Bu yola girince bazı şeyleri kabullenmek zorunda kalıyorsun maalesef ilk trabsferimde bende senn gibi düşünüyodm karnım çıktı ödem oluştu igne yerlerinin ağrısı da cabası ama ikinci de saldım valla daha relaxmİyi bari sevindim canım çok gözümde büyüttüm ya. Uzun süre kullanırsam ödemden girmez o da çok acıyor hadi 3-5 gün neyse de haftalarca iğne olmak kara kara düşündürüyor
İnşallah gelsin bebişlerBu yola girince bazı şeyleri kabullenmek zorunda kalıyorsun maalesef ilk trabsferimde bende senn gibi düşünüyodm karnım çıktı ödem oluştu igne yerlerinin ağrısı da cabası ama ikinci de saldım valla daha relaxmhiç gözünde büyütme
Bana da ve bi çok kadına verildi.Kortizolu bir hapmış.Embriyoyu vücudun yabancı madde olarak görüp savaşmasın kabullensin diye canım.Bağışıklığını baskılayacak yani ki embriyon tutunsun.Şimdi östrojen hapı olan estrofemle rahimin yani embriyonun yatağını yapacaklar.7 cm üzeri olması lazım endometrium denilen rahim duvarının.Kontrollerde endometriumu takip edecekler.Sende dikkatle dinlersen doktorunu söyleyecektir zaten.aşağı yukarı reglin 15-20.günleri arası falan transferin gerçekleşir canımBana 3 kutu yazdılar 9 Haziran pazartesi tekrar gidicem kontrole. Ha bir de Prednol verdi bağışıklık baskılıyormuş neden anlamadım. Bugün 3. Günü reglmin progestana tarih vermedi henüz canım
Yaa harikaaaAy onu falan sormadım heyecandan ama çok iyi haftasına uygun ikiside dedi
Insallah kuzum yarın güzel haber verme sırası sendeYaa harikaaabir sonraki gidişinde kalp atışını da duyar biraz daha rahatlarsın canım inşallah
Ay çok teşekkür ederim kuzucum inşallah hayırlısıyla ve kolaylıkta olur bu sefer her şeyAy bana da haber ver sevgili vignette.Ertelendiğinde üzülmüştük.Rahim kalınlığına falan da ne diyor iyice dinle bakalık doktorunu.hemşireye not aldırırken eşimde iyice dinlesin tüm detayları.Çıkınca araştırırsınızgüzel bir süreç diliyorum sana canım
İnşallah canım benimAyyy inşallah haziran bizim ayımız kuzum valla çok üzüldüm şuan senin durumuna da. vardır bir hayır bunda da
Pgt yapılmadı,embriyo çok çıkmadığı için yaptıramadık.Zaten dokturum da pgt yi gereksiz buluyor.Çünkü onun da garantisi olmadığını söylü
Prednolu kaç gün kullandın balım ve ne zaman teansfer öncesi mi ? Galiba işe yaramış hamilesin çok sevindimBana da ve bi çok kadına verildi.Kortizolu bir hapmış.Embriyoyu vücudun yabancı madde olarak görüp savaşmasın kabullensin diye canım.Bağışıklığını baskılayacak yani ki embriyon tutunsun.Şimdi östrojen hapı olan estrofemle rahimin yani embriyonun yatağını yapacaklar.7 cm üzeri olması lazım endometrium denilen rahim duvarının.Kontrollerde endometriumu takip edecekler.Sende dikkatle dinlersen doktorunu söyleyecektir zaten.aşağı yukarı reglin 15-20.günleri arası falan transferin gerçekleşir canımgüzel bir süreç geçirmen dileğiyle
Yok estağfirullah cevabı alınca niye yazmayayım, 3 gündür çok yoğun geçiyordu okudum aklımdaydı bugün yazabildim. Başka bir yerle görüşmeye çok üşeniyorum burada da herkes övüyor şişli memoriali, orayla devam edeceğim gibi gözüküyor ama daha reglime var. Doktor konusunda da çok kararsızdım akışına bırakıcam sanırım yorgun hissediyorumÖzelden yazmıştım ama cevabınızı alınca tekrar bakmadiniz sanirimkarar verdiniz mi sisli memorilale
Hakkınızda hayirlisiYok estağfirullah cevabı alınca niye yazmayayım, 3 gündür çok yoğun geçiyordu okudum aklımdaydı bugün yazabildim. Başka bir yerle görüşmeye çok üşeniyorum burada da herkes övüyor şişli memoriali, orayla devam edeceğim gibi gözüküyor ama daha reglime var. Doktor konusunda da çok kararsızdım akışına bırakıcam sanırım yorgun hissediyorum
Amin canım hepimizi. 9+2 yim şunun şurasında 12 haftaya ne kaldıAyyyyy Allah kurtarsın kardeşinşallah kuzum valla annelik gerçekten kutsal bişey neler çekiyoruz ama değecek
HahahahahahahhaahAmin canım hepimizi. 9+2 yim şunun şurasında 12 haftaya ne kaldı
Hadi inşallah güzel haberler bekliyoruzKızlar kan verdim 4 gibi çıkar dediler hayırlısıyla hormon değerlerime bakılıcak
Hadiiii bekliyoruzYaa harikaaabir sonraki gidişinde kalp atışını da duyar biraz daha rahatlarsın canım inşallah
Kızlar kan verdim 4 gibi çıkar dediler hayırlısıyla hormon değerlerime bakılıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?