Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

Ayy canımm üzülmee...rabbim diğerine sağlık verdin ömür versin inşallsh...

Renitsa.

Lilyum

Giriş tarihi

Bugun kontrole gittim kizlar
Degerim 7700 den 9200 kusure cikmis
Artis cok az
Kese buyumus fakat sekil bozuklugu var
Doktor kurtaj dedi hemen
Kabul etmedim
Baska bi doktora gittim
Isinin uzmani oldugunu soyluyorlardi
Ben kurtaj diyemem dusecekse kendi dussun
Henuz boyle.bişey icin erken
Cuma tekrar gel test yapalim kontrol edelim dedi
Var mi bi fikri olan

bence hemen karaları bağlama.. dur bakalım ne olacak.. ayrıca lutfen sunu aklından cıkartma ki hepimiz için geçerli bu, önce sağlıklı bebekler dıyorum. yani sağlıklsız bebeklerle sınanmayalım inş. ömür boyu çekmekten üzülmektense en erken ne zaman oluosa olsun. oyle dusunmeye calış bi şey olsa bile. bak çok şükür sağlıklısın ve eger bu bebişine bi şey olursa ki allah korusun bunu dusunup rahatlamaya calış lutfen.

Sağol canım bende oyle diyorum
Onemli llan sağlıklı olmasi
Ama uzulmeden edemiyo insan

Arkadaşlar ben de hamilelik 6+1 yanlız kahverengi lekelere 3 gündür progestan kullanmama rağmen devam ediyor. Benim gibi olan var mı? Çok korkuyorum Su an...

Arkadaşlar ben de hamilelik 6+1 yanlız kahverengi lekelere 3 gündür progestan kullanmama rağmen devam ediyor. Benim gibi olan var mı? Çok korkuyorum Su an...

O iğneleri kullan canım. Ben 15 gün iğne kullandım..şükür azaldı ama geliyor arada..normalmiş...dr una git kanama olursa mutlaka git..ama k.rengiler yerleşmedenmişşşş

Merhaba 6+3 oldum cuma günü kalp atışını duymaya gitcem. Sabahları bulantım oluyor onun hAricinde bir sorunum yok ve aşırı derecede iştahım açıldı buda moralimi bozuyor

O iğneleri kullan canım. Ben 15 gün iğne kullandım..şükür azaldı ama geliyor arada..normalmiş...dr una git kanama olursa mutlaka git..ama k.rengiler yerleşmedenmişşşş

bana iğne vermedi sadece hap verdi. 2-3 gün kullandım sonra bir sabah kahverengi akıntım sulanarak arttı. ve kasık ağrılarım başladı. hemen doktora gittim. düşük tehdidi dedi başka da yapacak bir şey yok dedi. moralim o kadar bozuk ki. sürekli tuvalete gidip bir şey oldu mu diye bakmaktan psikolojim bozuldu. n'olur biri söylesin. bu şekilde olup ta normal hamilelik geçiren var mı?

Oy canım, kesinlikle dinlen...
Benim de geliyor hala..
İnan ben de iç çamaşırıma bakıyorum
Bunu yenmemiz lazım..
Rabbim bilir...
Kimi atlar bi yerden bir şey olmaz kimi bir iplik kaldırır olur..
Dr unu dinle...evde de bir şey yapmaaa

Merhaba hanımlar
bende Allah kısmet ederse kasım annesi olacağım
benimde 2 gündür koyu sarı akıntım var
doktora gittim fitil verdi mantar enfeksiyonu için ama bende ara ara azda olsa sancıda oluyor..
ilk bebebğim belki firaz fazla kaygılanıyorumdur ama telaşnandırdı işte bizi bu durum..
bu arada şu anda ben sadece folbiol kullanıyorum

seninki tehlikeli gibi görünmüyor. mantardan dolayı olduğu belli. Ama kanla karışık gelen kahverengi akıntı tehlikeli diye biliyorum dikkat etmek lazım...

Teşekkür ederim. Aynen öyle olacağı varsa olur diyorum ama yine de stres etmekten kendimi alamıyorum. Şu an faranjiti de yeni atlattım. öksürdükçe akıntım artıyor sinir oluyorum. yerimden kalksam yürüsem sanki artıyor kanamam

Hepimiz öyleyiz..ben transferimin olduğu zaman hastalandım hapşuruk öksürük...ardından bir sürü dua..gülmüyordum düşün :)))

Kızlar benim bebiş 5 haftalık daha
2 gündür çok kötüyüm kemiklerim kırılıyor sanki
Ayakta zor duruyorum çok öksürüyorum bide
Nasıl geçer bu ilaçta alamıyorum ne önerirsiniz

kızlar benimki 9+6 haftalık. yeme içmem yine kötü. sabah poğaca öğlen tuzlu bizküvü aksam pizza başka birşey ağzıma alamıyorum günlük 2 tane meyveyi yiyorum ya besleyici şeyler yiyemiyorum. cnm sıkılıyır bu arada 3 gündür kusmam yoktu taki sabah öğürerek apartmanı inlaettim mide öz suyum çıktı ne yedim ki o çıkacak sanki. ayrıca 76 kilo ile hamile kaldım aynı kilodayım.

benim bebeğim daha kesenin içinde görünmedi bile. sata göre 6+3 üm ama ultrason 5+4 falan çıkarıyo. bebeğin daha görünmemesi normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…