- 23 Kasım 2024
- 42
- 93
- 3
- 30
Hayirli olsun katlanarak artacağına eminimMerhabalar transferi saymazsak
dün 9. Günümdü
kendi test günümde yaptırdım
kan testim 209.5 çıktıı
Çok şükür çook sevindimmkızlar yarın tekrar vericem inşallah katlar artar ama aynı yerde sizce sorun olurmu
Tedavimi istanbul şişli memorialde yaptırıyorum gerçekten çok memnun kaldım
Çok sağolun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayirli olsun katlanarak artacağına eminimkaçıncı gün embriyosuydu
Hayirli olsun hangi doktor ilk tedavide mi pozitifMerhabalar transferi saymazsak
dün 9. Günümdü
kendi test günümde yaptırdım
kan testim 209.5 çıktıı
Çok şükür çook sevindimmkızlar yarın tekrar vericem inşallah katlar artar ama aynı yerde sizce sorun olurmu
Tedavimi istanbul şişli memorialde yaptırıyorum gerçekten çok memnun kaldım
Kuzum progesteron 2,5 gelmiş doktor 1,5 altında olmasını bekleriz bugün dedi ama tam olarak tutunmaz diyemem dedi. Kararı bize bıraktı ben anlamadım nasıl karar verebilirim kiHayırlı haberler alasın inşallah Amin
Bu progesteron sonucu neye göre değişiyor şimdi ince mi kalın mı rahimin ?Kuzum progesteron 2,5 gelmiş doktor 1,5 altında olmasını bekleriz bugün dedi ama tam olarak tutunmaz diyemem dedi. Kararı bize bıraktı ben anlamadım nasıl karar verebilirim ki
Rahim normal de erken hazırlanmış gibi oluyormuş doktorla görüşmeye gidiyorum şimdiBu progesteron sonucu neye göre değişiyor şimdi ince mi kalın mı rahimin ?
Kuzum progesteron 2,5 gelmiş doktor 1,5 altında olmasını bekleriz bugün dedi ama tam olarak tutunmaz diyemem dedi. Kararı bize bıraktı ben anlamadım nasıl karar verebilirim ki
Rahim normal de erken hazırlanmış gibi oluyormuş doktorla görüşmeye gidiyorum şimdi
Çok sağolun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah5.Gün embriyosu 8 hücreli
Sisli memorial Gönül hocaHayirli olsun hangi doktor ilk tedavide mi pozitif
Amiin insallahhAmin inşallah hayırlı olsun sağlıcakla gelsin minik mucizen
Peki 5.gün embriyosu nasıl 8 hücreli oluyor geriden mi geldi
Amiin insallahh5.gun embriyosu ama hucresinden tam emin degilim cok guzel kaliteli embriyomdu
Kuzum transfer yapıcaz bakalım hayırlısı inşallah perşembe günüSonuç alabildin mi canım
Kuzum transfer yapıcaz bakalım hayırlısı inşallah perşembe günü
Evet kuzum 7 olmuş ama transfer gününe kadar daha da artış bekliyoruz çarşamba sabahtan tekrar kontrolüm var. Bugün çatlatma iğnesi yapıcaz.Hadi gözün aydın olsun canım inşallah bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler beklediğine değer hayırlı sağlıklı pozitif sonuçlar alırsın Allah’ın izniyle AminRahim kalınlığın ölçüldü mü istedikleri gibi miydi acaba
Evet kuzum 7 olmuş ama transfer gününe kadar daha da artış bekliyoruz çarşamba sabahtan tekrar kontrolüm var. Bugün çatlatma iğnesi yapıcaz.
Amin canım benim sana çok sarılıp ağlayasım geldi hep yanımdaydınÇok güzel maşallaho güne kadar daha da kalınlaşır Allah’ın izniyle sende her daim destekle yiyecekle hadi inşallah canım hayırlara vesile olsun Amin
Amin canım benim sana çok sarılıp ağlayasım geldi hep yanımdaydın
Hiç bişey anlamadım vallahiRahim normal de erken hazırlanmış gibi oluyormuş doktorla görüşmeye gidiyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?