Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım, çok şükür bebişlerde bende çok iyiz
Merhaba canım, çok şükür bebişlerde bende çok iyizdoğumu bekliyoruz heyecanla, heran bebişler gelebilir
sende epey ilerledin sanırım? Nasılsın?
![]()
Merhaba, evet olmuştum sonrasında kulak enfeksiyonu da geçirdimMerhaba, transferden sonra mı grip oldunuz![]()
Merhabalar bende transfer sonrası 15.gundeyim progesteron 5.97 çıktı ama beyan 372den 1160 ay çıktı sizin progesteron değeriz kaçtı ne gibi sıkıntılara yol açar hiç bilgim yokTransfer sonrası 10. Gün de kan aldı . Birde 13. Günde tekrar randevu verdi fakat progesteronum biraz düşükmüş o yüzden fitili x2 günde 3 defaya çıkardı![]()
Mayala yutkunamadim gözlerim dolduSelamlar kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım her buraya baktığımda içimi nedense bir hüzünkaplıyor dilerim Allahtan buradaki negatif olan arkadaşlarım hepsi pozitif hayırlı haberler alırlar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin
![]()
Mayala yutkunamadim gözlerim dolduamin canım amin insAllah bizlerde tez vakit hayirli güzel haberler alırız veririz aleykümselam bu arada ben histereskopi oldum beklemedeyim onumizdeki ay nasip olursa başlayacağız dua et bana
siz de iyi misiniz
az kaldı dimi senin sağlıkla hayırla kucağına al insAllah canım benim
![]()
Gözlerimden aktı okurkenYaa canım benimAmin inşallah çok yoruldun çok emek verdin dilerim Rabbim yaşadıklarının mükafatını verecektir inşallah En güzel sağlıklı bir şekilde nasip etsin Amin
bu sefer sağlıcakla hayırlısıyla mucizene kavuşursun bize de güzel haberlerini buraya yazmak nasip olsun çok çok Amin
çok geçmiş olsun
canım inşallah sana da şifa olsun hayırlısıyla sağlıcakla başlamak nasip olsun sürecin ummadığın kadar güzel hayırlı sağlıklı güzel geçsin sağlıklı kaliteleri yumurtaların sağlıklı kaliteli Altın embriyoların olsun inşallah Amin
her daim dualarımdasınız
Bizde iyiyiz canım çok sağolAllah razı olsun evet son iki ay artık Allah nasip ederse darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına olsun Rabbim size de bu heyecanlı güzel günleri göstersin Amin Yarabbim inşallah
![]()
Gözlerimden aktı okurkenAminn amin Allah razı olsun canım kardeşim
ne kadar güzel dualar yüreğine ağzına sağlık Aminn Rabbim buraya güzel haberlerle girmemi nasip etsin tez vakit bekleyen uğraşan herkese hepimize insAllah
bir kardeş bu kadar içten bu kadar güzel dualar eder Rabbim senin de ne muradın varsa versin Rabbine layik kul sizlere vatana millete hayırlı evlatlar etsin evlatlarını sağlıkla hayırla güzelliklerle kavuşursun insAllah evlatlarina
![]()
Ulum hoca muayne ucretı yada genel ucretler nasıl acabaCanım Kadıköyde Ulun Uluğ var kendi özel kliniği var, birde Tuzla da Okan Üniversitesi Hastanesinde Gökçe Hoca var ben ikisinden de memnunum
Cümleye nasıl başlayacağımi bilmiyorum. Uzun vakit yoktum. Humangenetik sonuçları geldi. Az korkum var yine aynısı olacak diye. 2 yumurta vardi döllenme olmamıştı. Şimdi icsi ye geçilecek. 11. Ayın başında başlayacağım tedaviye.vitaminler aldım . Sağlıklı şeyler tükettim. Hayırlısı
Umarım herkes iyidir.mayala tabellada İnşallah müjdeli bişey paylaşırım.
Şuan işteyim canım MayalamAkşama baya uzun yazacağım. Çünkü çok özledim sizleri. Duamdaydin hep msjlari okuyordum arada girip.
Unutmadım kimseyi![]()
Bir tabelaya kaydolacagim da. 11. Ay için tabela yok
Tabela olunca çok daha takip motivasyon vardı![]()
Ne güzel bir duaCanım canım bende hep eski günleri çok özlüyorumburaya her girdiğimde illa bu sayfamıza bakıp duruyorum hüzünleniyorum burasının yeri bende bambaşka o kadar güzel insanlar tanıdım ki anlatamam iyi ki bu sayfayı açmışım iyi ki hepinizi tanımışım gerçekten
Çok teşekkürederim güzel duaların için emin ol bende her zaman söylüyorum Rabbim burada olan tüm kardeşlerimin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah buraya herkes bende hamileyim diye yazmayı nasip etsin Rabbim Amin
![]()