- 20 Mart 2014
- 551
- 55
- 73
- Konu Sahibi aysegulizmir
-
benim bebeğim daha kesenin içinde görünmedi bile. sata göre 6+3 üm ama ultrason 5+4 falan çıkarıyo. bebeğin daha görünmemesi normalmi
merhaba kızlar nasılsınız herkes kalp atışlaların duymuştur sanırım şimdiye
merhaba;
ben henüz duyamadım bebeğimin kalp atışlarını en son 31 martta doktora gitttim,ve bana ddıkı 5 buçuk haftalık gebesın .14 nisanda tekrar gıdecegiz umarım ıyı haberler alırım.Haln ınanamıyorum hamile olduguma:))(1 senedır hamıle kalamıyordum) herşey yolundadır inşlh bebeğim ıyıdır..
benimde aynı cnm inşallah geçer benim 1 hafta olduArkadaşlar ben de hamilelik 6+1 yanlız kahverengi lekelere 3 gündür progestan kullanmama rağmen devam ediyor. Benim gibi olan var mı? Çok korkuyorum Su an...
allah hepimize şifa versin sağlıcakla bebişlerimizi kucağımısa almayı nasip etsin cnm ben hep yatıyorum inşallah geçer bu rahatsızlıklar ..bende progestan kullanıyorum. biraz ayakta gezdim mi kahverengi leke geliyor. bugün gittim bi sorum yok dedi doktor
sen ne iğnesi kullandın ki progestanınmı iğnelerini kullandın merak ettim ???O iğneleri kullan canım. Ben 15 gün iğne kullandım..şükür azaldı ama geliyor arada..normalmiş...dr una git kanama olursa mutlaka git..ama k.rengiler yerleşmedenmişşşş
cnm benimde düşük tehlikem var ama ona rağmen bebekte sıkıntı yok diyor drlar bekleyip grcz bakalm inşallah sorunsuz atlatırız..bana iğne vermedi sadece hap verdi. 2-3 gün kullandım sonra bir sabah kahverengi akıntım sulanarak arttı. ve kasık ağrılarım başladı. hemen doktora gittim. düşük tehdidi dedi başka da yapacak bir şey yok dedi. moralim o kadar bozuk ki. sürekli tuvalete gidip bir şey oldu mu diye bakmaktan psikolojim bozuldu. n'olur biri söylesin. bu şekilde olup ta normal hamilelik geçiren var mı?
benimde aynı cnm inşallah geçer benim 1 hafta oldu(
allah hepimize şifa versin sağlıcakla bebişlerimizi kucağımısa almayı nasip etsin cnm ben hep yatıyorum inşallah geçer bu rahatsızlıklar ..
sen ne iğnesi kullandın ki progestanınmı iğnelerini kullandın merak ettim ???
cnm benimde düşük tehlikem var ama ona rağmen bebekte sıkıntı yok diyor drlar bekleyip grcz bakalm inşallah sorunsuz atlatırız..
benim bebeğim daha kesenin içinde görünmedi bile. sata göre 6+3 üm ama ultrason 5+4 falan çıkarıyo. bebeğin daha görünmemesi normalmi
Arkadaslar benimde dün aksam ve sabah kahverengi lekem geldi gittim yolunda hersey kalp atisinida duydum cok sükür.ama bebeklerim ikizdi biri düstü bunada bisey olmasindan çok korkuyorum.adet sancisi gibi agrilar birden bastiriyo cok cekiyorum düsük riskimde varmis Allahim yardimcimiz olsun insallah.
Canım doktor sana progestan filan vermedi mi?
Arkadaslar benimde dün aksam ve sabah kahverengi lekem geldi gittim yolunda hersey kalp atisinida duydum cok sükür.ama bebeklerim ikizdi biri düstü bunada bisey olmasindan çok korkuyorum.adet sancisi gibi agrilar birden bastiriyo cok cekiyorum düsük riskimde varmis Allahim yardimcimiz olsun insallah.
Tesekkür ederim canim insallah birsey olmaz onlara.Rabbim hepimizinkini tamamina erdirsinCanım çok geçmiş olsun, benimde çarşamba günü öğleden sonra çok az kanamam oldu leke gibiydi açık pembe sonra akşama doğru kahverengi geldi. Dün doktora gittik bebekte sorun yok çok şükür ama düşük riski olduğu için iğne ve progestan verdi. 1 hafta yatıcam. Bende son adet tarihime göre bugün 7+0 ama doktor kontrolüne göre 6 haftalığım. inşallah bir şey olmaz bebeklerimize sağ sağlim kucağımıza alırız. Kötü düşünmemeye çalışalım.
Arkadaşlar merhaba ben 2hafta önce bebeğimin kesesini gördüm ama dr beni azarlamaktan bi bilgi vermedi neden kilo vermeden hamile kalmışım sanki ben kilolu olmaktan çok mutluyum daha kalp atışını göremedim ama 16sıında devlete gidicem inş herşey yolundadır birde bende hiç kan sayımı falan yapılmadı sizler rutin olarak hangi testleri yaptırdınız ?
Arkadaşlar mrb.. Bende 29 martta öğrendim hamile olduğumu. Bhcg 98 çıkmıştı o gün. Sonra 2 nisanda 570 ve 9 nisanda 15.700 çıktı. Acaba çoğul gebelik mi şüphelerim var. Aynı gün keseyi gördük tekti 12 mm doktor haftaya tekrar çağırdı . Ultrasonu da karından yaptı . Bebeği ne zaman gördünüz kese içinde.. Birde değerler niye böyle yükselmiş olabilir 1 haftada... Benim hesabıma göre 9 nisanda 5000 fln olması gerekiyorken tam 3 katı olmuş. .. Çok sabırsızlanıyorum.. Bilgi verebilir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?