Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

bende yüzüstü çok severim ama öğrendiğim günden beri hep yan yatarım mümkünse sola yat daha iyi diye duydum

kalp atışlarını duydun mu sen ?

ben 5haftalıkken öğrendim 7binlerdeydi, keseyi alttan görebildik ancak .2seferdr hep alttn görebiliyoz keseyi

değerlerin neden öle yüksek bilemiyom ki valla ,çoğul da olsa hayırlısı olsun

Hiç bilmiyorum.. Kendi kendimi kuruyorum işte aman boş gebelik olmasın fln diye.. Doktorda boş olsa bu kadar değer yükselmez dedi. Ama bebeğimi görüp kalp atışlarını duyana kadar içim rahat etmicek bugün 5+4 teyim. Zaman geçmiyorr kii

Allah yardımcın olsun inşş sağsalim alırız yavrucuklarımızı kucaklarımıza

boş gebelik değilmiş korkma bak, ben 5 haftalıkken gördğmde noktaydı kesenin içinde, dün gittiğimde tektaş gibi resim çıktı o taş kısmı bebeği oluşturuyomuş ,noktada büyümüz az :) ama kalp atışlarını duymadım dr da korkuttu beni haftaya son sanşı mutlaka duymalıyız dedi ( aynen günler geçmiyo inşş sen hemen duyarsın kalp atışlarını çok kötü oluyo insan

ben değil ama ablam hamile kasımda onunda doğum inşallah Rabbim isteyen herkese versin sağsağlım kucaklarınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi

Bişey sorucan nezaman yaptırdın kan testini benim adetime daha var ama cok heycanlıyım yardım edersen sevinirim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende mart hamilesiyim kasimda insallah dogum benimde ilk olacak yasim yirmi uc yedi haftalik suan..:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar ben de bugün öğrendim.. Sabah ilk idrarla test yaptım çok silik 2.çizgiyi gördüm.. Sonra dayanamayıp kan tahlili yaptırdım 32,38 perşembe adet olmam gerekiyordu 28. gündü işte bugün 30. gün acaba değer düşük mü?? çok korkuyorum arkadaşlar bu durumda olup sonradan yükselen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.....

Canım nekadar gecmişti adetin acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar sabah dr. gittim kontrole için. normalde 9+3 hft lık hamileyim ama dr. bebeği küçük gördü 1 hft küçük gibi dedi. bu ne demektir? gelişiminde gerilik yoktur değil mi.

Kafana takma cnm. Doktorlar tarihi regl günün itibari ile hesapliyor sen bu tarihten snra yada önce gerceklesebilirmis bende 1 hafta ondeyim normalde 10+6 yim ama ultrasonda 11+6 görünüyoruz bu bebeğin büyük oldugunu gostermezmis dr kafana takma biz standart tarih veriyoruz önce yada snra yumurtlama olabilir dedi ... Dont panic )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba herkese. bugün kontrolümüz vardı doktora gittik 8+5 haftalık bebeğim. kalp atışları gelişimi herşey yolunda. ama doktor rahmimin kalp şeklinde olduğunu söyledi. doğuma yakın hatırlat dedi. bu bir sorun teşkil etmiyor ama bazı durumlarda arada zar oluyor o zamn riskli dedi. son olarak bunu kafana takma çok önemli değil dedi. aranızda hiç böyle bir durumu olan var mı? doktorlarınız ne diyor? ya zar varsa diye korkuyorum.

bende yüzüstü çok severim ama öğrendiğim günden beri hep yan yatarım mümkünse sola yat daha iyi diye duydum

kalp atışlarını duydun mu sen ?

doktorum suan dınletmedı daha erken bebeğin organlarına zararı olur dedı. sadece kalp atışlarını gösterdı cok sukur pıt pıt atıyordu sen duydun mu

merhaba arkadaşlar ayın 8. de adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. en son dün sabah gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. kaç gün daha beklemeliyim idrar testi için kan testi yaptırsam çıkarmı şimdi.
cumartesi günü kahverengi bi leke geldi azıcık. midem çok hafi bulanıyo ağzıma sürükli sulanıyo tükmük doluyo ondan da midem bulanıyo arada kasıklarım sancıyo çok afedersiniz çok fazla gazım var. bi kaç güne kadar göğüslerim de acıyodu ve şu anda sert ne diosunuz . cvp yazarsanız çok sevinirim

Kan testi yaptırırsan kesin sonuç alırsın. İstersen sağlık ocaklarında ücretsiz gebelik testi yapıyorlar.

sen ne zaman öğrendin belirtielri nelerdi acaba

kan tahlili yaptırdım adet günümde. ilk sonucum 33 tü. Yani hamilelik olabilir de olmayabilir de dendi. 2 gün sonra değerler yükselince hamile olduğum kesinleşti. Fakat Aralık ayında düşüğüm olduğu için tedbirli davranıyoruz progestan ilaç alıyorum.
Belirti olarak da ilk günlerde ağzmda metalimsi bi tat vardı. Adet sancısı gibi sancım çoktu. Sanki her an adet olacakmışım gibi. göğüslerde sızı vardı ama 1 hafta içinde geçti. 6. haftadan sonra göğüslerde şişkinlik ve sızı başladı.

Belirti var mı yok mu diye kendini yorup kafanı takma bence. Direk test yaptır. Sen acaba mı diye düşündükçe beynin negatif sinyal gönderiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…