- 5 Haziran 2010
- 15.725
- 82
- 208
- Konu Sahibi aysegulizmir
-
kızlarr 7+6 haftalığım bende çok şükür hersey yolunda sımdılık kusmam yok mıde bulantım az ama. hıc su ıcemıyorum günde yarım lıtre bıle değil yanıbebeğime zararı olur mu napmam lazım yardım edin..
birde karnımın ustune yatmayı çok sewıyorum ama doktorum yatma dedı sız nasıl uyuyorsunuz
ben 5haftalıkken öğrendim 7binlerdeydi, keseyi alttan görebildik ancak .2seferdr hep alttn görebiliyoz keseyi
değerlerin neden öle yüksek bilemiyom ki valla ,çoğul da olsa hayırlısı olsun
arkadaşlar slm nasılsınız buraya yazamadım biçok olumsuz şeyler yaşadım ama şuan iyi gidiyor geçen hafta çarşamba kanamam oldu 1 gece astanede kaldım prulutondepot+serum takviyesi yaptılar çıktıktan 2 gün sonra tekrar oldu kanama gene gittik acilden bebişim iyimiş kalbi atıyomuş elhamdülillah onun için okadar çok endişeleniyorumki anlatamam sadece yatıyorum tuvalet yemek için kalkıyorum banyo bile yapmıyorum korkumdan cuma günü kontrol var dua edin sorunsuz geçsin hamileliğim.. çok kafama takmakta istemiyorum ama kısmet işte bakalım ne olucak
merhaba kızlar bende 2gün önce öğrendim hamile olduğumu daha çok yeni 2 haftalık hamileymişim haftaya bende ultrosona gidiyorum rahimde görünüp görünmeyeceğine bakacağız allahım hepimize yardım etsin hayırlı sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah birbirimize destek olup yardımcı olalım bu süreçte benm ilk hamileliğim olcak ve 23 yaşındayım peki sizler kaç yaşlarındasınız ve ilk hamileliğiniz mi?
bende yüzüstü çok severim ama öğrendiğim günden beri hep yan yatarım mümkünse sola yat daha iyi diye duydum
kalp atışlarını duydun mu sen ?
Arkadaşlar ben de bugün öğrendim.. Sabah ilk idrarla test yaptım çok silik 2.çizgiyi gördüm.. Sonra dayanamayıp kan tahlili yaptırdım 32,38 perşembe adet olmam gerekiyordu 28. gündü işte bugün 30. gün acaba değer düşük mü?? çok korkuyorum arkadaşlar bu durumda olup sonradan yükselen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.....
Canım nekadar gecmişti adetin acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Yani 28 gunde bir oldugunu dusunursek 2 gun.. Ama son 3 aydir duzensiz oldugu icin tam bilmiyorum..
Canım nekadar gecmişti adetin acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Yani 28 gunde bir oldugunu dusunursek 2 gun.. Ama son 3 aydir duzensiz oldugu icin tam bilmiyorum..
Tesekkürler canım beklemedeyim hala:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar sabah dr. gittim kontrole için. normalde 9+3 hft lık hamileyim ama dr. bebeği küçük gördü 1 hft küçük gibi dedi. bu ne demektir? gelişiminde gerilik yoktur değil mi.
bende yüzüstü çok severim ama öğrendiğim günden beri hep yan yatarım mümkünse sola yat daha iyi diye duydum
kalp atışlarını duydun mu sen ?
merhaba arkadaşlar ayın 8. de adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. en son dün sabah gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. kaç gün daha beklemeliyim idrar testi için kan testi yaptırsam çıkarmı şimdi.
cumartesi günü kahverengi bi leke geldi azıcık. midem çok hafi bulanıyo ağzıma sürükli sulanıyo tükmük doluyo ondan da midem bulanıyo arada kasıklarım sancıyo çok afedersiniz çok fazla gazım var. bi kaç güne kadar göğüslerim de acıyodu ve şu anda sert ne diosunuz . cvp yazarsanız çok sevinirim
Kan testi yaptırırsan kesin sonuç alırsın. İstersen sağlık ocaklarında ücretsiz gebelik testi yapıyorlar.
sen ne zaman öğrendin belirtielri nelerdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?