cok kucuk dedi
O da normal degilmis
Gercekten felaket tellali gibi doktor bende cok sinir oldum
doktorum karindan gorememisti
Baska bi doktora gittim o gordu ve simdilik kesin bisey soyleyemem surekli takip edicez dedi
Ins doktorum yaniliyordur

Baska doktorada giderek iyi yspmissin.aslinda korkuyoruz ama alttan baktiklarinda daha iyi oluyo sonuc.onceki gebeligimde karindan bakiyordu doktor ve pek bisey anlamiyordu bence.bu sefer daha iyi bir doktora gidiyorum, isinin uzmani diyebilirim isim yapmis biri ve alttan bakiyor ultrasonla.kalp atislarini falan oyle aldi.benim sat 16 subat.seninle hemen hemen ayniyiz sanirim.insallah gebeligin devam eder.senin icin dua ediyorum canim.birde soyle bisey varki bazen dusuk olsa bile hayirli oldugu icin oluyo.yani doga saglam olmayan bebekleri eliyor.cok aglamistim okadar dua ettim yinede niye dusuk yaptim diye.ama hep hayirli olan oluyo canim bizim icin bunu unutma.

Bende oyle diyorum canim
Rabbim herseyin hayirlisini bilir diyorum
Demekki benim ve bebeğim icin hayirlisi boyleymis diyorum
Ama iste sen gel bide bunu kalbime anlat..
Cok tesekkur ederim destegin icin
Inşallah sende saglikla sihhatle alirsin bebegini kucagina

cok tesekkur ederim canim.iyi haberlerini bekliyorum.iyi geceler.

Biz bebişimle 7+3 olduk Allahım sağ sağlım göstersın bızlere yuzunu ınsallah :) bursalı anneler Zübeyde hanım doğumewine gidicem nasıl hastane hakkında bılgınız varmı paylasın lutfen

Yok hyr farklı yerlerde yaptırdım canim
Doktor laboratuvar farki olabilir dedi
Ama yine de degerdeki dusus fazla dedi
Baska doktora da gittim o duser diyemem ben dedi
Izleyip gorucez dedi
Kafam allak bullak...

daha önce yaptırdığın yerde de yaptırsana bi? yani cihazların kalibrasyonu ya da baska seyler etkileyebilir bunları. o yüzden ben yerinde olsam yaptırırdım daha önce yaptırdığım yerde. bi şey kaybetmezsin. onun dışında yat dinlen, kötü düşünme

Arkadaşlar iki gün önce ultrasonda bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim vajinal ultrasondan sonra kanamam başladı elime bişeyler gelmeye başladı gittim doktora biri gitmiş dedi bizim istediğimiz gibi olmuş şuan üzülme felan dedi.ultrasondan önce hiçbirşey yoktu ona bağlıyorum biraz.diğerinede bişey olacak diye çok korkuyorum.canım çok sıkkın

Biz bebişimle 7+3 olduk Allahım sağ sağlım göstersın bızlere yuzunu ınsallah :) bursalı anneler Zübeyde hanım doğumewine gidicem nasıl hastane hakkında bılgınız varmı paylasın lutfen

Ablam 2 doğumunu da orada yaptı, ikisinde de sancıdan doğuma hep yanında olduğum ve her ana şahitlik ettiğimden dolayı kendim için orayı tercih etmeyeceğim. Doktorları iyi hiç lafım yok ama sancın gelip de doktorun orda olduğu için oraya gittiğinde, o hemşire/ebelerin açılman varmı bilmemne diyerek kıza çektirdikleri eziyet hala gözümün önünde.....
Ablamın anlattığı kadarıyla doğumhanede de karnına oldukça yüklenmişler, tatsızmış iki seferinde...
Ssk ile anlaşması olan farklı yerlere bak bence....

Çok üzüldüm elmira ama sen canını hiç sıkma bence. Sağlıklı olan bebeğin sana kaldı bence. Ben düşük yaptığımda doktorum demişti ki "düşük senin yaptığın bir hatadan değil, bebek kusursuz olmadığından, yani kromozom hatasından düşer."
Sakın üzme kendini, karnındaki bebeğini düşün, seninle beraber her üzüntüyü hissedecek o da.... Sen şimdi ona odaklan. Rahatla, uzat ayaklarını dinlen. Üzüntü hamilelikte hiç iyi değil...

Üzülmeyin bu Bebeğiniz sizinleya... Rabbimin bi bildigi vardir elbet. Gonlunu ferah tut cnm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim çok saol ama elimde değil diğerinede bişey olacak korkusu var içimde.inşallah olmaz Allahım esirger.

Canım benim çok saol ama elimde değil diğerinede bişey olacak korkusu var içimde.inşallah olmaz Allahım esirger.

Kendine oyalanacak birşey bul canım. Bak benim de 4 gündür bitmek bilmeyen sancılarım var. Yeniden düşük olacak diye deli gibi kokruyorum ama sürekli kendime bi uğraş buluyorum, açıp dizi izliyorum ve mümkün olduğunca uzanıyorum. Biz iyi düşünürsek iyi olacak. Beyninin kötü sinyaller göndermesine izin vermemek için mümkün olduğunca düşündürmeyecek şeylerle uğraş...

Canim hep ayni yerde yaptırıyordum zaten
En son 8500 kusur cikani saglk ocaginda yaptirmistim
Baska testler de istemisti doktor o yuzden
7700 cikani her zaman yaptirdigim yerde yaptirdim zaten
Yarın tekrar gidicem
Haka kanaman ve agrim yok
dua edin bana

Allahım sanada şifa versin inşallah.bende uzanıyorum çoğu zaman.daha yeni olduğu için çok etkisindeyim ama zamanla atıcam üzerimden inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…