Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

merhaba kızlar nasılsınız herkes kalp atışlaların duymuştur sanırım şimdiye

merhaba;
ben henüz duyamadım bebeğimin kalp atışlarını en son 31 martta doktora gitttim,ve bana ddıkı 5 buçuk haftalık gebesın .14 nisanda tekrar gıdecegiz umarım ıyı haberler alırım.Haln ınanamıyorum hamile olduguma:))(1 senedır hamıle kalamıyordum) herşey yolundadır inşlh bebeğim ıyıdır..

hersey yolundadir sen hep positiv düsün pozitif olur :) bende 15. nisanda doktora gidiyorum bende 31. marttda gitmissttim doktora tam yakalayamadi kalp atislarini daha cok yavas oldugu icin. haftaya sali tam belli olur duyulur kalp atislari dedi.

Merhaba arkadaslar, umarim herkes iyidir ve hamileligin tadini çikariyordur ...
Benim merak ettigim bir sey var, acaba hamileligi kötü geçen bir tek ben miyim çok üzülüyorum ben kötü bir anne miyim acaba diye. Simdiden çok kilo verdim asiri bulantilarim var sürekli aglamak geliyor içimden. Evimden tiksiniyorum çok kötü kokuyor ama esim öyle bir koku yok diyor, iki ay once tasindim sifir bina ama nefret ediyorum normal miyim ben neden böyle oldum 😔

arkadaşlar slm nasılsınız buraya yazamadım biçok olumsuz şeyler yaşadım ama şuan iyi gidiyor geçen hafta çarşamba kanamam oldu 1 gece astanede kaldım prulutondepot+serum takviyesi yaptılar çıktıktan 2 gün sonra tekrar oldu kanama gene gittik acilden bebişim iyimiş kalbi atıyomuş elhamdülillah onun için okadar çok endişeleniyorumki anlatamam sadece yatıyorum tuvalet yemek için kalkıyorum banyo bile yapmıyorum korkumdan cuma günü kontrol var dua edin sorunsuz geçsin hamileliğim.. çok kafama takmakta istemiyorum ama kısmet işte bakalım ne olucak

Arkadaşlar ben de hamilelik 6+1 yanlız kahverengi lekelere 3 gündür progestan kullanmama rağmen devam ediyor. Benim gibi olan var mı? Çok korkuyorum Su an...
benimde aynı cnm inşallah geçer benim 1 hafta oldu (

bende progestan kullanıyorum. biraz ayakta gezdim mi kahverengi leke geliyor. bugün gittim bi sorum yok dedi doktor
allah hepimize şifa versin sağlıcakla bebişlerimizi kucağımısa almayı nasip etsin cnm ben hep yatıyorum inşallah geçer bu rahatsızlıklar ..

O iğneleri kullan canım. Ben 15 gün iğne kullandım..şükür azaldı ama geliyor arada..normalmiş...dr una git kanama olursa mutlaka git..ama k.rengiler yerleşmedenmişşşş
sen ne iğnesi kullandın ki progestanınmı iğnelerini kullandın merak ettim ???
cnm benimde düşük tehlikem var ama ona rağmen bebekte sıkıntı yok diyor drlar bekleyip grcz bakalm inşallah sorunsuz atlatırız..

Kızlar slm.. Dün 5+1 de keseyi gördük çok şükür 11-12 mm olduğunu söyledi doktorm. Ayrıca rahimde korpus luteum denen bebeği besleyen bir oluşum olduğunu bunun sağlıklı bir gebelik habercisi olduğunu söyledi.Fakat 2 gündür kahverengi akıntım var. 1 hafta istirahat ve progestana başladım günde 2 kez. Doktorum düşük tehdidi var ama haftaya bir görelim dedi.. Zaman geçmiyor. Çok korkuyorum. Benim yaşadığım durumu yaşayan varmı aranızda? Lekelenmesi olan? Arada adet sancısı gibi ağrılarım oluyor. İnşallah bir şey olmaz.. Yardımm edin lütfen....

Kizlar hepinize gecmislr olsn valla benm 3yildr cocugum olmuyordu ona ragmn pozitf dusunuyrm mutlaka bi endise olur ama cook kasmyin kendinizi veren rabbim koruyan rabbim bolbol dua edelim insllh

Evet kuzum, progestan ampul iğnelerini ve fitilini kıllandım..

Arkadaslar benimde dün aksam ve sabah kahverengi lekem geldi gittim yolunda hersey kalp atisinida duydum cok sükür.ama bebeklerim ikizdi biri düstü bunada bisey olmasindan çok korkuyorum.adet sancisi gibi agrilar birden bastiriyo cok cekiyorum düsük riskimde varmis Allahim yardimcimiz olsun insallah.

kızlarr 7+6 haftalığım bende çok şükür hersey yolunda sımdılık kusmam yok mıde bulantım az ama. hıc su ıcemıyorum günde yarım lıtre bıle değil yanı bebeğime zararı olur mu napmam lazım yardım edin..
birde karnımın ustune yatmayı çok sewıyorum ama doktorum yatma dedı sız nasıl uyuyorsunuz

Canım doktor sana progestan filan vermedi mi?

Canım çok geçmiş olsun, benimde çarşamba günü öğleden sonra çok az kanamam oldu leke gibiydi açık pembe sonra akşama doğru kahverengi geldi. Dün doktora gittik bebekte sorun yok çok şükür ama düşük riski olduğu için iğne ve progestan verdi. 1 hafta yatıcam. Bende son adet tarihime göre bugün 7+0 ama doktor kontrolüne göre 6 haftalığım. inşallah bir şey olmaz bebeklerimize sağ sağlim kucağımıza alırız. Kötü düşünmemeye çalışalım.

Tesekkür ederim canim insallah birsey olmaz onlara.Rabbim hepimizinkini tamamina erdirsin

Arkadaşlar merhaba ben 2hafta önce bebeğimin kesesini gördüm ama dr beni azarlamaktan bi bilgi vermedi neden kilo vermeden hamile kalmışım sanki ben kilolu olmaktan çok mutluyum daha kalp atışını göremedim ama 16sıında devlete gidicem inş herşey yolundadır birde bende hiç kan sayımı falan yapılmadı sizler rutin olarak hangi testleri yaptırdınız ?

Arkadaşlar mrb.. Bende 29 martta öğrendim hamile olduğumu. Bhcg 98 çıkmıştı o gün. Sonra 2 nisanda 570 ve 9 nisanda 15.700 çıktı. Acaba çoğul gebelik mi şüphelerim var. Aynı gün keseyi gördük tekti 12 mm doktor haftaya tekrar çağırdı . Ultrasonu da karından yaptı . Bebeği ne zaman gördünüz kese içinde.. Birde değerler niye böyle yükselmiş olabilir 1 haftada... Benim hesabıma göre 9 nisanda 5000 fln olması gerekiyorken tam 3 katı olmuş. .. Çok sabırsızlanıyorum.. Bilgi verebilir misiniz.

selam

sevdameleği ben hiçbi test yaptrmadm daha sadece gebelik için kan vermiştim okadar

dün de dra gtiim kalp atışlarını dinlemeye ama duyamadım. gelişmemiş dedi dr:/
haftaya gene gitcem inşş duyarım 8.haftada duyulurdu dio dr

ben 5haftalıkken öğrendim 7binlerdeydi, keseyi alttan görebildik ancak .2seferdr hep alttn görebiliyoz keseyi

değerlerin neden öle yüksek bilemiyom ki valla ,çoğul da olsa hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…