• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba ben sizin yorumunuzu okudum. Benim bugün 8 gün oldu dünden beri cok sık sık idrar birakiyorum. Normalmi bilemedim ıdrar enfeksiyonu mu diye korkuyorum. Kan testimi pazartesi yapiyorum

İnşallah hayırlısıyla pozitifleri görmek nasip olsun Amin 🤲🏻

Amin canım bilmezmiyim çok heyecanlı güzel bekleyişler 🥹
Dilerim Rabbim gönlündekini sağlıcakla hayırlısıyla nasip eylesin Amin 🤲🏻😍
Zaman o kadar hızlı geçiyor ki inan ki farkına bile varmıyorsun yeter ki bebeklerimiz sağlıklı vaktinde gelsinler inşallah Amin 🤲♥️
Amin inşallah 11+5 olmuşlar dün kontrole gittim cinsiyet daha belli değil sen ne zaman öğrendin cinsiyetlerini

Hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah
Rabbim kucağını boş bırakmasın Amin 🤲🏻♥️
Amin canim cok tsk ederim bu dualara ihtiyacim vardi rabbim senin de sizinde kucaginizi boş birakmasin inşallah. Rabbim inşallah hepimizin yüzümüzü güldürür.🤲🏼

Daha erken şu an ben 15. Haftada öğrendim geçen pazartesi randevum vardı doktorum tekrar doğruladı cinsiyetlerini 🥰
O zaman daha var ya ama sağdaki aşırı kıpır kıpırdı maşallah soldaki uyuyordu çok tatlılardı ben bir kız bir erkek olarak hissediyorum inşallah öyledir de çok istiyorum bakalım 🙈🤭

O zaman daha var ya ama sağdaki aşırı kıpır kıpırdı maşallah soldaki uyuyordu çok tatlılardı ben bir kız bir erkek olarak hissediyorum inşallah öyledir de çok istiyorum bakalım 🙈🤭

Hadi inşallah hayırlısıyla bekliyoruz minik mucizeleri 🤲🏻🥹 maşallah 🧿 kuzucuklara sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏 benim sağ taraftaki kız soldaki erkek doktor söyledi 😍

Arkadaşlar ben pazar transferden sonraki gün hasta oldum. Boğazım acımaya başladı önce, daha sonrada gribe çevirdi bugün bi tık daha iyiyim çok şükür ama biraz korkmadım değil grip olmuşuz etki yapar mı diye. Dua edin inşallah hayırlı haberler alalım :)) bende doğal siklusla transfer oldum ve sadece proteston fitil kullanıyorum sabah akşam
Merhabaaa, benim de transferimin 8. Günü ve ben de gribim 🤦‍♀️ Sonucunuz nasıl oldu 🥹

Back
X