canım çok sevindim inşallah sağlıkla büyümeye devam ederler.bende bugün ultrasona girdim.5+3 bügün benim ve 4,9 mm lik bir kesem var.senin kaçıncı günün tatlım ve boyutları neler keselerinin.
msms sendende cevap bekliyorum canım aynı konuda yazarsan sevinirim
saolasın canım yarın sabah tekrar yapacağım insallah hamişimdiiirr. bi de bi kaç damla pembe leke gelmiş insallah kötü diildirr
arkadaşlar cancağızlar, ben böyle güzel haberler yazınca bir yandan da "allah herkese bu duyguyu yaşatsın ki, bu özlem dolu kalpler hayırlı evlatlar yetiştirebilsin" diye tüm kalbimle dua ediyorum. kendime sevinirken de hem sevincimi sizinle paylaşıyor hem de herkese moral olsun diye yazıyorum.
ve ayrıca tüm iyi dileklerinizin de çok çok güzel duygularla yazıldığını biliyorum. herkese çok teşekkür ederim. ama uzun bir yoldayım korkularım var gelip giden. ne olur dua etmeye devam edin . :)
canım çok sevindim inşallah sağlıkla büyümeye devam ederler.bende bugün ultrasona girdim.5+3 bügün benim ve 4,9 mm lik bir kesem var.senin kaçıncı günün tatlım ve boyutları neler keselerinin.
msms sendende cevap bekliyorum canım aynı konuda yazarsan sevinirim
Canım benim durrumum biraz karışık. her iki kesede çok farklı boyutta. 5 mm olan küçük keseyi d rum 5+2 olarak ölçmüştü. 10 mm olan içinde 5+5 dedi.yarın Allah izin verirse hem durumumuz netleşecek. küçük olan benimle mi gittti mi diye.hemde kalp atışlarını duyacağız.
melenkolia seni hep takip emiştim yazılarından ve sonucunu çok merak ediyordum canım inş allah kucağına almayıda nasip eder inanıyorum hamişsin
saolasın canım benim insallah hepimiz burda hamiş haberlerimizi vereceğiz. buna inanıyorum
günaydın kızlaaar. sabah tekrar test yaptım, yine silik çizgi çıktı, 1 saat sonra drumu arayıp konuşmayı düşünüyorum ha bi de çok az lekelenmem var dün akşamdan beri. bugün 10. günüm hadi hayırlısı insallah hamileyimdir:1hug:
mrb a ... bu 5+2 5+5 niye aynı boyda olmaları gerekiyo.kusura bakmayın cahilliğime verin yeni yeni öğreniyorum
inşallah cnm benimde bugün 11. günüm bende sabah yaptım korka korka pembe çıktı ikinci çizgi inşallah hamileyizdir..
Melankolia çok şükür silik çizgi gören herkes hamilelikle sonuclandırıyor. bende öyle oldum. elbette kan sonucu alana kadar kendını garantide hissetmiyorsun. ben 7 test yaptım hala acaba dıyordum:) inşallah sende bizler gibi güzel sonuclar alırsın
evt kan testi yapana kadar inanamıyor insan. sen kaçıncı gün yapmıştın ve benimki gibi varla yok arası bi silik çizgi miydi??
canım benimkiler biraz sorunlu işte. yarın netleşecek. küçük olanın düşme ihtimali vardı. yarın gelişimine bakacagız. ayrıca cahillik falan değil. bizde dr lar anlatıyorda ogrenıyoruz.
Galıba 9. gun akşam yapmıstım. çok sılık cıkmıstı. hatta hemen belırmedı cızgı.
Canım benim durrumum biraz karışık. her iki kesede çok farklı boyutta. 5 mm olan küçük keseyi d rum 5+2 olarak ölçmüştü. 10 mm olan içinde 5+5 dedi.yarın Allah izin verirse hem durumumuz netleşecek. küçük olan benimle mi gittti mi diye.hemde kalp atışlarını duyacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?