Az değil canım 3 le başlayıp sonra 4e çıkarıyorlar ben şuan 4 tane kullanıyorumKızlar bugün gittim doktora Estrofem verdi bugün başlayacakmışım günde 3 tane. Çok değil mi ? Ve ayrıca iğne verecekmiş progestan mı ne hem fitil hem iğne. Bayramın 4. Günü tekrar gidicem de Estrofem düşündürdü beni şuan
Rabbım bayram onu çifte bayram yaptırdı mayalamMaşallahsübhanallah sağlıcakla gelsin minik ikizler tebrik ederim
O sırada günde 5 tane kullanam benKızlar bugün gittim doktora Estrofem verdi bugün başlayacakmışım günde 3 tane. Çok değil mi ? Ve ayrıca iğne verecekmiş progestan mı ne hem fitil hem iğne. Bayramın 4. Günü tekrar gidicem de Estrofem düşündürdü beni şuan
Peki yolk sac falan göründü mü canım? Ay çok heyecanlı bende yarın gidiyorumKizlarr çift kesemez göründü allahim isteyen herkese nasip etsin çok şükür
Ay bana da haber ver sevgili vignette.Ertelendiğinde üzülmüştük.Rahim kalınlığına falan da ne diyor iyice dinle bakalık doktorunu.hemşireye not aldırırken eşimde iyice dinlesin tüm detayları.Çıkınca araştırırsınızKuzum emin ol o iğneler bile nimet. Benim normalde nisanda taze transferim olucaktı hormonlardan kaynaklı iptal edildi. Mayısta olucaktı rahim iyi kalınlaşmadı. Şimdi yarın tekrar kan vericem bakalım ne olacak.
O yüzden 2 kez ertelenince ben diyorum ki yeter ki sağlıkla, kolaylıkla transfer olayım da isterse iğne olsun yeter ki transfer olsun sonra pozitif olsun sonra sağlıklı bir gebelik geçirip doğurayım. Kendini böyle rahatlat ben öyle yapıyorum
Rabbım bayram onu çifte bayram yaptırdı mayalam
Ayyy inşallah haziran bizim ayımız kuzum valla çok üzüldüm şuan senin durumuna da. vardır bir hayır bunda daKuzum emin ol o iğneler bile nimet. Benim normalde nisanda taze transferim olucaktı hormonlardan kaynaklı iptal edildi. Mayısta olucaktı rahim iyi kalınlaşmadı. Şimdi yarın tekrar kan vericem bakalım ne olacak.
O yüzden 2 kez ertelenince ben diyorum ki yeter ki sağlıkla, kolaylıkla transfer olayım da isterse iğne olsun yeter ki transfer olsun sonra pozitif olsun sonra sağlıklı bir gebelik geçirip doğurayım. Kendini böyle rahatlat ben öyle yapıyorum
Anladım canım aşılama da 1 tane içince korktum 3 deyinceBende transfer sürecimde aynı doz kullandım hatta estrofem 4 kullandım. Estrofem östrojen hormonunu yükseltir rahim hazırlama gibi birşey
Yan etkisi oluyor mu balım ?Az değil canım 3 le başlayıp sonra 4e çıkarıyorlar ben şuan 4 tane kullanıyorum
Bana 3 kutu yazdılar 9 Haziran pazartesi tekrar gidicem kontrole. Ha bir de Prednol verdi bağışıklık baskılıyormuş neden anlamadım. Bugün 3. Günü reglmin progestana tarih vermedi henüz canımO sırada günde 5 tane kullanam ben25 nisandan beri estrofem kullanıyorum.Hazırlıklı ol canım.Yeniden yeniden yazdıracaksın.Hatta rica et günde 4 tane kullanıyormuşsun gibi yazsınlar da sorun olmasın ilerde dozu arttırırlarsa.Benim öyle sorun olmuştu.Günde 4 ile başladık.Sonra 5 e çıkardı.haliyle ilaç bitince halen elimde var gibi sorun oldu.
Reglinin kaçıncı günü bugün?Ve progestana ne zaman başlayacakmışsın? Tarih verdi mi?
Listede de bir ben kalmışım
Geç olsun güç olmasın inşallahHerkes taburcu oldukuzum sen de yetişirdin ama nasibin Haziran ayındaymış
Ay onu falan sormadım heyecandan ama çok iyi haftasına uygun ikiside dediPeki yolk sac falan göründü mü canım? Ay çok heyecanlı bende yarın gidiyorum
Canım senin 3 iyiymiş ben günde 8 tane içiyorum. Transfer hazırlığından bu yana yaklaşık 3 aya yakındır Hergün Progesteron iğne kalçadan oluyorum fitil ayrı diğerlerini saymıyorum bile. İğne çok yağlı çok can yakıyor hemen kolonyalı pamuk koy aklında olsun kolaylıklar diliyorumKızlar bugün gittim doktora Estrofem verdi bugün başlayacakmışım günde 3 tane. Çok değil mi ? Ve ayrıca iğne verecekmiş progestan mı ne hem fitil hem iğne. Bayramın 4. Günü tekrar gidicem de Estrofem düşündürdü beni şuan
Doktorunuz kim bu aradaAnladım canım aşılama da 1 tane içince korktum 3 deyince
Ara ara kasık batmalari yaşıyorum canım benim çok şükür başka yan etki görmedimYan etkisi oluyor mu balım ?
Ayyyyy Allah kurtarsın kardeşCanım senin 3 iyiymiş ben günde 8 tane içiyorum. Transfer hazırlığından bu yana yaklaşık 3 aya yakındır Hergün Progesteron iğne kalçadan oluyorum fitil ayrı diğerlerini saymıyorum bile. İğne çok yağlı çok can yakıyor hemen kolonyalı pamuk koy aklında olsun kolaylıklar diliyorumsonu güzel olacak Allah’ın izniyle
Yaşar tayfun Alper Samsun Medical parktaDoktorunuz kim bu arada
İyi bari sevindim canım çok gözümde büyüttüm ya. Uzun süre kullanırsam ödemden girmez o da çok acıyor hadi 3-5 gün neyse de haftalarca iğne olmak kara kara düşündürüyorAra ara kasık batmalari yaşıyorum canım benim çok şükür başka yan etki görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?